Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Fynda nya kollektionen av PWC på Black Friday!

Pernilla Wahlgrens värld - 26 Nov 17 kl. 16:58

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nu vädjar Postnord: ”Hämta ut era paket”

Nyhetspressen - 30 Nov 17 kl. 10:18

Hämta ut era paket så fort ni bara kan!Den uppmaningen kommer från Postnord efter den senaste rekordhelgen vid Black Friday..

Postnord vill att vi ska hämta ut våra paket efter Black Friday

Feber.se - 30 Nov 17 kl. 10:45

Börjar bli fullt hos postombuden Efter fredagens stora rea-fest, den så kallade "Black Friday", så vädjar nu Postnord att e-handels-shoppare hämtar ut de varor de köpte på nätet då. Prognoserna för hur mycket vi skulle shoppat i fredags slog så pass fel att alla försändelser inte kunde levereras i normal tid. Förutom det så ska hyllorna hos många av landets postombud blivit fulla på grund av alla paket som beställdes i fredags.

Malin trodde hon fyndat – betalade 200 kronor mer

Nyhetspressen - 29 Nov 17 kl. 14:19

Malin Ejergård köpte en jacka på New Yorker i samband med Black Friday.När hon kom hem tittade hon närmare på prislappen – och insåg sin miss.– Jag har nästan lust att gå tillbaka med jackan, jag känner mig lite lurad, berättar Malin..

Ny trailer för Black Mirror

Feber.se - 29 Nov 17 kl. 13:30

En titt på avsnittet Black Museum Netflix har släppt en ny trailer för ytterligare ett avsnitt av fjärde säsongen av Black Mirror. Avsnittet heter Black Museum och handlar om ett mysigt museum som inte alls verkar vara ångestframkallande. Fjärde säsongen av Black Mirror har inte fått något släppdatum, men förhoppningsvis dyker de nya avsnitten upp på Netflix innan årsskiftet.

Kata Nilsson: Jag ignorerade Green Peace kampanj mot Black friday för jag suktat efter en päls– men köphetsen bet mig i rumpan

Nyhetspressen - 29 Nov 17 kl. 08:31

“Det är inte en bra deal om du inte behövde det”. Så stod det på Green Peace facebooksida i fredags när den stora köphetshelgen inleddes med Black Friday. Jag ignorerade miljöaktivistorganisatione....

Ligor kapar ditt Bank-ID när du betalar räkningar

Nyhetspressen - 27 Nov 17 kl. 13:37

Lönen är här tillsammans med shoppinghögtiden Black Friday och räkningarna ska betalas. Stressen skapar guldläge för telefonbedragarna att ta kontroll över ditt Bank-ID. Deras metod är utstuderad och avancerad.

Inga dödsfall under årets Black Friday-shopping i USA

Feber.se - 27 Nov 17 kl. 09:15

Dock fyra skadade Tjänsten "Black Friday Death Count" har uppdaterat sin statistik efter fredagens Black Friday-shopping i USA och i år verkar ingen ha dött i samband med den stora rea-dagen. Enligt sajten skadades dock fyra personer i diverse bråk där både skjutvapen och knivar verkar ha varit inblandade. Utav de skadade ska åtminstone en person ha fått livshotande skador efter att ha blivit nedskjuten utanför ett köpcenter i Missouri.

Black friday en lyckad dag för många Sunneföretag

Nyhetspressen - 25 Nov 17 kl. 16:20

"Black friday började digitalt men sen hängde storstäderna på och nu gör vi det också.".

Antiklimax under Black Friday

Feber.se - 25 Nov 17 kl. 08:12

Anstormningen i London uteblev Frankie McCamley jobbar på BBC och hon hade tagit med sig ett film-tem till välkända teknikhandlaren Currys PC World på Oxford Street. Den väntande stormen av shoppare uteblev dock, rejält. Men den ensamma shopparen Marcel fick sin förbeställda laptop som han ville.

Trafikkaos på E18 under shoppingdagen

Nyhetspressen - 24 Nov 17 kl. 18:59

Fredagens alla erbjudanden i butikerna i Välsviken i samband med Black Friday ledde till omfattande köer under eftermiddagen..


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld