Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

En global matrevolution

Kostdoktorn - 03 Jun 18 kl. 16:39

Vilka misstag ligger bakom epidemierna av typ 2-diabetes och fetma – och hur kan vi arbeta tillsammans för att rätta till dem och ge människor makten över sin hälsa? Här är dr Andreas Eenfeldts föreläsning från konferensen Low Carb Breckenridge i februari 2018. Se ett par minuter av föreläsningen ovan (transkription). Hela föreläsningen (med svensk text och transkription) ser du med provmånad eller medlemskap: En global matrevolution – Dr Andreas Eenfeldt Bli medlem (gratis att testa en månad) så kan du se föreläsningen direkt – liksom fler föreläsningar, intervjuer, videokurser, frågor och svar, filmer och mycket mera. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

UFC går i partnerskap med M-1 Global – Ryska fighters på intåg

MMAnytt - 19 Jul 18 kl. 08:45

MMA-organisationen M-1 Global har officiellt gått in i partnerskap med UFC, det kan båda organisationerna meddela. UFC och ryska M-1 Global kommer tillsammans att skapa en liga som kommer att fungera som plattform för framtida UFC-fighters. Khabib Nurmagomedov avslöjar: Har påbörjat sitt träningsläger UFC Russia UFC har tagit stora steg mot den ryska marknaden och under 2018 har organisationen bland annat avslöjat att de kommer att anordna sin första gala i landet.

Jonas Hygrell blir ny global marknadsdirektör på Electrolux

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 08:24

Jonas Hygrell efterträder MaryKay Kopf som global marknadsdirektör på Electrolux..

Alimaks storförvärv: "Global marknadsledare"

Nyhetspressen - 28 Oct 16 kl. 07:34

Bygghissbolaget Alimak förvärvar Facade Access som av Alimak beskrivs som "global marknadsledare inom permanent installerade lösningar för fasadunderhåll". Köpeskillingen uppgår till motsvarande cirka 819 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Stockholm: creating solutions to global challenges

Nyhetspressen - 30 Sep 16 kl. 10:08

Stockholm has a long history of innovation and global engagement – a tradition that’s finding new expression through the city’s dynamic tech startup scene and elsewhere..

Löfvens Global Deal-lansering igång

Nyhetspressen - 21 Sep 16 kl. 19:56

Lanseringen av Stefan Löfvens Global Deal, som syftar till att skapa bättre villkor på världens arbetsmarknader, har dragit igång i FN-skrapan i New York ..

OECD sänker global tillväxtprognos

Nyhetspressen - 21 Sep 16 kl. 13:23

Den ekonomiska samarbetsorganisationen OECD:s ekonomer sänker sin prognos för global BNP-tillväxt till 2,9 procent i år, ned från 3,0 procent i en OECD-prognos från i juni. Tillväxten i världen är därmed den lägsta sedan finanskrisen 2008-2009.(TT).

Tillsammans med OECD och ILO lanserar statsminister Stefan Löfven Global Deal i New York

Nyhetspressen - 21 Sep 16 kl. 14:39

Onsdag den 21 september 2016 lanserar statsminister Stefan Löfven Global Deal, en global satsning för social dialog och bättre villkor på arbetsmarknaden..

Löfven presenterar Global Deal

Nyhetspressen - 21 Sep 16 kl. 06:37

Stefan Löfven har åtskilliga gånger beskrivit det som ett "win-win-win-koncept". Med stöd av organisationer som ILO och OECD lanserar statsministern i dag sin Global Deal, som syftar till att skapa bättre villkor på världens arbetsmarknader. – Många in.

Kinnevik: Försäljningen lyfter för Global Fashion Group

Nyhetspressen - 15 Sep 16 kl. 08:17

Kinnevikdelägda Global Fashion Groups försäljning, exklusive det i juli i år avyttrade indiska Jabong, steg med 47,5 procent med konstanta valutor under det första halvåret 2016, till 456 miljoner euro..


Fler inlägg från Kostdoktorn

Vinnare av antipriset Årets matbluff 2018

Kostdoktorn - 2 timmar sedan

Vinnare av antipriset Årets matbluff blev det palmoljebaserade bordsmargarinet Lätta. Det fick 17 606 av de drygt 30 000 avlagda rösterna, vilket innebär en förkrossande segermarginal. Närmsta utmanaren fick drygt 5 000 röster.

Så fixar du LCHF när du inte vill laga mat

Kostdoktorn - 4 timmar sedan

Hur kan man klara av att hålla sig till LCHF även om man inte vill eller kan laga mat? Du kanske kommer hem sent, är trött eller är ovanligt dåligt förberedd. Den här populära guiden ger dig tips på hur du kan hålla dig till LCHF när du inte alls har tid eller lust att laga mat.

Våra tio bästa tips för kvinnor 40+ som vill gå ner i vikt med LCHF

Kostdoktorn - Igår: 16:47

Många av våra läsare är kvinnor över 45, och här en av våra populäraste guider med våra tio bästa tips för dig som vill äta LCHF för hälsa och vikt!Inlägget Våra tio bästa tips för kvinnor 40+ som vill gå ner i vikt med LCHF dök först upp på Diet Doctor.

Vi anställer medarbetare inom HR

Kostdoktorn - Igår: 12:44

Vill du ha en roll där du kan hjälpa till att bygga upp en ledande arbetsgivare och hjälpa miljontals mäniskor att revolutionera sin hälsa? Om du älskar människor, är uppfinningsrik, passionerad och driven, då kan det här vara den rätta utmaningen för dig! Mer information om jobbet och hur du ansöker hittar du här: Diet Doctor: We’re hiring a passionate and driven Head of People Mer Om Diet Doctor Team Diet Doctor Fler lediga jobb på Diet Doctor Inlägget Vi anställer medarbetare inom HR dök först upp på Diet Doctor.

Vad är det bästa med LCHF för typ 1-diabetes?

Kostdoktorn - Igår: 19:47

112 visningarKan det vara en fördel att äta LCHF som typ 1-diabetiker? Och om så är fallet, vad ska du tänka på när du lägger om kosten? Dr Al-Lawati är läkare, specialist i internmedicin och typ 1-diabetiker – hans perspektiv på frågan är ganska unikt.

20 och 50 gram kolhydrater – hur mycket mat är det egentligen?

Kostdoktorn - 20 Jan 19 kl. 14:21

Hur mycket kolhydrater är det i vanlig mat? Det varierar stort. I den här guiden får du lära dig det på ett enkelt och illustrativt sätt.

Ekonomisamordnare och kontorsansvarig

Kostdoktorn - 20 Jan 19 kl. 08:08

Har du en utbildning inom ekonomi och/eller praktisk erfarenhet från en ekonomiavdelning eller mindre företag? Är du redo för att ta dig an nästa utmaning i din karriär? I så fall kan vi ha ett roligt och utvecklande jobb för dig!

VINNARE populäraste måltid 2018: LCHF-pizza

Kostdoktorn - 19 Jan 19 kl. 14:17

På första plats på topplistan över 2018 års populäraste måltidsrecept hittar vi en superenkel pizza! Ägg, ost, tomat och en gnutta oregano. Mer behövs inte för att snabbt sno ihop enklaste LCHF-pizzan.

Äta gräs?

Kostdoktorn - 19 Jan 19 kl. 10:42

Vill du förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Här är tre av veckans heta diskussioner på Diet Doctors forum. Gratis och öppet för alla, välkommen!

Att inte äta

Kostdoktorn - 18 Jan 19 kl. 16:22

Precis som kejsarpingvinen är jag en jäkel på att fasta. Ja, jag vill nog påstå, att jag är nästan lika bra på att fasta som att äta. Fiskpinnechampion i Järla skolas mellanstadium i Nacka, det var jag det!