Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

En oväntad jul av Natalie Cox

Bokbloggar - 02 Dec 19 kl. 19:02

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Khabibs pappa med oväntad gest – bjöd in McGregor på middag

MMAnytt - 19 May 20 kl. 17:30

Relationen mellan UFC-stjärnorna Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov har varit minst sagt infekterad under en längre tid. Läs mer: Khabib vs McGregor 2 kan bli av – och här är hutlösa lönen Det hela började i samband med att McGregor attackerade en buss som Khabib befann sig i, och kulminerade i skandalscener då ett storbråk bröt ut efter deras möte på UFC 229 för ett och ett halvt år sedan. Khabibs pappa om McGregor: “Vår ärade gäst” Nu verkar det som att Khabibs pappa Abdulmanap Nurmagomedov försökt mäkla fred mellan Team Khabib och McGregor.

En oväntad städerska

Bokbloggar - 17 May 20 kl. 17:26

UFC tillbaka i Las Vegas – ex-mästaren får oväntad fight

MMAnytt - 06 May 20 kl. 17:59

Världens största MMA-organisation ser ut att göra en storslagen återkomst efter ett längre uppehåll. Med start nu på lördag genom UFC 249, väntas hela tre galor genomföras inom loppet av en vecka. Nu går dessutom UFC-bossen Dana White ut och bekräftar att UFC kommer tillbaka till Las Vegas, Nevada den 23 maj.

Kan LCHF bota akne?

Kostdoktorn - 13 Apr 20 kl. 07:52

Det är vanligt att börja med LCHF för att gå ner i vikt. Många upplever också en oväntad bonus: bättre hy.Inlägget Kan LCHF bota akne?

En ny trailer för Penny Dreadful: City of Angels

Feber.se - 07 Mar 20 kl. 16:00

Natalie Dormer är en demon Här har vi en trailer för tv-serien Penny Dreadful: City of Angels vilket är en andlig uppföljare till Penny Dreadful. City of Angels tar handlingen från viktorianska London till 30-talets Los Angeles där demonen Magda, spelad av Natalie Dormer, ställer till med trubbel i stan. Serien följer också Tiago Vega, spelad av Daniel Zovatto, som är den första latinamerikanska detektiven som försöker lösa ett brutalt mord.


Fler inlägg från Bokbloggar

Nattviol

Bokbloggar - 8 timmar sedan

Roman att sluka

Bokbloggar - 12 timmar sedan