Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Senaste Blogginlägg

Profetian i nya testamentet

apg29 - 4 timmar sedan

Paulus säger att den som profeterar bygger upp församlingen. Vänta! Ger han inte dom?!

Festligt lunchmöte hemma & ”Masked Singer” med världens bästa gäng!

Pernilla Wahlgrens värld - 7 timmar sedan

Mitt älskade Hybris-gäng , är det ju inte så ofta jag ser röken av nu för tiden…  Showen är ju framflyttad på obestämd tid, och vi alla läääängtar efter att få börja köra igen. Men svårt för oss och alla andra att veta när detta ska bli tillåtet.  Hela Scen & underhållnings-ranchen är ju helt nerslängd.

Kristna förföljs mer under coronan

apg29 - 8 timmar sedan

Förföljelsen av världens kristna har trappats upp under coronapandemin. Den kristna människorättsorganisationen Open Doors rapport World Watch List 2021 visar att den globala coronakrisen har blivit en katalysator för förtrycket mot världens kristna.Kristna får skulden för coronanI Somalia får de kristna skulden för coronaviruset av den militanta islamistiska organisationen Al Shabaab.

Profetiorna om Donald Trump

apg29 - Igår: 09:16

Donald Trump är nu inte längre USA:s president. Därför vill jag titta tillbaka och påminna om några profetior som jag tidigare har publicerat på Apg29.Profetiorna förutsäger att Donald Trump ska bli USA:s president, att Gud har valt honom och att han ska sitta i två mandatperioder och att det ska bli en finansiell och andlig skörd.

Miraklet Delia Knox - Reste sig upp från rullstolen efter 22,5 år

apg29 - i förrgår: 12:53

Hennes helande 2010 håller än idagDelia Knox satt i rullstol i 22,5 år efter en bilolycka. I ett möte blir hon botad inför tv-kamerorna av Jesus och kan börja gå igen.Mal 4:2: "Men för er som fruktar mitt namn skall rättfärdighetens sol gå upp med läkedom under sina vingar.

Vi är frälsta från den kommande vreden

apg29 - i förrgår: 12:24

Uppryckandet sker före den stora vedermödanHela den sista årsveckan är ett utryck för Guds vrede, och inte enbart den sista delen av den. Det är denna tid som Herren har lovat att distansera församlingen ifrån så att vi inte drabbas eller träffas av dessa domar.Uppryckandet sker före den stora vedermödanFör mig finns inget tvivel, när det gäller tidpunkt för själva uppryckandet av Guds församling.

Efter mörker kommer frälsning

apg29 - 23 Jan 21 kl. 09:16

Vart är USA på väg?Joe Biden har precis blivit insatt som USA:s 46:e president, och många frågar sig hur USA kommer att utvecklas och i vilken riktning landet kommer att gå.Genom historien har Herren visat oss, att i tider när det är som mörkast, så är frälsningen på samma sätt, påtagligt nära.

Jesus är svaret - inte Donald Trump

apg29 - 20 Jan 21 kl. 19:27

Det är Jesus som är svaret för mänskligheten, inte någon jordisk president eller politiker. Vi får inte glömma att ha blicken fästad på Jesus och inte ta bort den från honom så fort det blir lite omsvängningar här i världen.Idag är det presidentinstallation i USA.

Fredspresidenten Donald Trump

apg29 - 19 Jan 21 kl. 14:00

Donald Trump har lyckats få fyra muslimska länder att inleda diplomatiska relationer med Israel. Jämfört med andra amerikanska presidenter har Donald Trump inte startat några krig. Istället har han dragit tillbaka amerikanska trupper.

Inspelning för Mello med Per, & häng med Benjamin på SVT.

Pernilla Wahlgrens värld - 19 Jan 21 kl. 01:26

Häromdagen var det dags för mig att ta mig till SVT-huset igen för att tillsammans med Per min programeldar-partner,  spela in Trailer-film för Mello.  Snön ljusar ändå upp det mörka just nu , vilket är härligt!  Det blev till att hoppa i den knallrosa By Malina-trasan igen!

Hur många sjuka har djävulen botat?

apg29 - 18 Jan 21 kl. 17:17

Varför ska vi ge djävulen äran för det goda som Gud gör? Tänk vad märkligt, ena stunden ger en del djävulen äran för det goda Gud gör, och i den andra stunden beskyller de Gud för det onda som djävulen gör. Joh 10:10.

Hoppet i sista tiden - Amos Makajula

apg29 - 18 Jan 21 kl. 00:02

Det finns ett hopp för dig och mig.Tänk vad märkligt, ena stunden ger en del djävulen äran för det goda Gud gör, och i den andra stunden beskyller de Gud för det onda som djävulen gör. Amos blev framröstad som årets upplänning 2009.

Tänk om coronavaccinet är från Gud

apg29 - 17 Jan 21 kl. 08:34

Om vaccinet är från djävulen motverkar han sig själv. Dessa kristna har alltså inte fått varningarna från Gud. Istället sprider de villoläror och märker inte att Jesus saknas totalt i allt detta.

Plåtning för ”Masked Singer”!

Pernilla Wahlgrens värld - 16 Jan 21 kl. 13:33

Hej igen och TUSEN TACK för den otroligt fina responsen efter avslöjandet att jag tillsammans med underbara Per Andersson ledare den sista delfinalen i Mello 2021!! Såå taggad och peppad!  Detta innebär såklart att det är mycket jobb just nu eftersom jag har inte mindre än FYRA TV-produktioner i rullning samtidigt….!

Christer Åbergs vision om Apg29

apg29 - 16 Jan 21 kl. 07:38

Evangelisten Christer Åberg har en medveten men enkel förkunnelse om Jesus och hur man blir frälst.Christer Åbergs vision om Apg29 är förutom att samma under ska ske idag som på Bibelns tid är att människor på ett enkelt sätt ska få höra berättas om Jesus så att de kan komma till tro och ta emot honom och bli frälsta.Bloggsajten Apg29 drivs av evangelisten Christer Åberg.

Aborter främsta dödsorsaken 2020

apg29 - 15 Jan 21 kl. 19:03

Under 2020 utfördes det över 42,6 miljoner aborter, vilket överträffade det totala antalet människor som omkom till följd av världens ledande dödsorsaker.Med tanke på att Coronaviruset har lamslagit hela världen skulle man kunna tro att denna sjukdom har orsakat flest dödsoffer år 2020. Men så är inte fallet.

Hur börjar man?

apg29 - 15 Jan 21 kl. 12:43

Jag vill bli döpt och jag vill ta emot Jesus i mitt liv. Om du tror på Jesus kan du bli döpt. Likt Filippos stiger du ner i vattnet för att döpas genom nersänkning.

Den kallade - Inledning

apg29 - 15 Jan 21 kl. 09:20

Jag förstod det inte, men efterhand förstår jag att redan då hade Gud tagit mig i sin tjänst och förberedde mig vad som komma skulle.En kallelse började tydligt växa fram inom mig. Faktum är att den började verka i mitt inre direkt efter att jag hade tagit emot Jesus och blivit frälst.

Besök Apg29.Nu!

apg29 - 15 Jan 21 kl. 00:36

Besök Christer Åbergs bloggsajt Apg29.Nu! www.

Världen idags video med Christer Åberg har fått 111 000 visningar på Facebook på bara en månad

apg29 - 14 Jan 21 kl. 09:29

– Den visar framför allt på Guds förmåga att upprätta en människa med de sämsta förutsättningarna, på hans trofasthet genom svåra tider och hur han kan rädda ur varje omständighet, säger Jonas Adolfsson om filmen som dessutom håller hög teknisk kvalitet.Världen idags videoreportage med evangelisten, författaren och bloggaren Christer Åberg har fått hela 111 000 visningar på Facebook på bara en månad. I en videointervju med Världen idag berättar Christer Åberg hur han förlorade sin fru och nyfödde son, och att Jesus har burit honom genom sorgen.

Bloggsajten Apg29.Nu berättar fortfarande om Jesus

apg29 - 13 Jan 21 kl. 19:00

Stängdes ned av okänd anledning men är nu åter igen öppnad.Trots att jag ännu inte har skickat in sådana handlingar så öppnade de ikväll åter igen domänen apg29.nu, så nu fungerar den igen.

Om Apg29

apg29 - 13 Jan 21 kl. 11:43

Mina böcker

apg29 - 13 Jan 21 kl. 00:24

Beställ böcker: christer@apg29.nu072-203 63 74 Pris Den längsta natten 150 krDen oönskade 150 krBåda böckerna: 250 kr. Beställ och betala direkt genom att swisha till 072 203 63 74.

Mello 2021 – Here we come!

Pernilla Wahlgrens värld - 12 Jan 21 kl. 23:23

Sååå kul att jag ÄNTLIGEN får berätta för er att jag tillsammans med galna härliga Per Andersson kommer att leda den sista delfinalen i Mello!  Efter att ha varit med och tävlat i Melodifestivalen hela 5 gånger, och inte varit sugen på att tävla igen , så kändes det faktiskt klockrent när förfrågan kom om att vara med och LEDA programmet!  Att programleda Sveriges största Musik-fest kunde jag INTE säga nej till!

Hello world!

apg29 - 12 Jan 21 kl. 21:50

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Ljus gestalt på foto från slutet av 60-talet

apg29 - 10 Jan 21 kl. 01:01

"Det är något himmelskt!"Först många år senare när han la in fotot på sin hårddisk upptäckte han något särskilt, det ses längst fram på vänstersidan en fullkomligt ljus gestalt, den är alltigenom vit.Vid första anblicken kan det synas var ett vanligt foto utan något uppseendeväckande, ser man närmare ser man däremot något särskilt.

När även kristen media stängs ned - finns det då någon kvar som kan tala för den?

apg29 - 09 Jan 21 kl. 18:33

Martin Niemöller diktade:Först kom de och tog judarna - men jag höjde inte min röst för jag var inte jude.Sen kom de och tog kommunisterna - men jag höjde inte min röst för jag var inte kommunist.Sen kom de och tog fackföreningsfolket - men jag höjde inte min röst för jag var inte med i facket.

Padellektion & fin i håret igen!

Pernilla Wahlgrens värld - 09 Jan 21 kl. 18:31

Hej från ett snöblaskigt Lidingö! Veckan började för mig med2 timmars Padel-lektion med proffstränare, tillsammans med Jessica!  Jag fick det av henne i födelsedagspresent!

Donald Trump twittrar inte mer

apg29 - 09 Jan 21 kl. 02:50

USA:s president har blivit permanent avstängd från TwitterDonald Trumps son Donald Trump Jr gick ut på Twitter och kritiserade beslutet att stänga av hans hans far.KapitoliumJag tycker att det som hände närTrumpanhängare attackerade Kapitolium i Washington, USA, var otäckt, och jag blev illa berörd av det.Nu har Twitter stängt av Donald Trump permanent från deras plattform.

Dags att städa ut julen, & Cook a long med mig och Thomas!

Pernilla Wahlgrens värld - 08 Jan 21 kl. 03:09

Är det dags att städa ut Julen nu….?!  Jag har fortfarande julpynt och min jätte-gran framme, men känner att det vore skönt att städa bort Julen nu… Vet inte vad jag ska göra av min enorma gran bara, haha…?! Sån mysfaktor med nya bordet!

Bibeln talar tydligt om treenigheten

apg29 - 07 Jan 21 kl. 20:07

Går inte att missförstås!1Joh 5:7. Ty tre är de som vittnar i himlen: Fadern, Ordet och den Helige Ande, och dessa tre är ett.

Den oönskade har blivit önskad – del 2

apg29 - 07 Jan 21 kl. 16:52

Ur-Baptistisk Pingst brev 150.Då man idag ser Christer Åberg i aktion, exempelvis med sin bloggsajt www.apg29.

Jesus är Guds son

apg29 - 07 Jan 21 kl. 14:16

Mannen som blivit botad började tro att Jesus var mer än en profet. Jesus själv sade till mannen att han är Guds Son.Alla andra profeter var endast människor och Bibeln säger att alla har syndat (Rom.

Kapitolium stormat av Trumpanhängare

apg29 - 07 Jan 21 kl. 10:20

Vad är det som händer i USA? Vem bär skulden? Kan vi lita på medias rapportering?

Den oönskade har blivit önskad – del 1

apg29 - 07 Jan 21 kl. 00:12

Ur-Baptistisk Pingst brev 149.Viktigast av allt för Christer är att evangelium om Jesus Kristus blir förkunnat. Målet är att nå så många människor som det bara är möjligt med frälsningens budskap, eftersom alla behöver bli frälsta.

Israel är snabbast i världen med coronavaccinering

apg29 - 06 Jan 21 kl. 17:04

Nej, vaccinet är inte från djävulenJudarna är Guds utvalda folk och Israel är ett stort tidstecken på att Jesus snart kommer tillbaka. Detta borde konspirationsteoretikerna att förstå att coronavaccinet inte utrotar massdöd. Gud skulle ju naturligtvis aldrig tillåta att hela Israel utplånas.