Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Senaste Blogginlägg

Hundratusentals människor har mist sina hem efter explosionen i Libanon

apg29 - 10 timmar sedan

Filmer från mobiltelefoner visar en enorm tryckvåg och svampmoln.Be för människorna i Libanon. Be för de som ännu inte är frälsta att de ska ta emot Jesus.

Snart ny säsong & nu kan man Rösta på ”Wahlgrens Värld” till Kristallen 2020!

Pernilla Wahlgrens värld - 11 timmar sedan

NU ni alla härliga Wahlgrens Värld-fans, så börjar det närma sig ROOOOLIGA grejer!!!  Nu på på måndag –  Den 10 augusti så är det ÄNTLIGEN premiär för SÄSONG 8 på Dplay !  Är ni taggade??!!!

Explosionen i Beirut - en attack?

apg29 - 20 timmar sedan

Trump: De säger till mig att de tror att det var en attack och att det var en bomb av något slag.Explosionen är den värsta i Libanons huvudstad på många år. Den har lett till en stor förödelse.

Vi lever i de sju födslovärkarnas tid

apg29 - 23 timmar sedan

Egentligen behövs det inte några fler uppenbarelser om vad som ska ske i vår värld idag. Ingen människa behöver träda fram som profet och säga att det och det ska hända. Jesus har redan profeterat om detVi lever i de sju födslovärkarnas tid Matt 24:1.

Jorden är inte platt

apg29 - Igår: 00:18

Kortvideo. Christer Åberg spelar ukulele och sjunger.Jorden är inte plattDen är ju rund!

Tungotal & uttydning - Demonstration av Christer Åberg

apg29 - i förrgår: 15:12

Kortvideo med Christer Åberg.

Hur går en biblisk vigsel till?

apg29 - i förrgår: 03:10

Eller kan man gifta sig hur som helst? När jag har frågat människor angående detta och sökt i Google efter svar så verkar det som man inte riktigt vet vad bibeln säger. Det råder en total förvirring och man har inget riktigt rakt och tydligt svar att ge.

Varför gjorde du mig sådan?

apg29 - 02 Aug 20 kl. 19:29

Vill du vara någon annan du inte är?  Varför gjorde du mig sådan? Rom 9:20.

Hela Bibeln handlar om JESUS!

apg29 - 01 Aug 20 kl. 17:05

Kortvideo med Christer Åberg.Videon är ett utdrag ur hans liveprogram på nätet.

Christer Åberg: Är jag en tupp eller mohikan?

apg29 - 31 Jul 20 kl. 16:38

Vet inte vad syftet med den är, men är jag en muskelprydd tupp eller en mohikan?!Jag hittade den här bilden på Instagram. Vet inte vad syftet med den är, men är jag en muskelprydd tupp eller en mohikan?!

Dinosaurier i Bibeln?

apg29 - 30 Jul 20 kl. 02:00

I denna kortvideo redovisar Christer Åberg att dinosaurien finns omnämnd på flera ställen i Bibeln.

I Gamla Testamentet står det att Gud har en son

apg29 - 30 Jul 20 kl. 00:46

"Ut ur Egypten kallade jag min son." Gamla testamentet i Bibeln talar om Jesus som Guds son. I Gamla Testamentet (GT) står det att Gud har en son.

Du behöver inte gå till helvetet

apg29 - 28 Jul 20 kl. 22:53

Kortvideo med Christer Åberg.

Spännande liv - Live med Christer Åberg

apg29 - 28 Jul 20 kl. 22:20

Men vad har hänt med Christer? - Se videon för att förstå!

Förbjud mord

apg29 - 28 Jul 20 kl. 12:30

All slags mord borde vara förbjudet!Förbjud mord 2 Mos 20:13 Du ska inte mörda. Jag tycker att all slags mord ska vara förbjudet.

Så blev trägården äntligen fin igen!

Pernilla Wahlgrens värld - 28 Jul 20 kl. 12:01

ÄNTLIGEN är mamma och pappa tilllbaka i Sverige igen!!!  I sex månader har dom varit i karantän i Spanien.  De åkte ner dagen efter nyårsafton , som också var Biancas 25-årsfest, och sedan var tanken att de skulle komma hem till min premiär senare i januari – men de missade tyvärr min premiär eftersom mamma vev väldigt sjuk och inlagd på sjukhus då.

Glöm inte att predika för de ofrälsta på nätet

apg29 - 25 Jul 20 kl. 03:30

Nu när församlingarna och kyrkorna går ut på nätet i coronatider så får de inte missa frälsningens budskap om Jesus Kristus för de ofrälsta.På bibelns tid gick de ut och predikade på gatorna och torgen. Idag är gatorna och torgen nätet.

Middag med våra nya Marbella-grannar Susanne & Peppe!

Pernilla Wahlgrens värld - 24 Jul 20 kl. 19:18

Jag är så OTROLIGT GLAAAD att min bästa kompis SUSANNE  nu OCKSÅ har köpt ett boende här i Marbella!!!! Ett jättefint litet hus med magisk trädgård och egen pool!   STORT GRATTIS SUSANNE & PEPPE!

EU går nu mot en superstat

apg29 - 23 Jul 20 kl. 23:09

Detta är resultatet av beslutet som togs i Bryssel.Ser man bara med ett mänskligt synsätt kan man vara med och applåderar det som sker, men den som tror på Bibelns profetiska ord ser något annat. Så avgörande är det att tro på Guds profetiska ord, inte nonchalera det och inte börja tala om spekulationer och tolkningar så fort det profetiska ordet förs fram.

Resultatet av beslutet i Bryssel: EU blir en superstat

apg29 - 23 Jul 20 kl. 23:09

Då varnade vi för en kommande superstat. Nu är rubriken i Aftonbladet en bekräftelse på det, 18 år efter – men bättre sent än aldrig.Ser man bara med ett mänskligt synsätt kan man vara med och applåderar det som sker, men den som tror på Bibelns profetiska ord ser något annat.

Halleluja! Amen!

apg29 - 23 Jul 20 kl. 14:47

Vad betyder halleluja och amen? En TikTok-video.

Apg29.Nu - Gäst: Kerstin Svensson spelar och sjunger

apg29 - 23 Jul 20 kl. 13:00

Apg29,Nu med Christer Åberg.

Kan du svara dessa fyra frågor om Apg29?

apg29 - 22 Jul 20 kl. 19:22

Ta reda på vad du vet om Apg29.nu. Fyra kluriga frågor.

Facebook förbjuder inlägg om konverteringsterapi mot homosexualitet

apg29 - 20 Jul 20 kl. 11:54

Organisationen Core Issues Trust har fått ett Instagramkonto raderad.Förbjuder inläggFacebook och Instagram förbjuder inlägg om konverteringsterapi mot homosexualitet. Tidigare har reklam för denna typ av behandling av homosexualitet bannlysts från deras forum.

Kina tvingar fattiga kristna att avsäga sig tron på Jesus och istället tillbe bilder av kommunistledarna för att inte mista sina socialbidrag

apg29 - 20 Jul 20 kl. 02:15

Mitt i coronapandemin tvingas kristna avsäga sig Jesus och i stället tro på kommunistpartiet.Tvingas avsäga sin troFattiga Kristna som får socialbidrag i Kina tvingas att avsäga sin tro på Jesus. Vägrar de mister de sina bidrag.

Tack älskade ma & pa för underbara dagar hos er i Nerja!

Pernilla Wahlgrens värld - 19 Jul 20 kl. 20:06

Hej vänner!  Njuter vidare här i Spanien!  Jag och Oliver har nu lämnat mormor och morfar i Nerja, och kommit till Marbella och mitt älskade ”Casa Rosa”!

Sluta diskutera - börja evangelisera

apg29 - 18 Jul 20 kl. 18:23

Jesus sa aldrig att vi skulle stanna inne och diskutera.

Människor vill leva som vanligt under Coronapandemin

apg29 - 16 Jul 20 kl. 19:38

De vill inte ändra på sig. Det liknar de människor i den sista tiden som inte ville omvända sig från sina avgudar, utan istället leva på som de alltid ha gjort.En del vill inte ändra på sigCoronapandemin avslöjar tydligt att en del människor absolut inte vill ändra på sig utan de vill leva på som de alltid ha gjort.

Den falska retoriken om pre-trib och darbyismen

apg29 - 16 Jul 20 kl. 14:09

Men ska man hela tiden leva l rädsla för dom och vedermöda då kan man inte blomma ut i den friheten och glädjen som nådens evangelium ger. Jag har upptäckt att de som går emot uppryckandet före antikrists framträdande och den stora vedermödan har i botten en lagförkunnelse och en domsförkunnelse. Har man en sådan förkunnelse drar man naturligtvis fel slutsatser och det är därför sådana tror att vi pånyttfödda frälsta kristna ska vara med i den stora vedermödan.

Välkommen hem lilla C…! 😘

Pernilla Wahlgrens värld - 16 Jul 20 kl. 11:51

Lovade er ju bilder på min nya lilla familjemedlem….!  Vi kör en ”Unboxing”  i bild-form ; ÄLSKAR att man alltid får ett inslaget tjusigt paket när man handlar på Chanel.  Då känns det ju som en PRESENT till en själv!

Helgelse är Guds verk i oss som tror på Jesus

apg29 - 15 Jul 20 kl. 15:52

Helgelsen börjar efter att man har tagit emot Jesus och blivit frälst.Du kan inte själv helga dig och leva rent och på det viset hoppas att du blir frälst, utan helgelsen är ett Guds verk i oss som redan har blivit frälsta genom tron på Jesus.Helgelse är den process varigenom den som är frälst genom tron på Jesus förvandlas till allt större helighet och likhet med honom.

Födelsedagspicknick för Jacob & middag med mina pluppar!

Pernilla Wahlgrens värld - 15 Jul 20 kl. 14:44

Ännu en födelsedag att fira!   Vår vän Jacob fyllde 30 , och firade med Picknick i Humlan!  Det spelades även Cub!

Tror du på tolkningar eller på Bibelns ord?

apg29 - 15 Jul 20 kl. 14:20

Detta är en viktig fråga värt att beaktas.

Pastor den och den

apg29 - 15 Jul 20 kl. 14:15

På vem bygger du din tro på?Hänvisa inte till vad "pastor den och den" säger, utan hänvisa till Bibeln. Du bygger inte din tro på "pastor den och den" utan på Bibeln.

Vad händer idag om Jesus kommer imorgon?

apg29 - 15 Jul 20 kl. 09:10

Som det var på Noas tid, så ska också Människosonens återkomst vara.Matt 24:37. Men så som det var på Noas tid, så ska också Människosonens återkomst vara.