Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Förföljd av det förflutna – Nora Roberts

Bokbloggar - 13 Mar 18 kl. 20:46

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kolla, nu kan du bli ägare till Saga Noréns Porsche

Nyhetspressen - 12 Jun 18 kl. 09:41

Tv-serien "Bron" blev snabbt en supersuccé i de svenska och danska sofforna.Saga Noréns Porsche likaså.Här är din chans att bli bilens nästa ägare.

Nu kan du äga Sagas Porsche

Nyhetspressen - 12 Jun 18 kl. 08:15

Nyheter Sugen på att äga en klassisk bil som dessutom är en tv-kändis? Nu säljs Saga Noréns Porsche från TV-serien Bron på auktion till förmån för Wateraid.Sedan 2015 är skådespelerskan Sofia Helin, som spelar Saga Norén i den svensk-danska tv-serien, ambassadör för den brittiska organisationen Wateraid som arbetar för att de allra fattigaste ska få tillgång till rent vatten.

Knockoutartisterna klara för möte på UFC Hamburg

MMAnytt - 31 May 18 kl. 20:12

Ännu en spännande match står klar för UFC Hamburg i juli. Det handlar om ett lättviktsmöte mellan kanadensaren Alan Jouban och engelske Danny Roberts. Det meddelar UFC via sina sociala medier under torsdagen.

Beslutet: Älgkalvarna Nora och Agnes får leva

Nyhetspressen - 29 May 18 kl. 13:21

Flera i Edsbyn engagerade sig förde föräldralösa älgkalvarna Agnes och Nora – bara för att få reda på att de skulle skjutas.I dag skulle en jägare komma och avliva dem.– Det är ju helt underbart, säger Lars-Göran Eriksson, en av de som tagit strid för att rädda älgarna.

Ulrika, 20, blev överfallen när hon steg av bussen

Nyhetspressen - 22 Mar 18 kl. 20:15

När Ulrika gått av bussen i Malmö blev hon förföljd och utsatt för ett våldtäktsförsök.I brist på bevis la polisen ner utredningen.Nu hoppas Ulrika att hennes varning ska leda till att nya vittnen stiger fram.

NEJ! Danny Roberts avslutar Oliver Enkamp!

MMAnytt - 17 Mar 18 kl. 21:14

Svenskhoppet Oliver ”The Future” Enkamp tog i den näst sista underkortsmatchen sig an Danny Roberts. Enkamp höll Roberts på avstånd med sparkar från olika stances. Roberts attackerar Enkamp som börjar brottas och trycker upp Roberts mot buren och träffar med en knä och ett slag innan han går ut på distans.

Ted Åström förföljd av besatt kvinna – i 15 år

Nyhetspressen - 16 Mar 18 kl. 14:01

Ted Åström, 72, har under 15 år förföljts av en stalker, en främmande kvinna som varit besatt av honom. Det berättar han i en intervju för Hänt Extra, skriver Expressen. – Hon trodde hon var ihop med mig.


Fler inlägg från Bokbloggar

Sysselsätta mig

Bokbloggar - 2 timmar sedan