Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Senaste Blogginlägg

Gör dig själv inget ont i coronatider

apg29 - 5 timmar sedan

Tro på Jesus!Finansministern för det tyska förbundslandet Hassen, Thomas Schäfer, är död. Enligt polisen rör det sig om självmord.

”Men som tur är så dödar den ju i princip bara gamla människor. Det får vi vara ganska tacksamma för.”

apg29 - 21 timmar sedan

Jag upplever att man utnyttjar coronakrisen för att flytta gränserna på människosynenDet verkar som att det nu går väldigt snabbt när det gäller att flytta på gränserna vilken människosyn man ska ha, vilka människor som är önskvärda och inte önskvärda. Vilka som är nyttiga eller onyttiga. Eller vilka som behövs och inte behövs.

Erbjudande!

Magdalena Graaf Blogg - Igår: 16:08

Om ett par timmar så sitter vi taxin på väg mot Krabi flygplats. Säkert inte bara vi. Det är nog ett jäkla gäng som ska försöka komma med Sista frukosten i huset, och sista måltiden på Lanta.

Grunderna av Kristi lära

apg29 - Igår: 03:31

Vilka är de de första grunderna av Kristi lära?Grunderna av Kristi läraHebr 6:1-3. Låt oss därför lämna de första grunderna av Kristi lära och sträva vidare mot det som hör till fullkomligheten.

Corona: Nazitysklands människosyn återuppstår

apg29 - Igår: 01:01

Det fanns de som på allvar trodde att Nazitysklands människosyn aldrig skulle komma tillbaka...Om coronakrisen förvärras tvingas vården prioritera -och patienter som inte har goda utsikter att klara sig kan väljas bort.Vilka som ska dö och levaOm vi inte hade levt i den sista tiden hade jag inte trott att det är sant.

Profeterade John Paul Jackson om coronavirus och en global pandemi?

apg29 - i förrgår: 19:50

Vi ska många år tillbaka i tiden för att hitta något liknande av det vi upplever just nu. Det vi upplever nu, bäddar för antikrist framträdande. Ja, man kan känna allvaret i tiden, och det känns som att vi verkligen är där nu, i den tid, då Jesus mycket snart kommer tillbaka.

Covid-19 och proportionerna

apg29 - i förrgår: 11:00

Under samma tid har över 13 miljoner barn under fem år dött -15 000 per dygn.Nu vill jag inte negligera att döda per dygn idag är betydligt fler - ca 2000 per dygn Men när du läser nedan, se det ur perspektivet av år, decennier och århundraden - gångna och kommande.Han tröstar oss i all vår nöd så att vi kan trösta dem som är i nöd med den tröst vi själva får av Gud.

Alla har rätt till sin egen rädsla eller känsla

Magdalena Graaf Blogg - i förrgår: 11:42

Vad är egentligen det stora problemet? Har vi inte rätt till våra egna känslor, tankar och rädslor. Blir så förbannat trött på alla som sitter och tillrättavisar andra människor.

Kom till Jesus igen

apg29 - i förrgår: 01:36

Kom till Jesus igen När Jesus vandrade på jorden så ser man om och om igen hur människor fick sina liv förvandlade. De blev förlåtna, botade, upprättade, befriade och uppmuntrade. Men det krävdes en sak och det var att personen i fråga kom till Jesus.

Jesu återkomst - mänsklighetens enda räddning

apg29 - i förrgår: 01:17

När alla 300 ord om Jesu första ankomst Uppfylldes, skall då inte alla Profetord om Hans återkomst ske? Är vi Idag i Begynnelsen av detta, med Klimatkrisen, där Naturen Ropar ut sin Varning? Där Epidemier som Aids, Saar, Ebola och nu senast Corona viruset som alltmer lamslår en hel Värld!

Omvändelse

apg29 - i förrgår: 01:09

Från vad? Till vem?Detta är mycket intressant.

The Solution från Oslo Skin Lab

Magdalena Graaf Blogg - 26 Mar 20 kl. 17:10

I annonssamarbete med Oslo Skin Lab. Hej vänner, jag vill börja med och skriva att jag hoppas ni alla är friska och vid gott mod! Tidigare i år skrev jag till er om The Solution från Oslo Skin Lab https://bit.

Sorry

Magdalena Graaf Blogg - 26 Mar 20 kl. 12:06

Har inte hänt så mycket här. Våran vardag är som vanligt. Jag har biljetter hem till Sverige på söndag.

Hur du kommer in i Guds sabbat

apg29 - 24 Mar 20 kl. 19:52

Live Apg29.Nu med Christer Åberg. Ikväll en hemlig gäst!

Handikappad man sjunger: Tack Herre för alla dina välsignelser mot mig!

apg29 - 23 Mar 20 kl. 23:10

En mycket tårdrypande och berörande video! En handikappad man sjunger och tackar Herren för alla hans välsignelser!Texten på svenska som han sjunger i en snabb Google-översättning och av mig:Medan världen ser på migNär jag kämpar medDe säger att jag har ingentingMen de har så felI mitt hjärta gläder jag migHur jag önskar att de kunde seTack HerreFör alla dina välsignelser mot mig!

Handikappad man sjunger: Tack Herre för dina välsignelser mot mig!

apg29 - 23 Mar 20 kl. 23:10

En mycket tårdrypande och berörande video! En handikappad man sjunger och tackar Herren för hans välsignelser!Texten på svenska som han sjunger i en snabb Google-översättning och av mig:Medan världen ser på migNär jag kämpar medDe säger att jag har ingentingMen de har så felI mitt hjärta gläder jag migHur jag önskar att de kunde seTack HerreFör dina välsignelser mot mig!

Jordens undergång.

Magdalena Graaf Blogg - 23 Mar 20 kl. 20:56

Vad är din sista måltid? En fet rostmacka med överdrivet mycket smör(det ska smör vattnas i gommen) .

Bön i coronatider

apg29 - 23 Mar 20 kl. 20:18

Christer Åberg ber tillsammans med tittarna med anledning av coronaviruset.

Corona ett vilddjur?

apg29 - 23 Mar 20 kl. 19:30

Skulle det kunna vara så att ett av vilddjuren som bibeln beskriver är det virus som florerar i media just nu?Detta virus kan alltså attackera gång på gång med en imponerande styrka. De arbetar ihop i ett svärmande angreppsmönster för att hitta luckor i immunförsvaret.

Evangelisten blir inte arbetslös i coronavrusets tid

apg29 - 23 Mar 20 kl. 15:37

Ett aktuellt profetiskt budskap till Herrens tjänare i vår tid.

Evangelisten blir inte arbetslös i coronavirusets tid

apg29 - 23 Mar 20 kl. 15:37

Ett aktuellt profetiskt budskap till Herrens tjänare i vår tid.

Att vinna en och en -Lewi Pethrus sista predikan

apg29 - 23 Mar 20 kl. 12:41

Lewi Petrus profetiskt kalssiska predika Nyhemsveckan 1974.Tre månader före sin död, den 12 juni 1974 håller Lewi Pethrus sin sista predikan på Nyhemsveckan.Se, hör och läs hela Lewi Pethrus berömda sista predikan på Nyhem: "Att vinna en och en".

Att vinna en och en - Lewi Pethrus sista predikan

apg29 - 23 Mar 20 kl. 12:41

Lewi Petrus profetiskt kalssiska predika Nyhemsveckan 1974.Tre månader före sin död, den 12 juni 1974 håller Lewi Pethrus sin sista predikan på Nyhemsveckan.Se, hör och läs hela Lewi Pethrus berömda sista predikan på Nyhem: "Att vinna en och en".

Hemskola och katt

Magdalena Graaf Blogg - 23 Mar 20 kl. 07:21

Ni som som mig, er att jag är en hundmänniska. Men även detta stenhjärta har känslor.

Är vi den sista generationen?

apg29 - 23 Mar 20 kl. 01:24

Är vi det folk som kommer uppleva ”det saliga hoppet”, att Jesus kommer för att hämta sin församling?Jag upplever att det vi ser just nu runt om i världen är en generalrepetition inför det som ska komma. Coronaviruset har blivit en global agenda, där länder stängs ner för att man kan få kontroll över situationen.

Profeterar Asterix år 2017 om coronaviruset?

apg29 - 22 Mar 20 kl. 23:10

I seriealbumet Asterix och det stora loppet från 2017 kallas en av de tävlande för Coronavirus.En av de tävlande i Seriealbumet Asterix och det stora loppet som gavs ut 2017 i Sverige heter just Coronavirus, till och med "Den store Coronavirus", och hans medhjälpare heter Bacillus.Bild från Asterix och det stora loppet.

Corona - profetiskt tidstecken

apg29 - 22 Mar 20 kl. 17:47

Jesus profeterade om epidemier i den sista tiden.

SAMARBETEN – och mina tankar kring det

Magdalena Graaf Blogg - 22 Mar 20 kl. 17:05

En liten brasklapp. På samma sätt som vi har alarmister, cyniker eller människor som FAKTISKT väljer after’ski och uteserveringar i solen … … Så KOMMER jag fortsätta att driva MITT arbete här på bloggen som vanligt.

ERBJUDANDE

Magdalena Graaf Blogg - 22 Mar 20 kl. 08:24

Nu ska jag göra reklam för två fina vänner och deras lilla familjeföretag! Två otroligt driftiga och talangfulla konstnär och författare och människor Emelie och Andreas ♥️ Vi lärde känna varandra här i Thailand, och jag blev djupt berörd över deras engagemang och kärlek till barn, integritet OCH historia.

Läxor och skola

Magdalena Graaf Blogg - 22 Mar 20 kl. 05:40

Godmorgon vänner. Vi pluggar. Charlie gråter lille Skutt tårar.

Christer Åberg i Genom allt

apg29 - 21 Mar 20 kl. 22:34

Christer Åberg intervjuas i Vision Sverige.Den kristna tv-kanalen Vision Sverige har intervjuat mig i programmet Genom allt med anledning att min fru och lille son dog två dagar innan julafton 2008. Jag berättar i programmet hur jag klarar av detta.

Jesus botar dig

apg29 - 21 Mar 20 kl. 20:08

Christer Åberg talar inspirerande om frälsning och helande.

Nytt boende och orm i paradiset

Magdalena Graaf Blogg - 21 Mar 20 kl. 13:06

Nytt boende på Slow down. Närmare poolen och inte vid stranden. Inte lika mycket sand..