Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

En otippad kärlekshistoria

Bokbloggar - 08 Nov 18 kl. 11:32

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Han tatuerade henne i Auschwitz – sen gifte de sig

Nyhetspressen - 31 Oct 18 kl. 19:00

Vistelsen i Auschwitz märkte dem båda för livet – men mötet i förintelselägret blev också början på en osannolik kärlekshistoria.   Först efter Gitas död började Lale berätta om parets förflutna.  – Han hade en unik position i Auschwitz säger författaren Heather Morris till Daily Mail.

Oscarsson: ”Otippad person kan rädda KD”

Nyhetspressen - 05 Jul 18 kl. 19:22

Ebba Busch Thor kämpar hårt för att rädda Kristdemokraterna kvar i riksdagen. Marcus Oscarsson ser en annan KD-politiker som partiets räddning. – Lars Adaktusson kan rädda både KD och Alliansen, säger han.

Sigrids avslöjande om Samir – efter smygandet

Nyhetspressen - 03 Jul 18 kl. 10:25

Samir Badran och Sigrid Bernson tävlade tillsammans i ”Let's dance”, trots envisa förnekanden så var de i hemlighet kära.Men i dag går det inte att ta miste på deras kärlek för varandra – nu delar Sigrid Bernson en video av deras första år ihop, en tid hon kallar för ”den bästa i sitt liv”.”Varje kärlekshistoria är vacker men vår är min favorit”, skriver hon på Instagram..

Kärlekshistorien avslöjas – 13 år efter idolbilden

Nyhetspressen - 11 Jun 18 kl. 17:23

När Harry Kane var elva år gammal tog han och en skolkamrat en idolbild med David Beckham.Nu ska han själv leda England i VM.Men den 13 år gamla bilden innehåller också en kärlekshistoria som skapar stora rubriker i hemlandet..

”Försvinner hockeyn skulle hela byn dö”

Nyhetspressen - 30 Mar 18 kl. 13:51

LEKSAND. Det här är en kärlekshistoria mellan ett hockeylag från en liten by i Dalarna och deras fans.Det handlar om glädje och sorg, anklagelser om "kommundoping" och starka känslor.

Ellinor grävde upp ring från 1800-talet

Nyhetspressen - 23 Nov 17 kl. 16:58

Arkeologen Ellinor Johansson grävde vid en gårdstomt norr om Umeå när hon plötsligt upptäckte något som glittrade i jorden.På vigselringen stod det "Alfred & Ellen 15/10 1899" – och nu träder en av de kvarlevande släktingarna fram.– Det var väldigt omtumlande och känslosamt, berättar Christina Petterson – vars gammelmormor och gammelmorfars kärlekshistoria har legat begravd under jorden i över 100 år..

Miro Heiskanen målskytt i landslagsdebuten – Lejonen tog stabil seger i EHT-thriller

Nyhetspressen - 09 Nov 17 kl. 19:53

Det blev en svettig seger, men Finland klarade av att hålla ut mot Ryssland i den första EHT-matchen för säsongen. Talangen Miro Heiskanen fick agera målskytt och Marko Anttila otippad poängkung när Lejonen slog Ryssland med 3-2 i Helsingfors..

Recension: La Gioconda på Malmöoperan: ”En verklig sångarfest”

Nyhetspressen - 27 Mar 17 kl. 20:01

Ponchiellis 1800-tals-opera La Gioconda är historien om spionen Barnaba som är förälskad i Gioconda – men hon är kär i den ädle Enzo – som i sin tur älskar någon annan. Det är en minst sagt trasslig kärlekshistoria i ett Venedig där maktspel, svek och brustna hjärtan verkar korrumpera alla..


Fler inlägg från Bokbloggar

Ännu en hacker

Bokbloggar - 6 timmar sedan

mariekondofierad

Bokbloggar - 7 timmar sedan