Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

”Från hungrig och orkeslös till mätt och energisk”

Kostdoktorn - 06 Jul 18 kl. 16:26

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kontoret i sängen

Magdalena Graaf Blogg - 23 Aug 18 kl. 15:36

Ligger kvar på mitt kontor, känner mig fort matt i kroppen, lite urholkad och orkeslös. Sovit dåligt, Louie har fått en förskole-förkylning dag 1, som ett litet brev på posten. Jag känner mig kallsvettig och allmänt less på allt.

Bröt sig in i stuga för att basta: "Magkänslan säger att det är en fyllegrej"

Nyhetspressen - 29 Jan 17 kl. 22:07

Stugägarna mötes av en krossad ruta. Nu misstänks en hungrig gärningsman för inbrott..

Tobbe trollkarl lockade storpublik

Nyhetspressen - 08 Jan 17 kl. 11:12

Bjöd på en energisk timme med allt från magiska blommor till svävande barn.

Björn Lindqvist årets företagare i Tenala

Nyhetspressen - 05 Dec 16 kl. 19:00

Tenalabon Björn Lindqvist har valts till årets företagare. - Han är energisk och driftig och ställer alltid upp. Bland annat så här motiverar styrelsen för Tenala-Bromarf företagare utnämningen som i år fokuserar mera på personen och mindre på själva företaget.

”Jag hoppas verkligen att du är utbränd”

UNDERBARACLARA - 03 Nov 16 kl. 20:00

Så kom jag på mig själv med att skriva åt en tjej som hade symptomen. Tjejen har nämligen haft cancer och var nu orolig för att symptomen på utbrändhet i stället skulle visa sig vara metastaser. För så kan det ju vara.

Facebook lägger till matbeställning

Nyhetspressen - 19 Oct 16 kl. 21:51

Hungrig? Vill du få maten snabbt? Snart ska man kunna beställa hem mat igenom Facebook.

Meetings day

Foki - 03 Oct 16 kl. 14:35

Hej världens bästa läsare, ♥ Hur är läget med er idag? Själv känner jag mig energisk eftersom jag har jag 5 olika möten, har gjort 2 av 5 än så länge.

[PLUS] Petter får publiken att sjunga så det hörs ända till fastlandet

UNDERBARACLARA - 30 Jul 16 kl. 16:32

En fartfylld konsert med en otroligt energisk publik. När Petter uppträder på Holmöns visfestival...

Obama: Mänskliga rättigheter för alla

UNDERBARACLARA - 22 Mar 16 kl. 16:54

Stående på en historisk teaterscen i Havanna lovade USA:s president Barack Obama begrava de sista resterna av kalla kriget i Amerika. Men han manade också värdlandet Kuba att omfamna demokratiska värderingar och mänskliga rättigheter.


Fler inlägg från Kostdoktorn

Sökandet fortsätter efter ny medarbetare till vårt spanska team!

Kostdoktorn - 3 timmar sedan

Vi har fått många fina ansökningar till vårt spanska Diet Doctor-team, men vi har fortfarande inte hittat den perfekta medarbetaren för oss. Nu har du en ny chans att ansöka! Spanska Diet Doctor lanserades för nästan precis ett år sedan och sidan växer snabbt, antalet besökare slår ständigt nya rekord.

Bästa bränslet – fett eller kolhydrater?

Kostdoktorn - 22 timmar sedan

Borde idrottsmän äta ketogen kost för att höja sina prestationer – eller gör man bättre ifrån sig med traditionell kolhydratladdning? I den här underhållande föreläsningen från konferensen Low Carb Breckenridge 2018 går dr Peter Brukner igenom historien och den aktuella vetenskapen. Du får dessutom hans bästa råd om keto och idrottslig prestation.

PCOS och fetma

Kostdoktorn - Igår: 09:53

Chokladskatt i Storbritannien?

Kostdoktorn - 19 Oct 18 kl. 13:31

En ny sockerskatt är på gång och den här gången handlar det om choklad. Nyheterna avslöjades för den brittiska konfektyrindustrin vid den årliga chokladkonferensen förra veckan. Policyn är på initiativ av Public Health England och skatten kommer att träda i kraft år 2020.

Fylld spaghettipumpa med kyckling och krämig ostsås

Kostdoktorn - 19 Oct 18 kl. 12:02

Spaghettipumpa är ett perfekt glutenfritt alternativ till vanlig pasta. Den innehåller betydligt mer näring men färre kolhydrater. Om du älskar ost är det här verkligen en rätt för dig!

Soldatens mat

Kostdoktorn - 19 Oct 18 kl. 09:48

Vårt populära Kostdoktorns/Diet Doctors Forum lanserades i december 2012 och Y62 var en av de nyfikna LCHF:are som gick med från start. Han har hittills gjort imponerande 989 inlägg och fått hedersbeteckningen ”gammal i gården”. Y62 har nu bidragit med ett gästinlägg om kosten som serveras inom försvaret och hur livet som inbiten LCHF:are fungerar under olika uppdrag.

Lindra kronisk smärta med LCHF

Kostdoktorn - 18 Oct 18 kl. 16:52

12 visningarKan ketogen kost/strikt LCHF lindra tillstånd med kronisk smärta, som exempelvis fibromyalgi? Läkarna dr Èvelyne Bourdua-Roy och dr Hala Lahlou har iakttagit att deras patienter med kronisk smärta ofta upplever lindring med LCHF. I den här föreläsningen berättar de om sina erfarenheter, det vetenskapliga stödet för kostbehandling av smärta samt de möjliga mekanismerna bakom.

Värmande veckomeny

Kostdoktorn - 18 Oct 18 kl. 14:01

Risken för diabetes kan ses långt före diagnos

Kostdoktorn - 18 Oct 18 kl. 09:35

Här följer ett översatt gästinlägg av dr Bret Scher, kardiolog från San Diego och värd för Diet Doctors podcast. Nya uppskattningar pekar på att 8,8 procent av världens befolkning har diabetes; 95 procent av fallen är typ 2-diabetes. Kostnaden för detta uppgår till 1,3 biljoner dollar.

Dra ner på köttkonsumtionen?

Kostdoktorn - 17 Oct 18 kl. 08:23

Vill du förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Här är tre av veckans heta diskussioner på Diet Doctors/Kostdoktorns forum. Gratis och öppet för alla, välkommen!

Fett goda såser, dressingar och röror för alla tillfällen

Kostdoktorn - 17 Oct 18 kl. 08:00

Gör din LCHF-måltid komplett med en riktigt läcker sås som både tillför smak och gör så att du håller dig mätt längre. Här hittar du allt ifrån klassiska såser som hollandaise- och bearnaisesås till libanesisk vitlökskräm och baba ganoush. Inlägget Fett goda såser, dressingar och röror för alla tillfällen dök först upp på Diet Doctor.

Nisse Simonsson: Så minskar du inflammationer

Kostdoktorn - 16 Oct 18 kl. 14:15

Nisse Simonsson, pensionerad kirurg och författare, gästar Malou efter tio och går igenom vad det är i vår västerländska kost som gör oss så sjuka. Han talar om tysta inflammationer och hur man blir av med dem. TV4Play: Kirurgen tipsar – Så minskar du inflammationer Sevärda 16 minuter med många kloka ord.