Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Founders Forum

Blondinbella - 14 Jun 18 kl. 10:45

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Teslas lastbil kostar som en fullsmetad Model S

Feber.se - 23 Nov 17 kl. 10:15

Från 150 000 dollar För en vecka sedan presenterade Tesla lastbilen Semi och genast var många företag snabba med att beställa ett par exemplar. Walmart la exempelvis en order på 15 stycken direkt. Nu får vi reda på vad den kommer att kosta och priset börjar på 150 000 dollar.

Forum får ny chans i augusti

Nyhetspressen - 20 Dec 16 kl. 21:46

Det blir en ny upplaga av Forum Nyköping. 1,2 miljoner budgeteras för att Nyköpings under några dagar i augusti ska bli centrum för debatten om integration och sammanhållning..

Tobias Wikström: Regeringen bör stoppa EU:s nya skatteförslag

Nyhetspressen - 12 Dec 16 kl. 21:00

Den svenska regeringen har gjort för lite för att motverka skatteflykt på EU-nivå, enligt biståndsorganisationen Forum Syd. I en rapport som publicerades i går skriver Forum Syd att regeringen har haft en hög svansföring när det gäller skatteflykt men i praktiken inte gjort tillräckligt för att stödja.

En hållbar utveckling är en rättighetsfråga

Nyhetspressen - 26 Nov 16 kl. 13:06

ERWP.fif(0)I helgen är det Mänskliga rättighetsdagarna, Nordens största forum för mänskliga rättigheter, i Malmö. Green Forum och Grön Ungdom Syd skriver att hållbar utveckling är en grundsten för att de mänskliga rättigheterna ska förverkligas.

Ny ägare till Coop Forum-fastigheten i Borlänge – byggs om till handelshus

Nyhetspressen - 27 Oct 16 kl. 16:47

En ny ägare är klar. Coop Forum-fastigheten i Borlänge byggs om till ett handelshus. – Jag tror inte det blir något problem att fylla huset, säger den nye ägaren som även funderar på att bygga nytt i området..

Avanza Forum läggs ned

Nyhetspressen - 06 Sep 16 kl. 16:15

Nätmäklaren Avanza har beslutat sig för att lägga ned sitt event Avanza Forum..

Släpptrailer för The Tomorrow Children

Feber.se - 06 Sep 16 kl. 14:38

Dyker upp till Playstation 4 idag Från och med idag kommer du kunna lira Q-Games nya spel The Tomorrow Children där du tillsammans med dina vänner måste jobba tillsammans för att bygga en fin och flådig bas. Spelet kommer i framtiden bli tillgängligt med en free-to-play-modell och du kan från och med idag köpa Founders Pack för 179 kronor som ger dig tillgång till Early Access-versionen av spelet samt lite smått och gott som hjälper dig en bit på vägen. Utöver det innehåller Founders Pack ett gäng invites som du kan skicka till vänner så att de också kan testa spelet.

Victoria stoppas från Global Child Forum

Nyhetspressen - 26 Nov 15 kl. 08:59

Säpo har stoppat Kronprinsessan Victoria från att delta i Global Child Forum på Kungliga slottet i Stockholm. Den allmänna hotbilden anses vara för hög och Säpo vill inte att kungen och Victoria vistas i samma rum samtidigt. Margareta Thorgren, hovets informationschef, bekräftar uppgfiterna för Expressen..

Umia blev Årets Grundare

UNDERBARACLARA - 19 Mar 15 kl. 08:05

På Entreprenörsgalan Norr 2015 fick grundarna av Umeåföretaget Umia – André Ruuth, Martin Hörnquist, Hans Sjölander och Andreas Dunder –utmärkelsen Årets GrundareNorr. Onsdagskvällens gala, anordnas av entreprenörsnätverket Founders Alliance, innehöll många av norra Sveriges framstående entreprenörer. Founders Alliance står också bakom utmärkelsen.

Skenande häst med sulky vid Coop Forum

UNDERBARACLARA - 26 Jan 15 kl. 14:48

Polisen rapporterar om att en skenande häst med sulky har fastnat i ett dike vid Coop forum i Umeå. Polispatrull på väg till platsen. I nuläget inga uppgifter om någon ryttare.


Fler inlägg från Blondinbella

Kontorsdag

Blondinbella - 1 timme sedan

Livets kontraster. Bygga bolag i NYC, kicka igång 2019 med alla kollegor i Åre och så tillbaka till vardagen på kontoret med förskolehämtning 16.00.

Morgonträning

Blondinbella - 10 timmar sedan

God morgon! Jag vaknade upp med världens PMS, eller den kom redan igår kväll så jag gick och la mig med Sally. Sova är oftast den bästa medicinen.

The Lowengrip House och rödbetsbiffar

Blondinbella - Igår: 17:59

Lovisa och Ida hade beställt kläder till barnen idag så Sally blev överlycklig när hon öppnade upp kartongen från H&M och gick loss: Det resulterade i modevisning och att hon vägrade att ta av sig bikinin.

Löwengrips-gruppen

Blondinbella - Igår: 05:57

Vi har haft en fantastisk konferens här uppe. Jobb blandat med att umgås, vissa har varit här sedan i helgen och vissa kom igår. Man har kunnat göra lite som man vill, konferensen var mellan 13.

Konferens på Copperhill

Blondinbella - i förrgår: 11:24

… Det är så mysigt att vara här i Åre! Jag var på Copperhill (vi alla bor här, vi har tagit över en hel våning hehe) vid halv sex. Bytte om och blev körd ner till restaurang Krus nere i byn för att möta Pingis.

Natural Cycles i USA

Blondinbella - 20 Jan 19 kl. 17:01

I samarbete med Natural Cycles Som ni läste i mina mål 2019 är ett av de i toppen “hälsan först”. Träningen prioriteras i kalendern, två pass i veckan med min PT Pontus. Hand i hand med träning och hälsa är för mig att känna min kropp och veta vad den behöver.

Söndagslistan

Blondinbella - 20 Jan 19 kl. 15:06

…. Vad är bästa med livet just nu? Att jag känner mig harmonisk och har en tillvaro som (trots allt) känns mysig och innehåller livets alla delar.

Min barnfria lördag

Blondinbella - 19 Jan 19 kl. 21:38

Ibland är min energi ett under, jag vet inte vad den kommer ifrån men det är min styrka. Som inatt sov jag fyra timmar efter gårdagens bravader. Klev upp åtta, åt frukost, svarade på några mail, uppdaterade er och sedan var jag på Lyko Concept Skin på en ansiktsbehandling.

Elle-galan 2019

Blondinbella - 19 Jan 19 kl. 09:25

God morgon på er! Jag ska precis iväg på en spabehandling. Jag måste ju passa på en lördag barnfri i Stockholm.

Hemma i Sverige

Blondinbella - 18 Jan 19 kl. 08:34

Nu är jag hemma igen! Landade nyss på Arlanda och sitter nu och väntar in min väska. Jag sov från start till landning, tack vare en sömntablett.

Back to business

Blondinbella - 17 Jan 19 kl. 16:57

I samarbete med Ellos Det är något särskilt med att komma tillbaka till jobbet efter ledighet och för mig sitter det mycket i kläderna. Både nu i januari men lika starkt i augusti efter sommaren.

Mitt fun place

Blondinbella - 17 Jan 19 kl. 03:15

Idag har varit en liten lugnare dag. Fotat en kampanj för Ellos tillsammans med Sascha och sedan träffat en PR-byrå. USA ligger så långt före på allt som har med kommunikation att göra och det är så inspirerande.

Fatta beslut på 80%, vänta inte in 100

Blondinbella - 16 Jan 19 kl. 14:30

God morgon från NYC! Ny dag, jag studsade upp ur sängen halv fem imorse och började jobba. Jag är i ett flow.

Tisdag i NYC

Blondinbella - 16 Jan 19 kl. 03:34

Lång dag minst sagt men så rolig! Jag jobbade 03-06.30, kunde inte somna om men fick mycket gjort.

Hälsotema på Adlibris

Blondinbella - 15 Jan 19 kl. 17:00

I samarbete med Adlibris Mitt samarbete med fantastiska Adlibris fortsätter idag och det har ett tema som jag tycker väldigt mycket om. Nämligen hälsa.