Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Folkkära författare till Sigtuna litteraturfestival

Bokbloggar - 13 Mar 18 kl. 20:23

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Två personer skottskadade i Sigtuna

Nyhetspressen - 12 Mar 18 kl. 21:06

Två personer har anträffats skottskadade i Sigtuna.Polispatruller och hundar söker i området efter misstänka gärningsmän. .

Beskedet: Göteborg är Sveriges smartaste stad

Nyhetspressen - 12 Mar 18 kl. 12:14

Då står det, enligt en ny rapport, klart:Göteborg är en av världens smartaste städer.Långt före Stockholm på listan.– Äntligen är det bekräftat, säger den folkkära Göteborgsprofilen Lotta Engberg och skrattar..

Döttrarna: Lill-Babs på bättringsvägen

Nyhetspressen - 12 Mar 18 kl. 07:54

Den folkkära artisten Barbro "Lill-Babs" Svensson är på bättringsvägen, skriver Expressen. Lill-Babs vårdas för närvarande på sjukhus, där hon ligger inlagd för hjärtflimmer. Sjukhusvistelsen tvingade artisten att skjuta upp sitt 80-årsfirande, men dött.

Malena Ernman säger nej till alla jobb som innebär flygresor

Nyhetspressen - 07 Mar 18 kl. 03:53

 Den folkkära operasångerskan och artisten Malena Ernman har valt att inte flyga på två år - någonting som i hög grad påverkat hennes karriär.– Jag tackar nej till alla jobb som ligger för långt bort så det blir väldigt stora förändringar, säger Malena Ernman..

Döttrarnas kärleks- hyllning till Lill-Babs

Nyhetspressen - 06 Mar 18 kl. 13:33

Lill-Babs är inlagd på sjukhus för observation av hjärtflimmer. Döttrarna finns vid sin mammas sida och läser upp fansens hälsningar för den folkkära artisten."På Lill-Babs official kan man ge mamma kommentarer som vi läser för henne och peppar med" skriver Malin Berghagen i ett sms..

Familjens fina ord om Rikard Wolff

Nyhetspressen - 03 Dec 17 kl. 10:28

Den folkkära skådespelaren och artisten dog den 17 november.Här är familjens fina ord i dödsannonsen."Vår älskade Rikard Wolff har lämnat oss i oändlig sorg och saknad", s.

Fredricson utmanas – av fotbollslandslaget

Nyhetspressen - 22 Nov 17 kl. 14:38

Inte sedan Gunde Svan har en herridrottare fått Jerringpriset två gånger. Nu kan Peder Fredricson ändra på det. Men han utmanas bland annat av Sarah Sjöström, Anna Nordqvist och ett par folkkära landslag..

TV4:s behandling av Kikki är respektlös

Nyhetspressen - 18 Nov 17 kl. 21:33

"Så mycket bättre" gör sitt bästa för att cementera nidbilden av Kikki Danielsson som en gammal schlagertoka. Ett tag är en clownnäsa på den folkkära artisten det enda som saknas. Onödigt - och ovärdigt hanterat av TV4..


Fler inlägg från Bokbloggar

En ny bekantskap

Bokbloggar - 2 timmar sedan

A Town Like Alice

Bokbloggar - 11 timmar sedan