Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

”En trevlig läsning med härlig sommarkänsla”

Bokbloggar - 04 Jul 20 kl. 09:56

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nerdstalgic snackar mörker i Adventure Time

Feber.se - 23 Jul 20 kl. 12:20

Lite lunchfilosofi Adventure Time är en rackarns trevlig serie som på ytan ser ut som en färgsprakande, lättsam och härlig tecknad serie, men bakom den sockersöta animationen döljer sig en skvätt mörker, vilket är precis vad Nerdstalgic pratar om i sin senaste video. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Ny läsning i höst

Bokbloggar - 25 Jun 20 kl. 18:01

Marvel bjussar på serietidningar för karantänsläsning

Feber.se - 03 Apr 20 kl. 16:20

Läs Avengers, Spider-Man och annat gratis online I samband med att allt fler städer i USA försätts i karantän har många företag börjat undersöka för alla de miljontals människor som nu för tiden sitter inspärrade i sina hem. Från Marvels håll har man börjar lägga ut en del av sina serietidningar för gratisläsning. Det handlar om seriealbum från Marvel-superhjältar som till exempel The Avengers och The Spiderman som läsare nu kan ta del av gratis på Marvel.

Ärlig trailer för Star Wars: The Rise of Skywalker

Feber.se - 25 Mar 20 kl. 10:40

Episode IX: The Last Star Wars Screen Junkies har levererat en ny ärlig trailer och den här gången är det Star Wars: The Rise of Skywalker som får en underhållande trailer. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Command & Conquer Remastered Collection släpps 5 juni

Feber.se - 10 Mar 20 kl. 16:00

Med tjusigare mellansekvenser och allt Förra året fick vi reda på att klassisk Command & Conquer skulle få en remaster och utvecklare som jobbade med originalversionen kommer jobba på den fräschare versionen. Nu har vi fått reda på när spelet kommer släppas och det kommer ske 5 juni. Spelsamlingen är rätt trevlig och kommer bestå av Command & Conquer: Tiberian Dawn och Red Alert samt tilläggen Covert Ops, Counterstrike and The Aftermath som remastrats och går att spela med 4K-upplösning.

Välgjord racing med modellbilar

Feber.se - 06 Mar 20 kl. 17:00

När man har vuxit ur sandlådan Här ser vi några som har lagt en hel del energi på att skapa lite härlig racingkänsla med modellbilar. Att bara skjuta dessa fram och tillbaka på golvet kan bli lite träligt efter ett tag, här har man tagit det hela till nästa nivå istället. Fler racing-klipp hittas på kanalen nedan.

Trevlig älg!

Feber.se - 31 Jan 20 kl. 21:39

En konstig vecka har gått mot sitt slut Arbetsvecka nummer fem har gått mot sitt slut och det har minst sagt varit en konstig vecka. Blandad, lite roligt och lite konstig. Men bra, många roliga diskussioner bland kommentarerna, har skrattat högt flera gånger.

Kul läsning om läsning!

Bokbloggar - 28 Nov 19 kl. 10:16

Trevlig helg på er!

Feber.se - 01 Nov 19 kl. 17:24

Har ni fredagsfeeling? Äntligen fredag! Den här veckan blev lite händelserik den också, bland annat för att Apple släppte AirPods Pro.


Fler inlägg från Bokbloggar