Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Flera bränder efter blixtnedslag

Nyhetspressen - 01 Jun 18 kl. 19:10

På fredagskvällen orsakades två bränder av blixtnedslag.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Bränder rasar på flera håll i landet

Nyhetspressen - 10 Jun 18 kl. 17:20

Just nu pågår det flera bränder i Sverige. Det soliga vädret för med sig en torka orsakar stor risk för skogsbränder i många delar av landet..

Sju bränder samma natt

Nyhetspressen - 24 Mar 18 kl. 08:00

Kristianstad Fem bränder har inträffat i Kristianstadsområdet under lördagsnatten. Balnd annat har 200 halvbalar brunnit på en åker. Räddningstjänsten har nu fått larm om en ny brand.

Nära 100 anlagda bränder på asylboenden

Nyhetspressen - 08 Feb 17 kl. 07:39

Under förra året skedde 92 anlagda bränder på bebodda eller tilltänkta flyktingboenden i Sverige. Enligt polisen startades över hälften av dessa bränder av "okänd gärningsman", skriver SVT Nyheter.(TT).

92 anlagda bränder på asylboenden

Nyhetspressen - 08 Feb 17 kl. 08:43

Under förra året skedde 92 anlagda bränder på bebodda eller tilltänkta flyktingboenden i Sverige..

Svampexperten Pelle Holmberg om sitt första år med Alzheimer

Nyhetspressen - 31 Jan 17 kl. 14:09

– Det var som ett blixtnedslag. Jag skulle till tandläkaren och kände plötsligt inte igen mig. Ringde hem och sa att jag inte visste var jag var, säger svampexperten och TV-profilen Pelle Holmberg.

Två gardinrelaterade bränder i Umeå

UNDERBARACLARA - 16 Jan 17 kl. 22:50

Två bränder inträffade i Umeå under kvällen. Båda startade med brand i gardiner, enligt SOS alarm. Bränderna inträffade på Lagmansgatan respektive Axtorpsvägen.

Rekord i blixtnedslag

Nyhetspressen - 04 Jan 17 kl. 08:09

Kartläggning visar att ett område i Venezuela är den plats i världen där det åskar mest. Där slår blixten ner 233 gånger per år..

[PLUS] Stora bränder i Umeå genom årens lopp

UNDERBARACLARA - 03 Jan 17 kl. 10:09

Genom årens lopp har Umeå drabbats av flera stora bränder. Den största och mest förödande var...

Stora bränder i Umeå genom årens lopp

UNDERBARACLARA - 03 Jan 17 kl. 10:09

Genom årens lopp har Umeå drabbats av flera stora bränder. Den största och mest förödande var stadsbranden 1888. Många minns branden på Geografigränd på Ålidhem när 200 personer blev hemlösa.

Blixtrande rekordhållare

Nyhetspressen - 03 Jan 17 kl. 03:16

Om du är rädd för blixtnedslag bör du undvika Maracaibosjön i Sydamerika, visar forskning. Enligt en lista över de "hetaste" platserna på jorden är det just Maracaibosjön i Venezuela, som är hetast av dem alla. Där slår blixten ner i genomsnitt 233 gånger per år och kvadratkilometer.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Därför saknas han i SVT:s VM-studio

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Under SVT:s sändningar från fotbolls-VM i Ryssland har Jonas Eriksson haft en fast plats i studion. Men på midsommarafton saknades den forne domaren. "Jonas är värd lite sill", skriver SVT:s projektledare Marcus Törngren i ett sms.

Sverige sämst placerade – någonsin

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Den svenska förlusten mot Ukraina i VM-kvalet blev kostsam. Damerna tappar två placeringar på Fifas världsrankning – och har nu sin sämsta placering någonsin..

Den skadade tranan i Öxabäck mår bättre: ”Hon är piggare nu”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Tranan i Öxabäck fick näbben svårt skadad av hundar i kamp för sina ungar. Stödutfodring gör att tranan har klarat sig hittills och nu mår bättre. .

14-årig flicka försvunnen – polisen vill ha tips

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

En 14-årig flicka är sedan torsdag kväll försvunnen.Hon är bördig från Falköping och sågs senast i sitt hem.Polisen vill nu ha tips om var flickan kan befinna sig..

Mördade brödernas föräldrar om skjutningarna i Malmö

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Stämpla inte alla skjutna som kriminella bara för att lugna allmänheten.Det vädjar föräldrarna som miste två söner på internetkaféet i Malmö i måndags om.Kvällsposten besökte ett hem där sorgen är avgrundsdjup och ett bostadsområde där invånarna är gisslan i gängkriget..

Janne Andersson: ”Fyra spelare borta från träning”

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

– Vi har fyra spelare som inte kommer att medverka på dagens träning, säger förbundskapten Janne Andersson under dagens presskonferens. Isaac Kiese Thelin, som stukat foten och Pontus Jansson, Filip Helander och Marcus Rohdén är dåliga i magen. saknades under landslagets träning på Midsommarafton.

Gotländska kan bli Sveriges bästa konditor

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Gotländskan Anicka Larsson är en av fem tävlande som gör upp om titeln "Årets konditor" på bak- och chokladfestivalen i Stockholm som äger rum i mitten av oktober..

Äkta makarna Beyoncé och Jay-Z intar Köpenhamn

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

På lördag intar världsstjärnorna Beyoncé och Jay Z Köpenhamn med en turné som beskrivs som mer maxad än någonsin.En som ser fram emot konserten är Malmöbon Evelina Vilhelmsson, 25.– Jag har så höga förväntningar, säger hon..

Hans lägenhet stormades i polisens jakt på mördaren

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Mannen satt och tittade på tv när en slags granat detonerade med ett öronbedövande oljud i lägenheten.Strax därpå stormade polisens insatsstyrka in i bostaden.– De sökte min son, men de kunde väl ha knackat.

Sveriges mardröm: Tre spelare saknas

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

När Sverige tränar inför VM-mötet med Tyskland saknas tre spelare:Pontus Jansson, Filip Helander och Marcus RohdénEnligt Aftonbladet finns ännu inga uppgifter om varför de saknas..

Eric och Alexandra ska gå i pension innan de fyllt 40

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

De sparar 25 000 kronor i månaden. Målet: Att kunna hoppa av ekorrhjulet och gå i pension innan 40 års ålder. – Vi vill bestämma över vår egen tid, säger paret Eric och Alexandra Skopal.

Sweden's Forsberg can hurt Germans in World Cup crunch match

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

An early German exit from the World Cup seems unthinkable, but that could be the grim reality for the reigning champions unless they get the better of Sweden this weekend..

Efter mordet på Lindängen: ”Jag fick lura min femåring och säga att det var raketer”

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Ännu ett mord skakar Malmö – det fjärde på fyra dagar. Sydsvenskan har besökt mordplatsen..

Lagerbäcks hyllning till Island under VM

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Island imponerar – återigen – på en hel fotbollsvärld.Även den förre förbundskaptenen Lars Lagerbäck gillar vad han ser.– De är minst lika bra som när jag jobbade med dem, säger han till Independent..