Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

En total okändis står på tur

Bokbloggar - 08 Nov 18 kl. 18:27

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Total War: Three Kingdoms får modstöd

Feber.se - 05 Jul 19 kl. 15:45

Pilla loss! Total War: Three Kingdoms släpptes i maj, men saknade modstöd vid release. Creative Assembly har nu släppt en ordentlig uppdatering till spelet där modstöd har petats in samt levererat verktyg som hjälper spelare modifiera spelet.

IGN tycker till om Total War: Three Kingdoms

Feber.se - 16 May 19 kl. 16:30

Väldigt välputsat Total War-spel Total War: Three Kingdoms kommer släppas till PC 23 maj, men är det värt att plocka upp? IGN försöker svara på denna fråga i sin nya videorecension av spelet. För att göra en lång historia kort så är svaret ja.

Hilda är Vårgårdas nya tv-kändis

Nyhetspressen - 24 Mar 19 kl. 05:30

Det är inte alla 11-åringar som får skriva autografer i skolan eller blir hejdade av främlingar på stan. Segern i Wild Kids har gjort Hilda Blideskog till lite av en lokalkändis. Nu berättar hon för AT om uppmärksamheten och om drömresan till Sydafrika.

Hon gick från okänd till storfavorit i presidentvalet – på ett år

Nyhetspressen - 17 Mar 19 kl. 04:53

Hon var mer eller mindre helt okänd för ett år sedan. Men under natten till söndagen vann Zuzana Čaputová stort i första omgången av presidentvalet i Slovakien. Den liberala och hbtq-vänliga juristen har på rekordkort tid tagit det annars så konservativa landet med storm..

Bästa matlandet och “Destination okänd”

Freedomtravel - 04 Mar 19 kl. 06:00

Vi är hemma efter en fantastisk och intensiv långhelg på Island. Vi berättar snart mer, men eftersom det är måndag idag blir det först lite resenyheter! Idag kan vi avslöja vilket land svenskarna (kanske inte helt oväntat) utsett till bästa matland och om resor till “Destination Okänd”.

Hon leder Uppsalas största privata arbetsgivare

Nyhetspressen - 24 Feb 19 kl. 09:00

GE Healthcare i Uppsala är för okänt..

Johanna Ojala: ”Det här är inte OK”

Nyhetspressen - 20 Feb 19 kl. 10:02

”Jag tänkte mest bara 'Oh no'. Det här är inte OK”. Så reagerade SVT:s expert Johanna Ojala när hon såg Calle Halfvarssons sexistiska musikvideo..

Eddie skulle begravas – då kom 200 okända personer

Nyhetspressen - 11 Feb 19 kl. 11:05

Förintelseöverlevaren Eddie Ford hade inte många släktingar kvar i livet och när han gick bort förväntades nästan ingen komma på hans begravning. Men efter att den nyfunne vännen, rabbinen Zale Newman, gjorde en efterlysning på Facebook samlades hundratals okända personer. .

16-åring våldtogs – okänd mobilfilm kan fria männen

Nyhetspressen - 05 Feb 19 kl. 15:10

Tidigare okända mobilfilmer ska enligt två män fria dem från en gruppvåldtäkt av en 16-årig flicka. Hon våldtogs på en hotelltoalett.Filmerna skickades anonymt till en advokat efter att männen dömts till 5,5 års fängelse..


Fler inlägg från Bokbloggar

Nytt land

Bokbloggar - 3 timmar sedan