Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

”Från hungrig och orkeslös till mätt och energisk”

Kostdoktorn - 06 Jul 18 kl. 16:26

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Bröt sig in i stuga för att basta: "Magkänslan säger att det är en fyllegrej"

Nyhetspressen - 29 Jan 17 kl. 22:07

Stugägarna mötes av en krossad ruta. Nu misstänks en hungrig gärningsman för inbrott..

Tobbe trollkarl lockade storpublik

Nyhetspressen - 08 Jan 17 kl. 11:12

Bjöd på en energisk timme med allt från magiska blommor till svävande barn.

Björn Lindqvist årets företagare i Tenala

Nyhetspressen - 05 Dec 16 kl. 19:00

Tenalabon Björn Lindqvist har valts till årets företagare. - Han är energisk och driftig och ställer alltid upp. Bland annat så här motiverar styrelsen för Tenala-Bromarf företagare utnämningen som i år fokuserar mera på personen och mindre på själva företaget.

”Jag hoppas verkligen att du är utbränd”

UNDERBARACLARA - 03 Nov 16 kl. 20:00

Så kom jag på mig själv med att skriva åt en tjej som hade symptomen. Tjejen har nämligen haft cancer och var nu orolig för att symptomen på utbrändhet i stället skulle visa sig vara metastaser. För så kan det ju vara.

Facebook lägger till matbeställning

Nyhetspressen - 19 Oct 16 kl. 21:51

Hungrig? Vill du få maten snabbt? Snart ska man kunna beställa hem mat igenom Facebook.

Meetings day

Foki - 03 Oct 16 kl. 14:35

Hej världens bästa läsare, ♥ Hur är läget med er idag? Själv känner jag mig energisk eftersom jag har jag 5 olika möten, har gjort 2 av 5 än så länge.

[PLUS] Petter får publiken att sjunga så det hörs ända till fastlandet

UNDERBARACLARA - 30 Jul 16 kl. 16:32

En fartfylld konsert med en otroligt energisk publik. När Petter uppträder på Holmöns visfestival...

Obama: Mänskliga rättigheter för alla

UNDERBARACLARA - 22 Mar 16 kl. 16:54

Stående på en historisk teaterscen i Havanna lovade USA:s president Barack Obama begrava de sista resterna av kalla kriget i Amerika. Men han manade också värdlandet Kuba att omfamna demokratiska värderingar och mänskliga rättigheter.

Löfven ska ta strid om den svenska modellen

Nyhetspressen - 29 Feb 16 kl. 12:05

Stefan Löfven trappar upp striden om den svenska modellen med början i dag, skriver Aftonbladet. Men Moderaterna kallar statsministern för "orkeslös" och vill se hårdare regler för nyanlända. – Nu behöver vi fatta beslut som handlar om att nyanlända inte automatiskt från dag ett ska ha rätt till alla ersättningar och välfärdstjänster, säger partisekreterare Tomas Tobé, M..


Fler inlägg från Kostdoktorn

Kan kolhydrater förkorta ditt liv?

Kostdoktorn - 3 timmar sedan

Behöver du kolhydrater i din kost? Överallt i media idag kan vi läsa om en ny studie där man hävdar att en lågkolhydratkost kan förkorta ditt liv. Som vanligt när det gäller sådana här typer av nyhetssensationer är studien bara baserad på enkäter (i detta fall från 1987-1989) vilket bara visar statistiskt samband och det kan egentligen, vilket författarna också skriver, inte bevisa någonting.

Heta kalkonbiffar med tahinidressing

Kostdoktorn - 8 timmar sedan

Saftiga biffar av kalkonfärs med fin hetta och en syrlig sesamdressing som serveras med ugnsrostade grönsaker.Receptet →Inlägget Heta kalkonbiffar med tahinidressing dök först upp på Diet Doctor.

Vem ska klandras för fetmaepidemin?

Kostdoktorn - 9 timmar sedan

Ska överviktiga och feta personer skuldbelägga enbart sig själva för sina problem med vikten? Handlar det verkligen bara om att ha självkontroll, äta mindre och springa mer? Om du tittar på ett foto från tidigt 70-tal kommer du att inse att det då nästan inte fanns några feta människor alls.

Att lära sig kalibrera sin egen mätare

Kostdoktorn - Igår: 10:27

Här följer ett översatt inlägg av Kristie Sullivan, passionerad LCHF:are, receptkreatör och medarbetare på Diet Doctor. När jag kom in i mitt bostadsområde tog jag foten av gaspedalen och rullade ner för den lilla backen. Efter att ha rullat enbart 300 meter kunde jag svänga rakt in på min gata utan att gasa alls.

Fetmaepidemi bland munkar i Thailand

Kostdoktorn - i förrgår: 18:10

Ett vanligt missförstånd är att de som lever i Asien generellt är smalare jämfört med personer i västvärlden. Det kan ha varit en sanning en gång i tiden, men knappast nu längre. En ny artikel i New York Times beskriver fetmaepidemin i Thailand: en av tre thailändska män och 40 procent av kvinnorna lider nu av fetma.

Kycklingben med LCHF-pommes

Kostdoktorn - i förrgår: 12:12

Smakrika kycklingben med underbara LCHF-pommes av majrovor och en kryddig majonnäs. Prisvärd vardagsmat när den är som bäst!Receptet →Inlägget Kycklingben med LCHF-pommes dök först upp på Diet Doctor.

Alltid hungrig?

Kostdoktorn - i förrgår: 07:17

Vill du förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Här är tre av veckans heta diskussioner på Diet Doctors/Kostdoktorns forum: Alltid hungrig? Sara123 har kört strikt LCHF i tre månader med max 20 gram kolhydrater per dag.

Diet Doctor fortsätter att slå rekord!

Kostdoktorn - 14 Aug 18 kl. 17:09

Diet Doctor fortsätter att växa snabbt och slå nya rekord. En stor uppdatering på Google för tio dagar sedan gjorde att trafiken ökade ytterligare. Vi blev då nummer ett på flera nyckelord på ämnet low-carb och keto.

Muggfrittata

Kostdoktorn - 14 Aug 18 kl. 12:58

Endast för medlemmarInlägget Muggfrittata dök först upp på Diet Doctor.

Kan onlineprogram med råd om LCHF hjälpa till att reversera typ 2-diabetes?

Kostdoktorn - 14 Aug 18 kl. 06:32

Kan ett onlineprogram som lär ut LCHF till vuxna med typ 2-diabetes hjälpa till att reversera sjukdomen? Och om så är fallet, hur effektivt är det? I den här nya studien från Diabetes.

Är mindre protein bättre för ketos och livslängd?

Kostdoktorn - 12 Aug 18 kl. 16:49

Är det bättre att äta mer protein, eller ska man äta mindre? Den frågan debatteras intensivt i LCHF och keto-kretsar. Dr Ted Naiman är en av dem som tror att mer protein är bättre och han rekommenderar ett högre intag.