Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från KENZA

FIRST BELLY PHOTOS

KENZA - 04 Jan 19 kl. 19:00

Week 10 Många av er vill veta exakt hur det gick till när jag fick reda på att jag var gravid, samt hur jag berättade för Aleks… Och vet ni, det kommer en video på det i helgen! :-) Jag är SÅ glad över att jag filmade det för det är så himla kul och fint att se tillbaka på. Det är också lättare att prata med er om det än att skriva i text för det är så mycket känslor. Så i helgen kommer det upp här. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Läskdrickare blir tjockare på insidan

Kostdoktorn - 14 Jan 16 kl. 17:51

Läskdrickare blir tjockare på insidan, enligt en ny studie. Den fann att folk som dricker söta drycker dagligen, såsom läsk, lägger på sig mer ”visceralt fett”, jämfört med personer som inte dricker läsk.Studien mätte kroppsfett med datortomografi och följde upp personerna under sex år.

Solcellssopkorgar håller snyggt på Bryggarbacken

UNDERBARACLARA - 27 Aug 15 kl. 08:16

Korgarna komprimerar soporna och kan hanterar en mängd som är 5-7 gånger större än sin egen storlek! I sommar har det monterats fyra nya sopkorgar på Bryggarbacken, så kallade Big Belly Solar. Det är sopkorgar som laddas och drivs med solceller.

Ryan Gosling gör stan i Paris!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 07 Apr 15 kl. 20:35

Relaterade bildserierEva Mendes berättar om livet som mamma!Därför har Ryan Gosling och Eva Mendes en kris i förhållandet!Stjärnspäckat: Christian Bale, Ryan Gosling och Brad Pitt i samma film!

Kate Hudson hos exet Matt Bellamy för en påskfest!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 07 Apr 15 kl. 08:02

Relaterade bildserierKate Hudson: "Jag kan se spöken!"Galabilder: Kändisarna hyllar Barbara Kruger & Quentin Tarantino!Är Chris Martin och Kate Hudson ett nytt par?

Kändisar som signerar autografer!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 06 Apr 15 kl. 18:20

De här kändisarna vet vikten av att ta hand om sina fans!Relaterade bildserierChanning Tatum gömmer dottern Everly från paparazzin!Därför tackade McConaughey nej till Magic Mike 2!

Kändisar som tar selfies med sina fans!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 05 Apr 15 kl. 14:33

Det är alltid roligt att se när kändisar tar sig tid för sina fans!Relaterade bildserierWiz Khalifa tycker Amber Rose är en dålig mamma!Tyga: Jag dejtar inte Kylie Jenner!

Rita Ora besöker Disneyland i Paris!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 02 Apr 15 kl. 21:07

Relaterade bildserierStjärnspäckat på Annabel's Nightclub i London!Modetrend: Kändisar som gillar slokhatten!Rita Ora i en cool grön skinnoutfit!

Kylie Jenner shoppar loss i Hollywood!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 02 Apr 15 kl. 08:09

Relaterade bildserierKylie Jenner vill gifta sig med Tyga!Kändisar som bär genomskinliga toppar!Tyga: Jag dejtar inte Kylie Jenner!

Karrueche Tran äter lunch på Toast Bakery i Los Angeles!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 01 Apr 15 kl. 23:00

Relaterade bildserierKim Kardashians ex Ray J inblandad i självmordsdrama!Chris Brown och Karrueche Tran har gjort slut!Karrueche Tran hade ingen aning om Chris Browns bebis!

Tyga ute och shoppar med sina polare!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 01 Apr 15 kl. 20:13

Relaterade bildserierHollywoodgiganten anklagas för att ha antastat modell!Australien direktkvalificerade till Eurovision-finalen!Den här tjejen får det omöjliga att se enkelt ut!


Fler inlägg från KENZA

DANI’S BABYSHOWER

KENZA - Igår: 10:21

Babyshower for Dani and Baby V!  God morgon! Jag ska alldeles strax iväg och prova av min galaklänning en sista gång.

PREGNANCY WEEK 21

KENZA - i förrgår: 09:00

GRAVID VECKA 21 Vikt: 58 (-3kg) Weight: 58 (-3kg) Bebors status: Bebisen är nu ca 24 cm lång mellan huvud och fot och väger ca 360 gram i slutet av veckan. Bebisen rör sig fritt i fostervattnet och nu kan man kanske känna sparkar högre upp i magen och nere vid blygdbenet. Nu är alla organ bildade men det kommer ta många veckor innan de har mognat och börjar fungera.

KENZA & DANI – NÄR LIVET HÄNDER

KENZA - 16 Jan 19 kl. 08:00

Välkomna till det första avsnittet av vår podcast! Åh äntligen! Idag släpper vi vår podcast Kenza & Dani – När livet händer!

20 WEEK SCAN

KENZA - 15 Jan 19 kl. 19:24

När vi kom hem från Maldiverna så hade vi som sagt vårt stora rutinultraljud! Innan det hade vi inte sett Bebor sedan vecka 13 så vi var så himla exalterade över att få se vår skrutt igen. Vi var också lite nervösa såklart för nu skulle vi ju gå igenom lilla kroppen för att se att allt såg normalt ut.

GRAVID VECKA 5-17

KENZA - 14 Jan 19 kl. 17:11

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .

NYHETSMORGON

KENZA - 14 Jan 19 kl. 14:14

Jeans from H&M, blouse and shoes from Zara, necklace from Ivyrevel, rings from Caroline Svedbom Hej hjärtan! Hoppas ni har en bra måndag. Jag har slitit mig i håret sedan igår eftermiddag pga min mobil som lagt av.

WATER VILLA

KENZA - 12 Jan 19 kl. 21:45

I miss our villa! Bikini from Coco & Nuts swim, beach dress from Monday Swimwear, beach bag from Gina Tricot Hej hjärtan! Vad har ni för er denna lördagskväll?

PREGNANCY SYMPTOMS FIRST MONTHS

KENZA - 12 Jan 19 kl. 12:20

Ett önskeinlägg från er var att berätta lite om mina gravidsymtom jag hade de första månaderna. Jag har faktiskt fört dagbok nästan varje dag i ett års tid, lite tufft att gå tillbaka nu och läsa om de mörka dagarna men jag är också glad över att jag har allt det nedskrivet. Så mycket känslor, tankar och smärta, och så fint att sedan se hur allt plötsligt vände.

STOMACH FLU AND BEYONCÉ CROWNS

KENZA - 11 Jan 19 kl. 19:50

Hej hjärtan! Jag har inte mått bra sedan vi kom hem från Maldiverna, därav ingen uppdatering här. Trodde det var mitt gravidillamående som gjorde comeback nu i vecka 20 men det visade sig vara magsjuka (blev förmodligen matförgiftad på flygplatsen)…… Uhh, inte det lättaste att gå igenom när man bär på en liten.

FEELING BABY KICKS

KENZA - 08 Jan 19 kl. 16:37

I will remember this trip forever  Nu sitter vi på flygplatsen i Malé och väntar på planet som går om ett par timmar. Långflyg till Istanbul där vi mellanlandar, och sedan därifrån till Stockholm (landar hemma imorgon vid lunch). Ville verkligen inte lämna paradisön när vi åkte därifrån i eftermiddags, men nu vill jag bara komma hem och tycker att det ska bli skönt.

TODAY’S PLANS

KENZA - 07 Jan 19 kl. 06:37

Today’s plans – swim and read! LOOK at that beautiful clear water!!! God morgon där hemma!

HOW I FOUND OUT

KENZA - 06 Jan 19 kl. 11:06

Så himla kul att få berätta för er nu HUR jag fick reda på att jag var gravid den där dagen i september, chocken kring det och hur jag överraskade Aleks. Världens gladaste Aleks.

VILKEN VECKA / WHICH WEEK?

KENZA - 05 Jan 19 kl. 18:01

Me and my treasure  Ni är många som undrat vilken vecka jag är i nu och jag är i vecka 28! Haha nej nu skoja jag bara, så länge har jag inte dolt det från er. Jag och Bebor är i vecka 19!

MALDIVES, I LOVE YOU

KENZA - 05 Jan 19 kl. 13:12

Alltså, jag visste att jag skulle älska Maldiverna för man har ju fattat hur vackert det är…. Men jag har nog ändå alltid tänkt att jag skulle bli lite uttråkad här? Men NEJ, verkligen inte!

FIRST BELLY PHOTOS

KENZA - 04 Jan 19 kl. 19:00

Week 10 Många av er vill veta exakt hur det gick till när jag fick reda på att jag var gravid, samt hur jag berättade för Aleks… Och vet ni, det kommer en video på det i helgen! :-) Jag är SÅ glad över att jag filmade det för det är så himla kul och fint att se tillbaka på. Det är också lättare att prata med er om det än att skriva i text för det är så mycket känslor.