Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Jägareförbundets blogg

Fluffstatistik som förminskar löshundsjaktens problem

Jägareförbundets blogg - 20 Nov 16 kl. 10:45

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Filip Hammars ilska mot allergiförbundet

Nyhetspressen - 14 Mar 18 kl. 08:49

Astma- och allergiförbundet har riktat kritik mot "Tårtgeneralen" för att filmen förminskar människor med allergier.Nu slår ena halvan av programledarduon tillbaka.– Gå och hem och nys för fan, säger Filip Hammar i "Breaking news" i Kanal 5.

Inte första gången jag hör politiker som förminskar

Nyhetspressen - 27 Nov 16 kl. 06:00

Går gränsen vid att kasta kvinnoförnedrande epitet om varandra? undrar Emmy Rasper..

DEBATT: "Rikspolischefen förminskar misstänkt mördares handlingar"

Nyhetspressen - 03 Feb 16 kl. 18:51

Rikspolischef Dan Eliasson sitter i SVT:s Gomorron Sverige den 26 januari och har möjlighet att på ett ärligt sätt beklaga den oerhörda sorg som drabbat anhöriga och vänner efter mordet på Alexandra Mezher på ett HVB-hem i Mölndal. Dan Eliasson ägnar sina tankar åt brottsoffret och hennes anhöriga endast några få sekunder..

NWA-manager stämmer filmbolag

UNDERBARACLARA - 31 Oct 15 kl. 09:44

Den tidigare NWA-managern Gerald Heller stämmer filmbolaget NBC Universal och de ansvariga bakom hiphop-filmen ”Straight outta Compton” på nära en miljard kronor, skriver Deadline Hollywood. Stämningen riktas även mot rapparna Ice Cube och Dr Dre, som medverkat i produktionen.

Larm efter kränkningar i skolan

Nyhetspressen - 26 Oct 13 kl. 02:38

Skolor förminskar regelbundet allvarliga kränkningar. Det skriver bland andra skolinspektionens generaldirektör Ann-Marie Begler DN:s debattsida..

Nästa idiot som kallar mig hemmafru kommer att blockas

Confessions of a Neurotic Attentionwhore - 22 Feb 13 kl. 16:07

Faktum är att alla som påstår detta och därmed förminskar det jag gör kommer att blockas så jävla hårt att de kommer skita tegelstenar i en månad.   Frågor på det?

Ewert and the Two Dragons "Good Man Down"

Musik & Lyrics - 03 Jan 12 kl. 05:54

Trots att halva Sveriges medieelit har estniska rötter så är det väldigt sällan man hör estnisk musik och om man gör det så är det Arvo Pärt som är så bra att han förminskar allt annat. Här kommer... [[ This is a content summary only.

Kvinnor är också vuxna människor

Bloggkommentatorerna - 17 Oct 11 kl. 11:31

Tack Hanna Fridén! Jag håller med HanaPee till fullo. Ibland hänger inte hjärnan med när man läser Hanna Fridén för hon är så skärpt att jag missar för mycket för att förstå vad hon menar.


Fler inlägg från Jägareförbundets blogg

Journalister med egen vargagenda?

Jägareförbundets blogg - 16 Apr 18 kl. 21:20

Att vara objektiv. Att inte försöka påverka åt det ena eller andra hållet. Objektivitet, ett ledord för varje journalist kan man tycka.

Bli trolljägare du också!

Jägareförbundets blogg - 26 Mar 18 kl. 14:03

Trollen bor inte i skogen längre, de bor i medieplattformarna.  Och de kan vinkla information om vad jakt och allt annat är till oigenkännlighet. Är det ok?

Döda djur är inga leksaker

Jägareförbundets blogg - 13 Mar 18 kl. 15:54

På en Facebook-sida visar ett jaktföretag bilder på fällda djur, klövvilt, rovdjur om vartannat. Där finns också ett foto från ett dagis där barnen ser ut att leka med två döda lodjur. Ett barn håller upp ett bakben, ett annat barn grejar med ett framben.

Så misslyckas du med kråkjakten

Jägareförbundets blogg - 08 Mar 18 kl. 12:40

Kråkjakten funkar för det mesta men det är en hel del att tänka på innan man ger sig iväg. Jag har varit på en kråkjakt där allt gick fel. Läs och tag lärdom!

Allt ljus på norra Sverige

Jägareförbundets blogg - 19 Feb 18 kl. 15:35

-Hu, hur kan man bo däruppe i norr. Mörkt på dagarna och med människor som knappt pratar, utom möjligen när de suger in luften och säger joo. Så reagerade en stockholmskompis med skeptiskt blick, när jag berättade att jag skulle åka upp till Hemavan några dagar.

Sluta ljuga om jakten!

Jägareförbundets blogg - 05 Feb 18 kl. 18:16

Jag står upp för jakten. Den är en grundbult som gör att vi fortfarande lyckats stå med en fot kvar i verkligheten och inte har svepts med i dagens hårt polariserade glömska om hur vi människor fungerar i  naturen. Nej, vi är inte blodtörstiga, har inte små snoppar, pussar inte på våra patroner.

Vi slutar aldrig jaga med våra hundar!

Jägareförbundets blogg - 05 Dec 17 kl. 13:09

Varje gång jag går ut, jagar eller jakttränar med mina hundar kollar jag Rovobs numera. Jag vet, det inger en falsk trygghet. Men det är det enda jag kan göra.