Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

En global matrevolution

Kostdoktorn - 03 Jun 18 kl. 16:39

Vilka misstag ligger bakom epidemierna av typ 2-diabetes och fetma – och hur kan vi arbeta tillsammans för att rätta till dem och ge människor makten över sin hälsa? Här är dr Andreas Eenfeldts föreläsning från konferensen Low Carb Breckenridge i februari 2018. Se ett par minuter av föreläsningen ovan (transkription). Hela föreläsningen (med svensk text och transkription) ser du med provmånad eller medlemskap: En global matrevolution – Dr Andreas Eenfeldt Bli medlem (gratis att testa en månad) så kan du se föreläsningen direkt – liksom fler föreläsningar, intervjuer, videokurser, frågor och svar, filmer och mycket mera. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

UFC går i partnerskap med M-1 Global – Ryska fighters på intåg

MMAnytt - 19 Jul 18 kl. 08:45

MMA-organisationen M-1 Global har officiellt gått in i partnerskap med UFC, det kan båda organisationerna meddela. UFC och ryska M-1 Global kommer tillsammans att skapa en liga som kommer att fungera som plattform för framtida UFC-fighters. Khabib Nurmagomedov avslöjar: Har påbörjat sitt träningsläger UFC Russia UFC har tagit stora steg mot den ryska marknaden och under 2018 har organisationen bland annat avslöjat att de kommer att anordna sin första gala i landet.

Jonas Hygrell blir ny global marknadsdirektör på Electrolux

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 08:24

Jonas Hygrell efterträder MaryKay Kopf som global marknadsdirektör på Electrolux..

Alimaks storförvärv: "Global marknadsledare"

Nyhetspressen - 28 Oct 16 kl. 07:34

Bygghissbolaget Alimak förvärvar Facade Access som av Alimak beskrivs som "global marknadsledare inom permanent installerade lösningar för fasadunderhåll". Köpeskillingen uppgår till motsvarande cirka 819 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Stockholm: creating solutions to global challenges

Nyhetspressen - 30 Sep 16 kl. 10:08

Stockholm has a long history of innovation and global engagement – a tradition that’s finding new expression through the city’s dynamic tech startup scene and elsewhere..

Löfvens Global Deal-lansering igång

Nyhetspressen - 21 Sep 16 kl. 19:56

Lanseringen av Stefan Löfvens Global Deal, som syftar till att skapa bättre villkor på världens arbetsmarknader, har dragit igång i FN-skrapan i New York ..

OECD sänker global tillväxtprognos

Nyhetspressen - 21 Sep 16 kl. 13:23

Den ekonomiska samarbetsorganisationen OECD:s ekonomer sänker sin prognos för global BNP-tillväxt till 2,9 procent i år, ned från 3,0 procent i en OECD-prognos från i juni. Tillväxten i världen är därmed den lägsta sedan finanskrisen 2008-2009.(TT).

Tillsammans med OECD och ILO lanserar statsminister Stefan Löfven Global Deal i New York

Nyhetspressen - 21 Sep 16 kl. 14:39

Onsdag den 21 september 2016 lanserar statsminister Stefan Löfven Global Deal, en global satsning för social dialog och bättre villkor på arbetsmarknaden..

Löfven presenterar Global Deal

Nyhetspressen - 21 Sep 16 kl. 06:37

Stefan Löfven har åtskilliga gånger beskrivit det som ett "win-win-win-koncept". Med stöd av organisationer som ILO och OECD lanserar statsministern i dag sin Global Deal, som syftar till att skapa bättre villkor på världens arbetsmarknader. – Många in.

Kinnevik: Försäljningen lyfter för Global Fashion Group

Nyhetspressen - 15 Sep 16 kl. 08:17

Kinnevikdelägda Global Fashion Groups försäljning, exklusive det i juli i år avyttrade indiska Jabong, steg med 47,5 procent med konstanta valutor under det första halvåret 2016, till 456 miljoner euro..


Fler inlägg från Kostdoktorn

Diet Doctor fortsätter att slå rekord!

Kostdoktorn - 8 timmar sedan

Diet Doctor fortsätter att växa snabbt och slå nya rekord. En stor uppdatering på Google för tio dagar sedan gjorde att trafiken ökade ytterligare. Vi blev då nummer ett på flera nyckelord på ämnet low-carb och keto.

Muggfrittata

Kostdoktorn - 12 timmar sedan

Endast för medlemmarInlägget Muggfrittata dök först upp på Diet Doctor.

Kan onlineprogram med råd om LCHF hjälpa till att reversera typ 2-diabetes?

Kostdoktorn - 18 timmar sedan

Kan ett onlineprogram som lär ut LCHF till vuxna med typ 2-diabetes hjälpa till att reversera sjukdomen? Och om så är fallet, hur effektivt är det? I den här nya studien från Diabetes.

Är mindre protein bättre för ketos och livslängd?

Kostdoktorn - i förrgår: 16:49

Är det bättre att äta mer protein, eller ska man äta mindre? Den frågan debatteras intensivt i LCHF och keto-kretsar. Dr Ted Naiman är en av dem som tror att mer protein är bättre och han rekommenderar ett högre intag.

”31 segrar för LCHF mot en stor fet nolla för fettsnålt”

Kostdoktorn - 11 Aug 18 kl. 18:52

Vilka misstag ligger bakom epidemierna av typ 2-diabetes och fetma – och hur kan vi arbeta tillsammans för att rätta till dem och ge människor makten över sin hälsa? Här är dr Andreas Eenfeldts föreläsning från konferensen Low Carb Breckenridge i februari 2018. Se ytterligare ett par minuter av föreläsningen ovan (transkription).

Snabblagad keto

Kostdoktorn - 11 Aug 18 kl. 08:39

Sellerisallad med knaperstekt sidfläsk

Kostdoktorn - 10 Aug 18 kl. 12:09

En franskinspirerad matig sallad med fina smaker. En spännande brytning mellan mild selleri och salt knaperstekt sidfläsk.Receptet →Inlägget Sellerisallad med knaperstekt sidfläsk dök först upp på Diet Doctor.

LCHF-utmaningen: Över en halv miljon anmälda!

Kostdoktorn - 10 Aug 18 kl. 10:06

Hela 500 000 personer har hittills anmält sig till Diet Doctors LCHF-utmaning (på engelska, svenska och spanska). Starten går varje söndag och utmaningen är GRATIS och reklamfri. Ta en titt på vår stora kom igång-utmaning.

Asiatiska kycklingvingar med pak choi

Kostdoktorn - 09 Aug 18 kl. 13:08

Supersmarrigt och barnsligt enkelt recept på härligt kladdiga ugnsgrillade kycklingvingar. Lika populärt till vardagsmiddag som till festbuffén. Eller varför inte ta med en laddning till picknicken?

Är ketogen kost ett behandlingsalternativ för affektiva störningar?

Kostdoktorn - 09 Aug 18 kl. 09:43

Kan ketogen kost användas för att behandla affektiva störningar, som depression eller bipolär sjukdom? En ny artikel presenterar en del av forskningen kring hur ketogen kost kan fungera när det gäller att behandla olika psykiatriska tillstånd. Ett intressant ämne för framtida studier.

Zucchinilasagne

Kostdoktorn - 08 Aug 18 kl. 11:19

En riktig italiensk klassiker fast på ett lite oklassiskt sätt. När du varvar ostsås, mustig köttfärsröra och zucchini blir lasagnen så god att ingen saknar plattorna av mjölpasta.Receptet →Inlägget Zucchinilasagne dök först upp på Diet Doctor.