Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Linna Johansson

Ett pyttehej

Linna Johansson - 26 Sep 12 kl. 12:42

Hej och förlåt. Det blev visst inga uppdateringar. Det blir det knappt idag heller. Jag petar med min bok så gott jag kan, jag deltar i en pollenstudie och så mycket mer hinner jag inte. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärnaFler inlägg från Linna Johansson

Nån sorts uppdatering & så Instagram

Linna Johansson - 30 Apr 14 kl. 14:52

Jag önskar att jag hade kunde skriva en liten sexig uppdatering här om att jag åstadkommit nåt stort sen sist, skrivit ett par böcker eller så, kanske flyttat till främmande land. Men i stort är allt sej likt. Jag kämpar fortfarande med boken – som i och för sej börjar ta nåt slags form nu.

Träning/Tips: Träningssatsningen som icke blev

Linna Johansson - 19 Dec 13 kl. 17:45

Ånej. Det blev ingen hälsomänniska av dej den här gången heller? Du som var så inspirerad i januari.

Träning/Tips: Varning för träningsmaskinerna

Linna Johansson - 19 Dec 13 kl. 17:03

Jag vet inte om det är nästan-våren, beach-11 inom räckhåll men ungefär den här tiden på året brukar det . Folk baxar hem motionscyklar och löparband som aldrig förr. Nu är det dags!

Ett pyttehej

Linna Johansson - 26 Sep 12 kl. 12:42

Hej och förlåt. Det blev visst inga uppdateringar. Det blir det knappt idag heller.

Statusuppdatering

Linna Johansson - 18 Jan 12 kl. 11:56

Alltså den här bloggen, förlåt mej. Ni vet att jag skulle vilja göra om lite här, kanske nåt nytt wordpress-tema eller så. Det är bara det att jag aldrig riktigt hinner.

Bloggtips #26: Shampoo Rising

Linna Johansson - 13 Dec 11 kl. 23:39

Hej, jag ogillar inte längre den här bloggen, jag hatar den. Därav blogguppehållet. Jag måste helt enkelt veta vad jag ska göra av den innan jag kan fortsätta skriva här.

Note to self (och andra): Använd aldrig nässpray. Använd aldrig nånsin nässprej.

Linna Johansson - 29 Nov 11 kl. 11:52

Efter att tillslut lyckats bryta ett långdraget missbruk av nässprejer lovade jag mej själv att aldrig, aldrig, aldrig ens vidröra de där sakerna. Sen gick det ett par år. Sen blev jag bara så enormt förkyld, det ville inte släppa … vad kunde väl ett par duschar med barn-varianten göra?

Statusuppdatering

Linna Johansson - 22 Nov 11 kl. 12:18

Jag är sjuk. Jag är för sjuk för att kunna påbörja den hyposensibilisering jag blivit beviljad. Skyhögt NO-värde vad det nu är.

Bloggtips #25: Vampy Varnish (med flera)

Linna Johansson - 11 Nov 11 kl. 19:06

Jag slutade bita på mina naglar av ett enda skäl: jag hatade hur alltihop såg ut. Visst var väl de blodiga nagelbanden, smärtan och värken skäl nog men bara i de riktigt akut skakiga stunderna som när man suttit med händerna i kräftspad en hel kväll. Och det gör man ju inte så ofta.

Bloggtips #24: Therese E

Linna Johansson - 03 Nov 11 kl. 20:48

Apropå förra posten: jag tänker inte lämna den här bloggen eller så. Och skulle jag ändå göra det kommer jag självklart att berätta vart jag tagit vägen. Men tills vidare stannar jag här.

Bloggtips #23: Av månsken växer ingenting

Linna Johansson - 28 Oct 11 kl. 23:28

Den här bloggen, min egen alltså, har stelnat. Jag skulle kunna skriva saker här men vill inte för det känns som att skriva i ett riktigt uttjänt anteckningsblock, typ nåt från skoltiden, från mellanstadiet, ni vet ett sånt där fullt av fastlimmade lönnlöv och skit. Jag vill ha ett nytt block.

Statusuppdatering

Linna Johansson - 23 Oct 11 kl. 18:28

(Bilder från Vädersjö. ) Oj, förlåt frånvaron. Det är just nu så kallade ”bra tider” för min del.

Produktionen, den närande och den tärande

Linna Johansson - 14 Oct 11 kl. 14:22

Idag tycker jag att ni ska läsa Gustav. Ja. det var bara det.

Truly good

Linna Johansson - 12 Oct 11 kl. 20:18

Jag vet att jag är i princip ensam om att tycka det här (av tittarsiffrorna att döma i alla fall), men jag tycker verkligen att True Talent är ett litet trevligt program. Småputtrigt och behagligt, inte sådär helvetiskt effektivt som all teve ska vara numera (jag vet hur urgammalt det låter men jag kan inte hjälpa det, jag gillar verkligen att se människor slutföra åtminstone två meningar innan det ska hoppas till nåt annat). Alla i juryn är skitgulliga, deltagarna ännu gulligare.

Birro och den röda tråden

Linna Johansson - 09 Oct 11 kl. 13:47

Mycket Marcus Birro har det varit i veckan. Fast det är det väl i och för sej varje vecka. Just den här veckan meddelade han sin partiledarkanditatur för kristdemokraterna – för att sen omedelbart dra tillbaka den då TV4 hotade med att ta ifrån honom det kommande uppdraget som programledare för Kvällsöppet.