Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Eva Holmquist: Danis Flygprov

Bokbloggar - 29 Nov 20 kl. 19:02

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kimya av Eva Holmquist

Bokbloggar - 17 Jan 21 kl. 10:10

Dillon Danis säger han besegrar Khabib: “Lätt!”

MMAnytt - 06 Jan 21 kl. 12:34

Kontroversiella och ökända Dillon Danis tror sig kunna enkelt besegra UFCs lättviktsmästare Khabib Nurmagomedov i grappling. Danis har länge varit en meriterad grappler som har svart bälte i brasiliansk jujutsu och som tävlat framgångsrikt under flera BJJ-tävlingar. Nurmagomedov har länge ansetts vara en av de bästa grapplers inom MMA, men en bakgrund i rysk sambo.

Dillon Danis hånar Khamzat Chimaev – efter inställda huvudmatchen!

MMAnytt - 30 Dec 20 kl. 12:34

Bellator-fighter Dillon Danis är inte ett stort fan av Khamzat Chimaev och tar nu tillfället i akt att håna “Borz”. Det stod nyligen klart att Stockholmsbaserade Khamzat inte kommer att kunna tävla den 20 januari. Det var tänkt att han skulle ha mött tredjerankade Leon “Rocky” Edwards under en Fight Night-gala.

Jake Paul förklarar – därför undviker han mötet mot UFC-mästaren!

MMAnytt - 27 Dec 20 kl. 08:37

YouTube-stjärnan Jake Paul har gjort det klart att det inte kommer bli ett möte mot den dubbla UFC-mästaren Amanda Nunes. I november vann Paul en boxningsmatch mot den före detta NBA-spelaren Nate Robinson. Matchen tog plats på underkortet av Mike Tyson vs.

Jake Paul eskalerar bråket med McGregor – med attack mot Dillon Danis!

MMAnytt - 16 Dec 20 kl. 06:59

YouTube-stjärnan Jake Paul fortsätter att försöka få till en boxningsmatch mot Conor McGregor och tar nu till nya sätt för att få irländarens uppmärksamhet. Efter en viral video, där han bland annat hånar McGregors fru och snackar skit om UFC-chefen Dana White, så kommer nu nästa upptåg från Paul. Igår gav de sig nämligen på McGregors lagkamrat och vän: Bellator-fighter Dillon Danis.


Fler inlägg från Bokbloggar

Pottungen

Bokbloggar - 6 timmar sedan

Astrid & Amir

Bokbloggar - 8 timmar sedan