Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Fy vad äckligt!

Bokbloggar - 14 Aug 19 kl. 12:31

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Mikael Damberg (S): Vi tog inte radikaliseringen i Sverige på tillräckligt stort allvar

Nyhetspressen - 23 Mar 19 kl. 11:24

Inrikesminister Mikael Damberg, (S), känner sorg efter att ha läst om Jamila som hölls som slav hos terrororganisationen IS och i dag möter IS-anhängare på svensk mark.  Han anser att många bär ansvar för att Sverige inte agerat tillräckligt förebyggande.  – Vi tog inte frågan om radikalisering på tillräckligt stort allvar, säger han..

Filmrecension: Mamma Mia! Here we go again

Nyhetspressen - 18 Jul 18 kl. 07:16

Man behöver inte alltid en story för att filmen ska bli en succé. Bara musiken är tillräckligt medryckande och känslorna tillräckligt stora, se bara på musikalfilmen Grease som i år firar 40-årsjubileum. Eller, för all del Mamma Mia..

Rasar efter bilderna: "Det där är äckligt"

Nyhetspressen - 11 Jul 18 kl. 20:47

De belgiska spelarna var rasande på fransmännen efter semifinalförlusten. Nu har en incident mellan Blaise Matuidi och Dries Mertens retat upp de belgiska medierna lika mycket. "Det är äckligt", skriver Voetbal24.

Jobbkaffet måste inte vara äckligt

Nyhetspressen - 14 Feb 17 kl. 07:07

Maskinerna är moderna och bönorna nymalda. Ändå tycker många att automatkaffet på jobbet är äckligt. Men det finns en enkel lösning, hävdar kaffeexperten Anna Nordström..

Recension: Äckligt och skruvat i ”Det främmande”

Nyhetspressen - 03 Feb 17 kl. 07:00

Sexfixerad utomjording möter mexikansk socialrealism i Amat Escalantes äckligt intressanta ”Det främmande”. Kulturnyheternas Kristoffer Viita ser en sevärd men ofokuserad scifi-film..

Ridning för funktionsnedsatta hotas av nedläggning: "Det är förskräckligt"

Nyhetspressen - 28 Oct 16 kl. 10:33

Antalet funktionsnedsatta ryttare har minskat drastiskt hos Hedemorabygdens Ridklubb, HBR, sedan landstinget beslutade om att skära ned på kostnaderna inom området.– Det är förskräckligt, säger HBR:s ordförande Ann-Christine Hedman..

Ericssons sparprogram tillräckligt: "Det räcker nu"

Nyhetspressen - 07 Oct 16 kl. 12:52

Ericssons styrelse bedömer att det kostnadssänkningsprogram som bolaget presenterat är tillräckligt inom en överblickbar framtid..

Nekades jobb – var inte tillräckligt svensk

Nyhetspressen - 30 Aug 16 kl. 07:21

SOS barnbyar bryter samarbetet med en rekryteringsfirma som sagt till en person som sökt jobb att hon inte var tillräckligt traditionellt svensk, rapporterar P3 Nyheter..

Taiwan har fått sin första kvinnliga president

Nyhetspressen - 16 Jan 16 kl. 12:21

Regerande Kuomintang (KMT) erkänner sig besegrade i valet i Taiwan.– Jag är ledsen, vi förlorade. Vi har inte arbetat tillräckligt hårt och har inte fått tillräckligt med röster, säger KMT:s kandidat Eric Chu..

Lundgren: Vet att den inte är tillräckligt julig

Nyhetspressen - 01 Dec 15 kl. 07:36

Förra året kritiserades julkalendern "Piratskattens hemlighet" för att inte vara tillräckligt "julig". Nu är Lotta Lundgren och Erik Haag beredda på samma kritik för årets julkalender, "Tusen år till julafton". – Jag är nervös, för jag vet att den inte är tillräckligt julig.


Fler inlägg från Bokbloggar

Lucka15

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Torsdagsbarn

Bokbloggar - 9 timmar sedan