Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

Fantastiska framgångar 2020: ”Nu, ett år senare, känner jag en sådan glädje i livet”

Kostdoktorn - 13 Jan 21 kl. 16:36

Trots motgångar och beroendeproblematik har Niklas lyckats gå ner 70 kilo med hjälp av lågkolhydratkost.Inlägget Fantastiska framgångar 2020: ”Nu, ett år senare, känner jag en sådan glädje i livet” dök först upp på Diet Doctor. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Fantastiska framgångar 2020: ”Som 50 är jag i bättre form än jag var som 20”

Kostdoktorn - 1 timme sedan

Joachim Rehn har ätit LCHF i tre år. Tack vare kostomläggning har han gått från ohälsa till ett bättre liv.Inlägget Fantastiska framgångar 2020: ”Som 50 är jag i bättre form än jag var som 20” dök först upp på Diet Doctor.

Aborter främsta dödsorsaken 2020

apg29 - 15 Jan 21 kl. 19:03

Under 2020 utfördes det över 42,6 miljoner aborter, vilket överträffade det totala antalet människor som omkom till följd av världens ledande dödsorsaker.Med tanke på att Coronaviruset har lamslagit hela världen skulle man kunna tro att denna sjukdom har orsakat flest dödsoffer år 2020. Men så är inte fallet.

Vilken telefon innebar största klivet framåt för dig gällande fotografi?

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 14:00

När vi uppgraderar till en ny mobil får vi i bästa fall betydande förbättringar, ibland så pass att de är anmärkningsvärda. Detta var kanske vanligare förr om åren då större framsteg kunde göras mellan generationerna. Aspekter som prestanda, flyt i gränssnitt, skärmkvalitet, batteritid och design har tagit stora kliv framåt under vissa perioder.

Video 2020: Dramatiska hälsoförbättringar med LCHF

Kostdoktorn - 21 Jan 21 kl. 16:11

I den här minidokumentären får du veta mer om Sue och Michaels framgångar.Inlägget Video 2020: Dramatiska hälsoförbättringar med LCHF dök först upp på Diet Doctor.

OnePlus Nord N10 får januaris säkerhetsuppdatering

Swedroid.se - Allt om Google Android - 19 Jan 21 kl. 13:14

OnePlus budgetmobil med 5G, Nord 10, har fått en ny uppdatering som ger telefonen januari månads säkerhetsnivå. Tillverkaren har även optimerat energiförbrukningen och förbättrat nätverkets stabilitet. Mjukvaran för Europa ger systemversion 10.

41.603 stycken körkort återkallades under 2020

Feber.se - 19 Jan 21 kl. 10:20

Nytt rekord Transportstyrelsen har nu släppt lite färsk statistik från förra året och den visar att antalet indragna körkort aldrig varit så högt. Totalt drogs 41.603 stycken körkort in vilket är en ökning med 13,4 procent jämfört med hur det såg ut 2019.

Kommande funktion sätter appar i viloläge, kan bli del av Android 12

Swedroid.se - Allt om Google Android - 18 Jan 21 kl. 14:42

Tillskott i Androids källkod indikerar att plattformen kommer kunna få appar som inte används att gå i en slags ide. Utöver att de oanvända apparna inte körs i bakgrunden eller kan inverka på batteritiden ska de även ta upp mindre lagringsutrymme. Sannolikt försätts appar i viloläge automatiskt efter en längre tids inaktivitet, eller så visas en dialogruta så att användaren får avgöra saken själv.

Samsung Galaxy S20 FE får Android 11

Swedroid.se - Allt om Google Android - 18 Jan 21 kl. 13:07

De som har skaffat en Samsung Galaxy S20 FE bör nu kunna ladda hem skarpa Android 11 och One UI 3.0 till telefonen. Flera användare rapporterar att uppdateringen har nått fram till svenska exemplar.

Hormonell dag

Blondinbella - 15 Jan 21 kl. 19:54

Idag har jag haft en bästis-dag vilket verkligen har behövts för jag har känt mig så ledsen och trött. Egentligen har jag inte haft en anledning att vara det men ibland är ju livet så bara. När livet känns tungt försöker jag alltid att tänka tacksamhetstankar, det hjälper.

Fantastiska framgångar 2020: ”Med LCHF kan jag vara rörlig i många år till”

Kostdoktorn - 15 Jan 21 kl. 16:02

Gun-Britt har aldrig varit överviktig men vill heller inte bli det. Hon vill bara vara rörlig i många år till.Inlägget Fantastiska framgångar 2020: ”Med LCHF kan jag vara rörlig i många år till” dök först upp på Diet Doctor.


Fler inlägg från Kostdoktorn

Fantastiska framgångar 2020: ”Som 50 är jag i bättre form än jag var som 20”

Kostdoktorn - 1 timme sedan

Joachim Rehn har ätit LCHF i tre år. Tack vare kostomläggning har han gått från ohälsa till ett bättre liv.Inlägget Fantastiska framgångar 2020: ”Som 50 är jag i bättre form än jag var som 20” dök först upp på Diet Doctor.

Ketogen kost förbättrade PCOS och fettlever effektivare än läkemedel

Kostdoktorn - i förrgår: 16:04

En ny studie publicerad i Obstetrics and Gynecology Research rapporterar att ketogen kost förbättrar symtom på polycystiskt ovarial syndrom (PCOS) och icke-alkoholrelaterad fettlever (NAFLD) bättre än orala läkemedel. Resultaten ger ytterligare evidens för att insatser som riktar sig direkt mot grundorsaken metabol dysfunktion, kan vara effektivare än läkemedel för att behandla symtomen. I studien ingick 20 kvinnor med fetma, PCOS och leverdysfunktion.

”Det här har varit två fantastiskt lärorika veckor”

Kostdoktorn - i förrgår: 11:49

Över en miljon har anmält sig till vår populära LCHF-utmaning. Är du också sugen på att ta tag i kost och hälsa nu på nyåret? Då har turen kommit till dig!

Kyckling Alfredo med avokado och zoodles

Kostdoktorn - i förrgår: 11:41

Är du sugen på en riktigt god Pasta Alfredo men vill undvika kolhydrater? Perfekt, här är vår LCHF-version!Inlägget Kyckling Alfredo med avokado och zoodles dök först upp på Diet Doctor.

Video 2020: Dramatiska hälsoförbättringar med LCHF

Kostdoktorn - 21 Jan 21 kl. 16:11

I den här minidokumentären får du veta mer om Sue och Michaels framgångar.Inlägget Video 2020: Dramatiska hälsoförbättringar med LCHF dök först upp på Diet Doctor.

Fungerar LCHF enbart i sex månader?

Kostdoktorn - 21 Jan 21 kl. 15:02

En metaanalys, publicerad i BMJ hävdar att lågkolhydratkost är bättre än fettsnål kost gällande viktminskning och diabeteskontroll, upp till sex månader. Men hälsovinsterna verkar avta efter 12 månader. Hur ska vi då tolka dessa data?

Blomkåls-tabbouleh med lufttorkad skinka och fetaost

Kostdoktorn - 21 Jan 21 kl. 10:24

En smakrik, fräsch och färgstark LCHF-måltid som inte kräver någon som helst matlagning. Supergott och mättande. Inlägget Blomkåls-tabbouleh med lufttorkad skinka och fetaost dök först upp på Diet Doctor.

Här är Årets matbluff 2020

Kostdoktorn - 20 Jan 21 kl. 13:05

Omröstningen är nu klar och folket har sagt sitt. Årets ”vinnare” av konsumentföreningen Äkta varas antipris Årets matbluff går till Pop! Bakery Smördeg – smördeg utan smör.

Sex veckor på strikt LCHF – endast 2 kilo lättare?

Kostdoktorn - 20 Jan 21 kl. 06:59

Vill du förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Här är tre av veckans hetaste diskussioner på Diet Doctors forum. Gratis och öppet för alla, välkommen!

Muggbröd

Kostdoktorn - 19 Jan 21 kl. 11:41

Nybakat bröd till frukosten på mindre än 5 minuter – är det möjligt? Svar ja. Här är vårt populära muggbröd.