Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

En global matrevolution

Kostdoktorn - 03 Jun 18 kl. 16:39

Vilka misstag ligger bakom epidemierna av typ 2-diabetes och fetma – och hur kan vi arbeta tillsammans för att rätta till dem och ge människor makten över sin hälsa? Här är dr Andreas Eenfeldts föreläsning från konferensen Low Carb Breckenridge i februari 2018. Se ett par minuter av föreläsningen ovan (transkription). Hela föreläsningen (med svensk text och transkription) ser du med provmånad eller medlemskap: En global matrevolution – Dr Andreas Eenfeldt Bli medlem (gratis att testa en månad) så kan du se föreläsningen direkt – liksom fler föreläsningar, intervjuer, videokurser, frågor och svar, filmer och mycket mera. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Jonas Hygrell blir ny global marknadsdirektör på Electrolux

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 08:24

Jonas Hygrell efterträder MaryKay Kopf som global marknadsdirektör på Electrolux..

Alimaks storförvärv: "Global marknadsledare"

Nyhetspressen - 28 Oct 16 kl. 07:34

Bygghissbolaget Alimak förvärvar Facade Access som av Alimak beskrivs som "global marknadsledare inom permanent installerade lösningar för fasadunderhåll". Köpeskillingen uppgår till motsvarande cirka 819 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Stockholm: creating solutions to global challenges

Nyhetspressen - 30 Sep 16 kl. 10:08

Stockholm has a long history of innovation and global engagement – a tradition that’s finding new expression through the city’s dynamic tech startup scene and elsewhere..

Löfvens Global Deal-lansering igång

Nyhetspressen - 21 Sep 16 kl. 19:56

Lanseringen av Stefan Löfvens Global Deal, som syftar till att skapa bättre villkor på världens arbetsmarknader, har dragit igång i FN-skrapan i New York ..

OECD sänker global tillväxtprognos

Nyhetspressen - 21 Sep 16 kl. 13:23

Den ekonomiska samarbetsorganisationen OECD:s ekonomer sänker sin prognos för global BNP-tillväxt till 2,9 procent i år, ned från 3,0 procent i en OECD-prognos från i juni. Tillväxten i världen är därmed den lägsta sedan finanskrisen 2008-2009.(TT).

Tillsammans med OECD och ILO lanserar statsminister Stefan Löfven Global Deal i New York

Nyhetspressen - 21 Sep 16 kl. 14:39

Onsdag den 21 september 2016 lanserar statsminister Stefan Löfven Global Deal, en global satsning för social dialog och bättre villkor på arbetsmarknaden..

Löfven presenterar Global Deal

Nyhetspressen - 21 Sep 16 kl. 06:37

Stefan Löfven har åtskilliga gånger beskrivit det som ett "win-win-win-koncept". Med stöd av organisationer som ILO och OECD lanserar statsministern i dag sin Global Deal, som syftar till att skapa bättre villkor på världens arbetsmarknader. – Många in.

Kinnevik: Försäljningen lyfter för Global Fashion Group

Nyhetspressen - 15 Sep 16 kl. 08:17

Kinnevikdelägda Global Fashion Groups försäljning, exklusive det i juli i år avyttrade indiska Jabong, steg med 47,5 procent med konstanta valutor under det första halvåret 2016, till 456 miljoner euro..

Global list ranks Karolinska university best in Sweden

Nyhetspressen - 15 Aug 16 kl. 11:37

Karolinska Institute has climbed four places to 44th in the annual Shanghai Ranking, while two other Swedish universities also feature in the global top 100..


Fler inlägg från Kostdoktorn

Rödbetsgravad lax med dillolja

Kostdoktorn - 2 timmar sedan

Överraska gästerna med den här fantastiskt vackra och goda gravade laxen. Perfekt till såväl midsommarbuffén som till julbordet.Receptet →Inlägget Rödbetsgravad lax med dillolja dök först upp på Diet Doctor.

Stöd filmen Food Lies

Kostdoktorn - 5 timmar sedan

Vad borde människor äta för att hålla sig friska? Förmodligen inte det som vi levt på under de senaste decennierna medan epidemierna av livsstilsrelaterade sjukdomar exploderade. Här är ett nytt filmprojekt som reder ut problemet, och experter som professor Tim Noakes, Gary Taubes, Nina Teicholz med flera medverkar.

LCHF-recept till midsommar

Kostdoktorn - Igår: 12:57

Vad är en midsommar utan sill och jordgubbar? Här har vi samlat de bästa tipsen för en lyckad midsommarfest med mat som gör gott för både kropp och själ. LCHF-recept till midsommar Inlägget LCHF-recept till midsommar dök först upp på Diet Doctor.

Grattis medlem 50 000!

Kostdoktorn - Igår: 09:42

Grattis till Magnus som är medlem nummer 50 000 och som kommer få ett fantastiskt prispaket inom kort. Så här hittade han till Diet Doctor: Fantastiskt! Och ja, jag trodde faktiskt inte att det var sant (åtminstone i en halvtimme!

Vikten av att ha realistiska förväntningar på LCHF-kost

Kostdoktorn - Igår: 19:15

429 visningarHur ska du lägga upp LCHF eller ketogen kost för att maximera dina framgångar? Hur mycket fett, protein och kolhydrater ska man äta? Och ska du äta liberalare LCHF eller ketogen kost?

Har du diabetes?

Kostdoktorn - i förrgår: 07:29

Oavsett vilken typ av diabetes du har finns det stora hälsovinster att göra genom att dra ner på kolhydraterna. Här på Diet Doctor har vi ett antal guider och videor som kan hjälpa och inspirera dig att lägga om kosten och normalisera ditt blodsocker. Ta en titt nedan!

Den okända historien om fröoljor

Kostdoktorn - 17 Jun 18 kl. 12:10

Ska man äta växtoljor som margarin? Eller kan det vara så att allt du fått höra i årtionden om vad som är nyttigt fett är helt fel? Undersökande journalist Nina Teicholz ger oss bakgrunden i den här föreläsningen från konferensen Low Carb Breckenridge 2018.

Hur kan man sprida kunskap om LCHF som intensivvårdssjuksköterska?

Kostdoktorn - 16 Jun 18 kl. 18:20

436 visningarI den här frågestunden besvarar dr Andreas Eenfeldt frågor om vårt arbete på Diet Doctor, om kostråden och LCHF som behandling för olika tillstånd. Du kan se ett par minuter av frågestunden ovan (transkription). Hela är tillgänglig (med svensk text och transkription) med provmånad eller medlemskap: Frågestund med dr Andreas Eenfeldt Bli medlem (gratis att testa en månad) så kan du se videon direkt – liksom föreläsningar, intervjuer, videokurser, frågor och svar, filmer och mycket mera.

Går du i väntans tider? Här är läsning för dig!

Kostdoktorn - 16 Jun 18 kl. 10:33

Är du gravid eller vill du kanske bli det? Då finns det intressant läsning här på Diet Doctor: Är LCHF säkert när du är gravid? Kan LCHF vara till hjälp vid graviditetsdiabetes?

Mat gav honom hoppet och livet tillbaka

Kostdoktorn - 15 Jun 18 kl. 14:22

När Samuel var 18 år gammal diagnosticerades han med Bechterews sjukdom och påbörjade intensiv behandling för att behandla smärtan i höften och ländryggen. Men han fick allvarliga biverkningar av läkemedlen, och började undersöka alternativa sätt att behandla den autoimmuna sjukdomen. Fyra år senare har han kunnat sluta med samtliga läkemedel, tack vare antiinflammatorisk kost.

Diet Doctors YouTube-kanal når 100 000 prenumeranter

Kostdoktorn - 15 Jun 18 kl. 07:09

Diet Doctor har nått ytterligare en milstolpe: vi har nu över 100 000 prenumeranter på den engelska YouTube-kanalen. Följ den om du vill hålla koll på vårt videomaterial. Diet Doctor på YouTube Populära videor just nu Hur du äter LCHF11:59En kort grundkurs i hur man sätter igång att äta LCHF.

”Fetmakirurgi i ett piller”: Den senaste galna viktminskningsmetoden

Kostdoktorn - 14 Jun 18 kl. 09:00

Det finns ingen ände på den strida strömmen av knäppa viktminskningsmetoder. Du kan äta riktig lågkolhydratkost för att gå ner i vikt och hålla typ 2-diabetes i schack. ELLER så kan du bara ta ett piller vars verkan efterliknar fetmakirurgi och fortsätta äta sjukdomsalstrande kolhydratrik mat.

Muggbröd

Kostdoktorn - 13 Jun 18 kl. 11:16

Nybakat LCHF-bröd på mindre än 5 minuter – är det möjligt? Svar ja. Det här brödet tar 1 minut att vispa samman, 2 minuter att mikra och smakar gudomligt gott efter 30 sekunder i brödrosten.

Leva LCHF med Chris Hannaway

Kostdoktorn - 12 Jun 18 kl. 17:23

Hur kan livet se ut om du har LCHF som livsstil? Chris Hannaway delar med sig av sin framgångsberättelse, tar med oss till gymmet och beställer mat på puben. Se ett par minuter ovan (transkription).