Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Från Corona till… En antologi

Bokbloggar - 21 Nov 20 kl. 10:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Semester efter corona – 5 sätt att semestra

Freedomtravel - 22 Nov 20 kl. 06:00

Hur kommer svenskarna semestra efter corona? Även om pandemin med tiden försiktigt kommer att klinga av så tror vi inte att svenskarna kommer att resa eller semestra på samma sätt som förut. År 2020 – pandemins år – har nog påverkat oss och fått oss att se på världen och oss själva på ett annat […] Inlägget Semester efter corona – 5 sätt att semestra dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.

Ännu ett vaccin mot corona uppges vara mycket effektiv

Feber.se - 16 Nov 20 kl. 13:20

Modernas vaccin har visat 94,5% effektivitet i tester Förra veckan uppgav läkemedelsföretaget Pfizer att corona-vaccinet som de utvecklat tillsammans med det tyska företaget BioNTech hade visat sig vara över 90% effektivt i tester. Nu uppger det amerikanska läkemedelsföretaget Moderna att vaccinet de tagit fram har visat en effektivitet på 94,5% i de så kallade fas 3-tester som genomförts. Både Pfizers/BioNTech och Modernas virus är utvecklade med den förhållandevis nya mRNA-tekniken.

John Oliver snackar Trump och Corona

Feber.se - 02 Nov 20 kl. 08:00

Klockrent som vanligt Klipp från veckans avsnitt av Last Week Tonight with John Oliver där John pratar om det här med asyl Trump och Corona. Hela avsnittet av Last Weekend Tonight with John Oliver med denna rant plus typ tio minuter till hittar ni på HBO Nordic. Bonusklipp nedan från veckans avsnitt av Last Week Tonight with John Oliver där John pratar om det här med USA:s justitieminister William Barr.

AI kan avgöra om du har corona

Feber.se - 01 Nov 20 kl. 09:00

Genom att lyssna när du hostar Nuförtuden är det inte lätt att veta om det är corona eller damm i näsan när någon hostar i närheten av en. Men det kanske vi kan få svar på snart få några forskare från MIT har tagit fram en AI som kan avgöra om en hostning är på grund av corona eller något annat. AIn är gjord för att kunna avgöra om folk som annars är asymtomatiska kan ha corona eller ej.

Minkar och katter smittade av Corona

apg29 - 24 Oct 20 kl. 13:01

Vi lever i profetiska tider. Det gäller att man har tagit emot Jesus och är frälst och räddad.Minkar och katter smittade av CoronaSkräcken för coronaviruset fortsätter.

Joe Scott snackar om Sveriges Corona-strategi

Feber.se - 10 Sep 20 kl. 10:40

Vill reda ut några saker YouTubern Joe Scott snackar om massvis med olika saker. I det här klippet är det Sveriges Corona-strategi som är grejen. Bonusklipp nedan.

Sommarmystik antologi

Bokbloggar - 07 Sep 20 kl. 06:32


Fler inlägg från Bokbloggar

Tunn is

Bokbloggar - i förrgår: 20:15

Villebråd

Bokbloggar - i förrgår: 18:12