Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Från Loch Lomond till Rättvik - Laurie har funnit sitt hem

Nyhetspressen - 06 Jan 17 kl. 15:00

Laurie Irvine har troligen inte insett det själv, men han är mer involverad i Rättvik än de flesta Rättviksbor. Skotten som växte upp nära Loch Lomond har funnit sin plats mitt i Dalarna.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Per Erik fick fly branden: ”Det är fasansfullt”

Nyhetspressen - 9 timmar sedan

Två bränder i området riskerade att stänga in Per Erik Eriksson i sitt hem i byn Binnäset utanför Gällö i Jämtland. I torsdags natt var han tvungen att evakuera direkt – men under fredagen fick han återvända till sitt hem. – Jag får hjärtklappning när jag tänker på vad skoningslös elden är när den kommer loss på riktigt så här, säger han i Expressen TV.

OS-hjälten kan tvingas evakuera hela sitt hem

Nyhetspressen - 18 Jul 18 kl. 17:27

Skogsbränderna kan tvinga fram en evakuering av byn Lillhärdal.Samtidigt befinner sig OS-hjälten Anna Carin Zidek, 45, i Kanada – och befarar det värsta för sitt hem.– Det är oron som gnager när man inte vet vad det händer, säger hon..

Två år efter branden kan hon flytta tillbaka till sitt hem

Nyhetspressen - 06 Jul 18 kl. 07:00

"Det är mitt hem, men ändå inte. Det hem jag minns försvann ju i branden"..

Hur gör man hemmet smart för liten peng?

Feber.se - 14 Jun 18 kl. 19:30

The Verge undersöker Att göra sitt hem smart är inte svårt, egentligen, men det kan vara lite jobbigt att kasta sig in i den djungel av alternativ som finns tillgängliga för tillfället. The Verge har släppt en video som kan göra livet lite lättare för nybörjare då de går igenom hur du kan göra ditt hem lite smartare för endast 200 dollar. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Inga, 87, överfölls av rånare på vägen hem

Nyhetspressen - 10 Jun 18 kl. 07:00

Inga Lindqvist, 87, blev rånad och omkullknuffad på vägen hem från spårvagnen.Hon är både chockad och arg efter att ha blivit bestulen på sitt värdefulla guldhalsband.– Jag tycker att det är fegt att ge sig på gamla tanter, säger hon..

Köpingsbandet vann – blir förband till Brolle

Nyhetspressen - 07 Jun 18 kl. 10:47

Guitar Tom and the High Cats får uppträda på Classic Car Week i Rättvik..

Par hotades med pistol av rånare i sitt hem

Nyhetspressen - 31 May 18 kl. 07:45

En man och en kvinna på Orust utsattes för ett grovt rån i hemmet sent på onsdagskvällen.Två okända män knackade på dörren och paret blev hotade med pistol..

Han var en av sin generations allra viktigaste röster

Nyhetspressen - 29 May 18 kl. 22:45

Den ryska författaren och regimkritikern Arkadij Babtjenko har skjutits till döds i sitt hem i Kiev.Anna Hellgren sörjer en oändligt viktig författare..

Mördare lös – Sara, 31, beväpnar sig i hemmet

Nyhetspressen - 30 Mar 18 kl. 10:29

Eddie Svensson, 31, mördades i sitt hem och en annan man blev överfallen i sin lägenhet men överlevde. Mördaren går fortfarande lös – och skräcken brider sig i Högsbo i Göteborg.Rädslan har fått Sara, 31, att beväpna sig i sitt eget hem.

Eva, 60, stampad till döds i sitt hem

Nyhetspressen - 29 Mar 18 kl. 19:52

Eva Engberg, 60, hittades brutalt mördad i sitt hem i Umeå.I ett bankfack hittades ett testamente – med hennes förfalskade signatur.Nu åtalas en 52-årig bekant för dådet.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Här är den efterlysta muren: ”Ska ta en tur under sommaren”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Barometerns läsare kunde hjälpa Nils Davoust att hitta stenmuren han sett som ung. För nästan 50 år sedan var han där. För sex-sju år sedan började han leta första gången.

De hjälpte till att släcka branden på Esterön

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Jimmy Almgren var ute på sjön och fiskade med en kompis då de såg rök från Esterön..

Kamerorna fångar stjärnornas bråk

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Det var heta känslor mellan Djurgårdens Jonas Olsson och Häckens Alexander Jeremejeff under söndagens möte.Det slutade med Olssons sjätte gula kort den här säsongen.Slutresultatet blev 2-1..

Ericssons succé – tar nya VM-poäng

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Marcus Ericsson stod för en urstark insats i Tysklands GP. Svensken körde upp sig från 13:e till 9:e plats - och tog poäng för tredje gången i år. .

Det svängde i stan

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Känslosam melankoli blandades med dansvänliga rytmer när Kristinehamns bluesförening ställde till med festival.

Film: Här åker planet till bränderna

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Under söndagen anlände herkulesplanet som skulle ta de cirka 80 brandmän och frivilliga från automobilkåren till storbränderna söder om Östersund. 65 brandmän kommer från Jönköping och de ska nu byta av gänget som redan finns på plats och hjälper till med brandbekämpningen..

Elva raka utan förlust – ÅU vann toppmötet

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

FOTBOLL. Åland United fortsätter att imponera. Under söndagen vann laget borta mot regerande mästaren FC Honka.

Finland har inte skickat hjälp till det branddrabbade Sverige – Inrikesministeriet: All kapacitet behövs för att släcka de finska bränderna

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Många europeiska länder har skickat brandmän till Sverige för att hjälpa i släckningsarbetet med kraftiga markbränder som härjar runt om i Sverige. Inga finska brandmän har skickats till Sverige på grund av att all kapacitet behövs hemma i Finland för att släcka bränder här..

Det går inte att tjôta bort problemen

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Ann-Sofie Hermanssons och Marina Johanssons trivialisering av Göteborgs problem är provocerande och stötande, skriver Jonas Ransgård (M) i en replik..

Här anländer tyskarna: ”Jag rös i hela kroppen”

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Under gårdagen hyllades de polska brandbilarna på triumftåg in mot Sverige.Nu har även tysk räddningstjänst siktats på vägarna.– Jag rös i hela kroppen.

SMHI har utvidgat sin klass 2-varning i syd

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

SMHI har utvidgat sin klass 2-varning till att gälla även Kalmar län. Nu varnar MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, för att skogsbränder kan sprida sig även i Sydsverige. – Man går nästan och väntar, säger Ulf Petersson, räddningschef i beredskap, Kalmar kommun, till Aftonbladet.

Väderfenomenet sågs i Kalmar: ”Aldrig sett något liknande”

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

En kvinna i Bergavik fick sig en överraskning när en märklig vind avbröt den stilla lördagseftermiddagen. Enligt SMHI kan det röra sig om väderfenomenet ”landdjävul”. .