Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Founders Forum

Blondinbella - 14 Jun 18 kl. 10:45

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Teslas lastbil kostar som en fullsmetad Model S

Feber.se - 23 Nov 17 kl. 10:15

Från 150 000 dollar För en vecka sedan presenterade Tesla lastbilen Semi och genast var många företag snabba med att beställa ett par exemplar. Walmart la exempelvis en order på 15 stycken direkt. Nu får vi reda på vad den kommer att kosta och priset börjar på 150 000 dollar.

Forum får ny chans i augusti

Nyhetspressen - 20 Dec 16 kl. 21:46

Det blir en ny upplaga av Forum Nyköping. 1,2 miljoner budgeteras för att Nyköpings under några dagar i augusti ska bli centrum för debatten om integration och sammanhållning..

Tobias Wikström: Regeringen bör stoppa EU:s nya skatteförslag

Nyhetspressen - 12 Dec 16 kl. 21:00

Den svenska regeringen har gjort för lite för att motverka skatteflykt på EU-nivå, enligt biståndsorganisationen Forum Syd. I en rapport som publicerades i går skriver Forum Syd att regeringen har haft en hög svansföring när det gäller skatteflykt men i praktiken inte gjort tillräckligt för att stödja.

En hållbar utveckling är en rättighetsfråga

Nyhetspressen - 26 Nov 16 kl. 13:06

ERWP.fif(0)I helgen är det Mänskliga rättighetsdagarna, Nordens största forum för mänskliga rättigheter, i Malmö. Green Forum och Grön Ungdom Syd skriver att hållbar utveckling är en grundsten för att de mänskliga rättigheterna ska förverkligas.

Ny ägare till Coop Forum-fastigheten i Borlänge – byggs om till handelshus

Nyhetspressen - 27 Oct 16 kl. 16:47

En ny ägare är klar. Coop Forum-fastigheten i Borlänge byggs om till ett handelshus. – Jag tror inte det blir något problem att fylla huset, säger den nye ägaren som även funderar på att bygga nytt i området..

Avanza Forum läggs ned

Nyhetspressen - 06 Sep 16 kl. 16:15

Nätmäklaren Avanza har beslutat sig för att lägga ned sitt event Avanza Forum..

Släpptrailer för The Tomorrow Children

Feber.se - 06 Sep 16 kl. 14:38

Dyker upp till Playstation 4 idag Från och med idag kommer du kunna lira Q-Games nya spel The Tomorrow Children där du tillsammans med dina vänner måste jobba tillsammans för att bygga en fin och flådig bas. Spelet kommer i framtiden bli tillgängligt med en free-to-play-modell och du kan från och med idag köpa Founders Pack för 179 kronor som ger dig tillgång till Early Access-versionen av spelet samt lite smått och gott som hjälper dig en bit på vägen. Utöver det innehåller Founders Pack ett gäng invites som du kan skicka till vänner så att de också kan testa spelet.

Victoria stoppas från Global Child Forum

Nyhetspressen - 26 Nov 15 kl. 08:59

Säpo har stoppat Kronprinsessan Victoria från att delta i Global Child Forum på Kungliga slottet i Stockholm. Den allmänna hotbilden anses vara för hög och Säpo vill inte att kungen och Victoria vistas i samma rum samtidigt. Margareta Thorgren, hovets informationschef, bekräftar uppgfiterna för Expressen..

Umia blev Årets Grundare

UNDERBARACLARA - 19 Mar 15 kl. 08:05

På Entreprenörsgalan Norr 2015 fick grundarna av Umeåföretaget Umia – André Ruuth, Martin Hörnquist, Hans Sjölander och Andreas Dunder –utmärkelsen Årets GrundareNorr. Onsdagskvällens gala, anordnas av entreprenörsnätverket Founders Alliance, innehöll många av norra Sveriges framstående entreprenörer. Founders Alliance står också bakom utmärkelsen.

Skenande häst med sulky vid Coop Forum

UNDERBARACLARA - 26 Jan 15 kl. 14:48

Polisen rapporterar om att en skenande häst med sulky har fastnat i ett dike vid Coop forum i Umeå. Polispatrull på väg till platsen. I nuläget inga uppgifter om någon ryttare.


Fler inlägg från Blondinbella

Göteborg

Blondinbella - 5 timmar sedan

Simon och jag är påväg till Göteborg, ikväll har jag ett talaruppdrag för en advokatbyrå och sedan ska jag närvara på Kicks Kick Off. Vi säljer ju Löwengrip där. Vi stannar över natten i Göteborg på ett favorithotell och sedan imorgon åker vi till Tylösand.

Tuff morgon

Blondinbella - 10 timmar sedan

Jag fick feber igår kväll och vaknade upp med feber. Så segt. Dessutom hade jag en tuff morgon med barnen.

Födelsedagsfilm!

Blondinbella - Igår: 20:00

Jag fick en fantastisk film igår av Julia som jobbar på Löwengrip, så himla gulligt av henne.

Bolag på paus

Blondinbella - Igår: 14:12

Om det är något som jag har lärt mig och hela tiden över på – Så är det att stärka min intuition. Det är min viktigaste grund för alla beslut jag tar. Förr trodde jag att hjärnan var det rationella som alltid går att lita på men så är det inte.

Två unga föräldrar

Blondinbella - Igår: 11:13

För varje år som går märker jag hur alla arga känslor jag burit på från min barndom försvinner. Allt som har åskat inombords börjar sakta lägga sig. Jag vet inte om det beror på att vi alla blir äldre eller om det är för att jag vill ge mina barn en mormor och morfar.

Födelsedags-dygn

Blondinbella - i förrgår: 19:06

Jag har alltid kämpat med känslan av ensamhet, det sitter djupt inom mig. Antagligen för att jag har varit mobbad och behövt klara mig mycket själv genom åren. Jag har alltid varit en outsider som inte riktigt passat in någonstans.

28 år!

Blondinbella - 20 Oct 18 kl. 18:26

Mina älskade vänner, kollegor och pojkvän överraskade mig rejält idag. Nu börjar en födelsedagshelg. Vi hörs imorgon så berättar jag allt!

Produktfredag

Blondinbella - 19 Oct 18 kl. 19:36

Vid lunch idag kilad jag till Matbaren… .. I en superfin kappa från Finska Andiata Där väntade presslunch för Löwengrip. Vi bjöd in journalister från Kosmetik, Damernas Värld, Style By och Kicks att lyssna in våra nyheter och berätta lite vad som har hänt i bolaget sedan sist.

Fredagspeppad

Blondinbella - 19 Oct 18 kl. 11:36

Fredag! Jag har faktiskt längtat efter fredag och helg. Jag ser fram emot att hämta upp mina barn och ha fredagsmys vi tre.

Några böcker

Blondinbella - 18 Oct 18 kl. 20:47

Det blev en middag på Portal. Vi pratade mycket om Dubai och allas födelsedagar (min på söndag, Gillis i november) och så julafton. Mycket som händer i barnens värld.

Outfits till hösten

Blondinbella - 18 Oct 18 kl. 17:00

I samarbete med Ellos Det är väldigt roligt att se att ni läsare är så intresserade av att veta mer om hur jag och Sascha planerar mina olika outfits. Vi utgår först och främst från vad det är för typ av aktivitet jag ska på.

Tips på gröt

Blondinbella - 18 Oct 18 kl. 09:11

Imorse hade varken jag, Gillis eller Sally lust att gå upp på morgonen. Jag sover alltid i mitten av dubbelsängen med ett barn på varje sida tätt intill mig. Det är dygnets bästa tid.

Två frågor

Blondinbella - 17 Oct 18 kl. 21:03

Vad händer om du en dag inte har något att göra? får du ångest då? Jag älskar dom dagarna skulle inte vilja ha ditt liv.

Löwengrips lillasyster

Blondinbella - 17 Oct 18 kl. 14:33

Denna dag har gått i ett, så mycket kul. Jag började morgonen med 75 minuter vinyasa-yoga på Altromondo (via Fitnesscollection). Så otroligt skönt att få sträcka på mig, andas och börja morgonen så.

Halloweenfest 10 år!

Blondinbella - 17 Oct 18 kl. 10:31

Som vanligt händer det alltid mycket saker runt om mig, inte bara i bolagen utan även privat. Jag fyller år på söndag (28 år!), om 1,5 vecka åker jag och barnen till Dubai under höstlovet och den 9 november flyttas det.