Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

”Från hungrig och orkeslös till mätt och energisk”

Kostdoktorn - 06 Jul 18 kl. 16:26

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kontoret i sängen

Magdalena Graaf Blogg - 23 Aug 18 kl. 15:36

Ligger kvar på mitt kontor, känner mig fort matt i kroppen, lite urholkad och orkeslös. Sovit dåligt, Louie har fått en förskole-förkylning dag 1, som ett litet brev på posten. Jag känner mig kallsvettig och allmänt less på allt.

Bröt sig in i stuga för att basta: "Magkänslan säger att det är en fyllegrej"

Nyhetspressen - 29 Jan 17 kl. 22:07

Stugägarna mötes av en krossad ruta. Nu misstänks en hungrig gärningsman för inbrott..

Tobbe trollkarl lockade storpublik

Nyhetspressen - 08 Jan 17 kl. 11:12

Bjöd på en energisk timme med allt från magiska blommor till svävande barn.

Björn Lindqvist årets företagare i Tenala

Nyhetspressen - 05 Dec 16 kl. 19:00

Tenalabon Björn Lindqvist har valts till årets företagare. - Han är energisk och driftig och ställer alltid upp. Bland annat så här motiverar styrelsen för Tenala-Bromarf företagare utnämningen som i år fokuserar mera på personen och mindre på själva företaget.

”Jag hoppas verkligen att du är utbränd”

UNDERBARACLARA - 03 Nov 16 kl. 20:00

Så kom jag på mig själv med att skriva åt en tjej som hade symptomen. Tjejen har nämligen haft cancer och var nu orolig för att symptomen på utbrändhet i stället skulle visa sig vara metastaser. För så kan det ju vara.

Facebook lägger till matbeställning

Nyhetspressen - 19 Oct 16 kl. 21:51

Hungrig? Vill du få maten snabbt? Snart ska man kunna beställa hem mat igenom Facebook.


Fler inlägg från Kostdoktorn

LCHF-pannacotta med jordgubbs- och rabarberkompott

Kostdoktorn - i förrgår: 07:00

En krämig och lättlagad pannacotta är den perfekta efterrätten för speciella tillfällen. Toppa den med en fräsch kompott gjord på jordgubbar och rabarber som gifter sig perfekt med den gräddiga vaniljsmaken.Receptet →Inlägget LCHF-pannacotta med jordgubbs- och rabarberkompott dök först upp på Diet Doctor.

Amerikanska klassiker

Kostdoktorn - 16 May 19 kl. 14:37

Prestation, hälsa och sprängda gränser

Kostdoktorn - 15 May 19 kl. 16:45

Här är den tredje föreläsningen från Diet Doctors egen konferens LCHF2019 som hölls i april 2019 på Cirkus i Stockholm. Jonas Colting, triathlet, författare, föreläsare, entreprenör och hälsoinspiratör, levererar en energisk föreläsning om prestation, hälsa, pastakonspirationen och om att spränga gränser. Missa inte den här intressanta och underhållande föreläsningen som hålls på svenska!

Fyra veckor med strikt LCHF – vad händer?

Kostdoktorn - 15 May 19 kl. 09:21

Vill du förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Här är tre av veckans heta diskussioner på Diet Doctors forum. Gratis och öppet för alla, välkommen!

Här är vår nya karta över läkare som rekommenderar LCHF

Kostdoktorn - 14 May 19 kl. 13:57

Vi har lyssnat och tagit till oss! Diet Doctors medlemmar och besökare ville ha mer hjälp att hitta en LCHF-läkare. Nu har vi skapat en interaktiv karta för just det ändamålet.

Zucchinipasta med krämig parmesansås

Kostdoktorn - 14 May 19 kl. 08:30

Zucchinipasta eller "zoodles", som de även kallas, är ett perfekt glutenfritt lågkolhydratalternativ till vanlig pasta eller nudlar. Här serverar vi dem med en krämig och färggrann gräddsås med grönsaker. Läckert för både ögon och gom.

Gräddstuvad vitkål

Kostdoktorn - 13 May 19 kl. 09:40

Riktigt krämig sidorätt med fräsch smak av gremolata. Passa på att göra en rejäl sats och värm upp till en annan dag.Receptet →Inlägget Gräddstuvad vitkål dök först upp på Diet Doctor.

Ny på jobbet – och med LCHF

Kostdoktorn - 10 May 19 kl. 11:31

Jag kan inte tänka mig en bättre introduktion till LCHF än att kastas direkt i LCHF-lejongropen här på företaget. Jag hade tidigare lekt med tanken på att dra ner på kolhydrater och vilken plats är bättre att börja den resan på, än från Diet Doctors huvudkontor här i Stockholm?Inlägget Ny på jobbet – och med LCHF dök först upp på Diet Doctor.