Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Frivillighet löser oftast överbokningar

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 12:15

Ett filmklipp på en man som släpades ut från ett överbokat United Airlines-plan i Chicago har väckt uppståndelse över hela världen. Även i Sverige är överbokade plan vanligt men problemet löses ofta på frivillig väg redan innan ombordstigning.(TT). Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

IS-rekryter oftast välutbildade

Nyhetspressen - 06 Oct 16 kl. 04:48

Personer som söker sig till Islamiska staten är bättre utbildade än deras genomsnittliga landsmän, enligt en studie från Världsbanken. De som erbjuder sig att bli självmordsbombare tillhör oftast den mer välutbildade gruppen.(TT).

Gärna frivillighet, men först ett rejält försvar

Nyhetspressen - 29 Sep 16 kl. 10:10

Trots återinförd plikt förblir frivilligheten grunden för rekrytering till försvaret..

Oftast elevernas eget fel att de inte klarar gymnasiet

Nyhetspressen - 18 Mar 16 kl. 05:00

Skolinspektionen är fel ute när det gäller elever som misslyckas med sina studier. Det är oftast inte lärarna och rektorerna som ska kritiseras. Misslyckandet beror nästan alltid på att eleverna har fel inställning till studierna, skriver matematiklärare Johan Svensson..

Läkaren om Daniel: "Har varit förträfflig"

Nyhetspressen - 03 Mar 16 kl. 00:23

Läkaren Lennart Nordström var med under förlossningen av den nya prinsen. Han öser beröm över Prins Daniels agerande – som också var den som klippte prinsens navelsträng. – Att föda barn är oftast en tvåsamhet.

Konstigt och fel om inkomstskillnader och demokrati

Nyhetspressen - 02 Mar 16 kl. 05:51

Skribenterna i Project Syndicate producerar oftast mycket läsvärda texter som jag regelbundet skummar igenom. När en rubrik som ”The inequality puzzel” dyker upp stannar jag oftast upp och läser. Det var så jag kom att läsa en artikel med just det namnet skriven av Dambisa Moyo, känd ekonom och författare (av bland annat kioskvältaren Dead Aid) och listad under Project Syndicates ”Public Intellectuals”.

Mannerström: Dåligt ledarskap oftast boven

Nyhetspressen - 05 Jan 16 kl. 16:39

En omsusad bild på Per Larssons 92-åriga mammas matlåda har skapat kraftiga reaktioner senaste dagarna. Bland annat från Göteborgs stjärnkock Leif Mannerström. – Slö personal och dåligt ledarskap är oftast boven - inte pengar, säger han till GP..

Kaos utanför julgala: "700 överbokningar"

Nyhetspressen - 12 Dec 15 kl. 21:13

Det är kaos utanför en julgala med artister som Måns Zelmerlöw och Lena Philipsson i Västerås. Hundratals människor har stoppats från att komma in – trots att de har biljetter. – De säger här att det är 700 till 800 överbokningar, säger Maria Svanström Johansson, som vittnar om full "kalabalik"..

It's not what you say it's what you do

No More Mr.Nice Guy - 25 Sep 14 kl. 02:00

Jag har kontakt med många tjejer genom bloggen.Jag har lärt mig av erfarenhet att man oftast inte kan lita på folk man får kontakt med via nätet.Orkar inte alltid sitta och bråka på chatten så låtsas oftast hålla med.

Assur ser Afrika med andra ögon

UNDERBARACLARA - 09 Apr 13 kl. 11:16

Svältkatastrofer, krig, folkmord, hiv och naturkatastrofer eller masajer, savanner, lejon och elefanter. Enligt fotografen Jens Assur är det så vi oftast ser på Afrika. — [...

Reklamationsnämndens utreds

Nyhetspressen - 28 Feb 13 kl. 10:55

Allmänna reklamationsnämndens verksamhet ska utredas. Utredarna, som tillsätts på torsdagen, ska bland annat fundera över om nämndens beslut ska bli bindande i stället för att som i dag bygga på frivillighet.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

In depth: Why is Sweden deporting its foreign professionals?

Nyhetspressen - Just nu

International workers have been hard hit by bureaucratic residence permit rules. The Local takes a closer look at why Sweden needs to act before it's too late..

Asllani vinnare av Diamantbollen

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Äntligen - Kosovare Asllani har fått sin efterlängtade Diamantboll. Hon var favorit på förhand och på måndagskvällens fotbollsgala fick hon den..

Moderaterna i Göteborg vill införa tiggeriförbud

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Moderaterna i Göteborg vill förbjuda tiggeri i centrala Göteborg. Det rapporterar GP.– Människor ska inte behöva dra sig för att vänta på bussen eller tåget bara för att man gång på gång blir ombedd om pengar, säger Jonas Ransgård (M), kommunalråd i Göteborg, till tidningen..

Ilskan efter Granen vunnit "Guldbollen"

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Andreas Granqvist vann guldbollen. Nu rasar fotbollsintresserade runt om i Sverige. Anledningen?

Här showar familjen Sema framför Sportens kamera: "Det är kul att dansa"

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Kiadila Sema har fått stor uppmärksamhet under året då hon bjudit på show under sina söners matcher i Östersund och Örebro. På Fotbollsgalan fortsatte uppvisningen..

Årets prestation till ÖFK – Folket valde bort herrlandslaget och Chawinga

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

I extremt stor konkurrens med herrlandslagets bragd mot Italien och Tabitha Chawingas galna 26 mål vann Östersunds FK folkets pris på fotbollsgalan för Årets Prestation..

Asllani och Granqvist galans största vinnare

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Efter tio år med Zlatan Ibrahimovic blev det en ny vinnare av Guldbollen: Andreas Granqvist. Kosovare Asllani belönades med Diamantbollen för första gången..

Guldgranens gyllene punkt

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Tomas Nilsson om Guldbollenvinnaren Andreas Granqvist..

Asllani tar hem Diamantbollen

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Lotta Schelin och Hedvig Lindahl har prenumererat på Diamantbollen de senaste åren.Men i år var det Kosovare Asllanis tur – när hon tog hem priset för första gången..

”Det här priset är för alla ungdomar med utländsk bakgrund som har drömmar”

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Kosovare Asllani tilldelas Sydsvenskans Diamantbollen 2017..

Andreas Granqvist vinner Guldbollen

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Andreas Granqvist har brutit Zlatan Ibrahimovic långa svit. Efter tio års Zlatan-monopol går Guldbollen för första gången till försvarsgiganten Granqvist..

Moderaterna vill förbjuda tiggeri i city

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Tiggeriet skapar otrygghet och är emellanåt så omfattande att det är ordningsstörande. Det anser Moderaterna i Göteborg som nu vill förbjuda passiv insamling av pengar i ett större område i centrala stan..

Ilskan efter tabben: "Det är en katastrof"

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

 När konferencieren Fredrik Berling skulle dela ut pris till årets mittfältare på damsidan – Kosovare Asllani – visste han inte vad hon heter i efternamn. Något som årets back, Jessica Samuelsson, rasar mot.  – Först och främst ska alla veta vem Kosovare Asllani är och vad hon heter.