Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Senaste Blogginlägg

Socialdemokraterna böjer sig för islam

apg29 - 12 Apr 17 kl. 12:46

Christer Åberg. ”Men det största felet är inte socialdemokraternas antikristliga politik och vurmande för islam utan det största felet är att kristna har backat och inte stått upp för Jesus Kristus. Det är då sådana här antikristliga krafter har kunnat tåga in på de kristnas fält som nu har blivit tomt på kristna eftersom de har backat.

Ystad och påsk

Magdalena Graaf Blogg - 12 Apr 17 kl. 10:02

Vad tänker Christer Åberg på?

apg29 - 11 Apr 17 kl. 21:51

Ja, man kan undra vad Christer Åberg tänker på...Men det gäller att ha ett rent hjärta. Hur får man det?

Funkispusslet

Heja Abbe. - 11 Apr 17 kl. 22:11

För ett tag sedan, med några dagars mellanrum, kom två olika brev med Västra Götalandsregionen logotyp i kuvertets vänstra hörn. Inget ovanligt med det. Vår brevlåda har vant sig vid en konstant, aldrig sinande ström av de där breven.

Christer Åberg: Jesus älskar dig

apg29 - 11 Apr 17 kl. 14:02

Christer Åberg betättar att Jesus äldkar dig och att du behöver ta emot honom för att bli frälst.

Christer Åbergs sanna och gripande bok: Den längsta natten

apg29 - 11 Apr 17 kl. 12:08

Att förtrösta på Gud när det otänkbara inträffarEn sann berättelse om ofattbara förluster och om att vinna allt.En sann berättelse om ofattbara förluster och om att vinna allt.Många har hört av sig och vittnat om hur starkt berörda de har blivit då de har läst boken Den längsta natten.

Allah är inte Bibelns Gud

apg29 - 11 Apr 17 kl. 10:20

Bibelns Gud HERREN och koranens gud Allah är två helt olika gudar. Det är inte samma gud!Någon skrev detta i en kommentar till artikeln Bevis på Guds existens:Christer Åberg: Om du har läst det gamla testamentet grundligt, så vet du att muslimernas Gud är densamma som kristnas Gud.

Vill inför påsken 2017 låta Biskop Athanasius förklara innebörden av Jesu försoning.

apg29 - 11 Apr 17 kl. 08:00

Läsarmejl av nils Det är ett djup och klarhet i detta budskap,under tider av lidande och förföljelse för den sanna Tron,som vi idag bör taga till våra hjärtan.Han levde år 293-373, och spelade en huvudroll i den Arianska strid som följde efter Kejsar Konstantins Niceamöte år 325 och därefter. Athanasius intresse var att bevara den frälsning Jesus Kristus vunnit.

Jihadister vill sona sina synder genom terrordåd

apg29 - 10 Apr 17 kl. 22:17

Christer Åberg. »Många muslimer gör sådana här dåd under "jihad" för att de då tror att de kommer till paradiset. De gör detta för att sona sina synder.

Vapenförespråkare göder djävulen, antikrist och Isis

apg29 - 10 Apr 17 kl. 21:56

Läsarmejl av Leif Boman Vapenförespråkare göder endast djävulen, antikrist och Isis med det världsliga tänkandet, löna ont med ont!  Vad sa Jesus? (Matt 5:21‭-‬26) Ni har hört att det är sagt till fäderna: ”Du skall inte mörda.

Jag har blivit polisanmäld för en artikel om islam och Jesu kärlek

apg29 - 10 Apr 17 kl. 15:58

Christer Åberg. Jag fick precis veta från en tidning som ringde upp mig att den här artikeln har jag blivit polisanmäld för: "Terrordåd i Stockholm - lastbil körde in i folkmassa - flera döda".Läs artikeln: Terrordåd i Stockholm - lastbil körde in i folkmassa - flera döda | Apg29Jag undrar var den tidningen var då jag hade blivit mordhotad efter min hjärtinfarkt och mådde jättedåligt?

Jag har blivit polisanmäld för en artikel om terrordådet och Jesu kärlek

apg29 - 10 Apr 17 kl. 15:59

Christer Åberg. Jag fick precis veta från en tidning som ringde upp mig att den här artikeln har jag blivit polisanmäld för: "Terrordåd i Stockholm - lastbil körde in i folkmassa - flera döda".Läs artikeln: Terrordåd i Stockholm - lastbil körde in i folkmassa - flera döda | Apg29Jag undrar var den tidningen var då jag hade blivit mordhotad efter min hjärtinfarkt och mådde jättedåligt?

Terrordådet i Stockholm False flag?

apg29 - 10 Apr 17 kl. 12:54

Bild: Jag vill vara farlig.En kvart senare efter att terrordådet i Stockholm har skett dök det upp på Facebook att det hela är "false flag".Vilken imponerande "skicklighet"!

Terror i Stockholm - Profetiskt om våldsutvecklingen i världen

apg29 - 09 Apr 17 kl. 23:40

Av Holger Nilsson Stockholm är en i raden av städer som utsatts för terrordåd på senare tid. Med anledning av dådet i Stockholm publicerar vi i artikel som tidigare varit i Flammor. Den ger ett profetiskt perspektiv på våldsutvecklingen i världen.

Bevis på Guds existens

apg29 - 09 Apr 17 kl. 22:58

Läsarmejl av Leif Boman Det finns oerhört mycket bevis på att Gud finns men, de allra flesta nordbor väljer ändå att blunda och inte vilja förstå.Varför och hur kan det egentligen komma sig? Paulus funderade också kring detta.

Tillfälligt avbrott.

Heja Abbe. - 09 Apr 17 kl. 22:49

Jag skrev egentligen det här inlägget i slutet på förra veckan. Hade egentligen bara några avslutande rader kvar som jag skulle knåpa ihop efter en tur på mountainbike i skogen i fredags. Men när kom hem och slog på datorn för att logga min runda möttes jag av de fruktansvärda nyheterna från Stockholm.

Mona Walter: Islam är farligare än nazister och fascister

apg29 - 09 Apr 17 kl. 21:34

Vad är det som krävs att västvärlden ska vakna? Hur många kufar [som inte är muslimer, otrogna] som måste dö innan folket sätter ner foten och förstår att islam är farligare än nazister och fascister? Muhammed var mycket, mycket farligare än Hitler.

När Marisa Vallbona blev påkörd av en bil, fann hon svaret: Att Gud Är Verklig

apg29 - 08 Apr 17 kl. 20:46

Läsarmejl av Nils Nittonåriga Marisa väntade otåligt på sin syster Maria i staden Houston i Texas. De skulle ut på en joggingtur, och hon tyckte ej om att vänta. Löparrundan var dessutom Marisas bönetid, och idag tänkte hon prata med Gud tills Han gav några konkreta svar.

Evolutionens akilleshälar - prisbelönt dokumentär på Himlen TV7

apg29 - 08 Apr 17 kl. 20:03

Evolutionens akilleshälar - mångfaldigt prisbelönt dokumentär på Himlen TV7.Evolutionens största problem ligger inom områden som allmänt tros vara starka fästen i detta trossystem: Naturligt urval, genetik, livets ursprung, fossil, geologi, radiometrisk tidsbestämning, kosmologi och etik.Se på Himlen TV7 ikväll klockan 20:30.

Fruktansvärda bilder från terrordådet i Stockholm

apg29 - 08 Apr 17 kl. 13:12

Det finns fruktansvärda bilder på nätet efter terrordådet igår i Stockholm. På sargade, blodiga, krossade och lemlästade människor. Jag borde egentligen visa dessa bilder för att människor ska förstå verkligheten men har ändå valt att låta bli.

Kristen media om terrordådet i Stockholm

apg29 - 08 Apr 17 kl. 13:37

.hr { display:inline-block; height:1px; background:lightsteelblue; width:100%; } Bild: Himlen TV7.Här har jag samlat flera länkar om Kristen media som skriver om det hemska terrordådet i Stockholm.

Terrordåd i Stockholm - lastbil körde in i folkmassa - flera döda

apg29 - 07 Apr 17 kl. 15:51

En lastbil har kört in i en folkmassa på Drottninggatan i centrala Stockholm in i varuhuset Åhlén. Flera personer har dödats. Polisen säger att det är ett misstänkt terrordåd.

USA anföll Syrien i natt

apg29 - 07 Apr 17 kl. 07:27

Under natten till fredag, svensk tid, avfyrade två amerikanska stridsfartyg 59 robotar mot regimkontrollerad militäranläggning i Homs.59 Tomahawk-missiler har avfyrats från två amerikanska krigsfartyg i Medelhavet.  Det militära angreppet var ett svar på tisdagens kemgasattack som dödade många barn och vuxna.

SALE! 

Magdalena Graaf Blogg - 06 Apr 17 kl. 21:08

Majblomman

Pernilla Wahlgrens värld - 06 Apr 17 kl. 20:09

Reinkarnationslärors bluff och lögner om återfödelser (Del 2)

apg29 - 06 Apr 17 kl. 16:17

Läsarmejl av Leif Boman När Bibeln i (Matteus 19:28) talar om att världen skall födas på nytt så snurrar det helt till för somliga!Bibel 2000 och 1917 års översättningar har i mina ögon något fattig eller mindre bra översättning om att det är världen som skall återfödas. När vi granskar det lite mer i grekisk grundtext då ser vi att det istället mera borde stå ungefär som Reformationsbibeln översatt det.

RFSL:s obehagliga sexupplysning för invandrare

apg29 - 06 Apr 17 kl. 12:24

RFSL, Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter, släppte förra året den obehagliga broschyren "Sexuell hälsa och rättigheter i Sverige" för nyanlända invandrare. Broschyren innehåller grova pornografiska tecknade bilder på homosexuella och transsexuella personer som har sex med varandra. Jag vill helst inte publicera bilderna här som exempel av förklarliga skäl, men jag valde trots allt en "mindre" obehaglig bild här ovan från sidan 20 i broschyren för att du ska förstå ungefär vad det handlar om.