Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

En flanörs anteckningar

Bokbloggar - 15 May 19 kl. 17:18

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Smutsa inte ner andra

Nyhetspressen - 22 Aug 18 kl. 06:00

Att jag ljuger, påstår Du, Rolf Lindberg (S) som var dåvarande ordförande i Hyresbostäder, men Du konstaterar samtidigt att det inte finns några anteckningar som styrker det Du påstår..

Ingmar Bergmans handstil blir typsnitt

Nyhetspressen - 02 Jul 18 kl. 15:06

Vill du ha personligt handskrivna anteckningar utan att faktiskt behöva skriva för hand? Nu kan du få hjälp av Ingmar Bergman..

Moleskin överför anteckningar till Windows 10 automatiskt

Feber.se - 28 Nov 17 kl. 15:30

Skriv på papper, redigera på Microsoft Surface Moleskin har släppt ett anteckningsblock med en tillhörande app som gör det möjligt att föra över anteckningarna från anteckningsblocket till Windows 10 på en Microsoft Surface. Det innebär att man kan se och redigera sina fysiska anteckningar i ett digitalt format på sin hybriddator. Det går även att få sina anteckningar transkriberade och överförda till iCloud, Google Drive, Evernote samt Adobe Creative Cloud.

Evernotes nya användaravtal låter anställda kika på dina anteckningar

Swedroid.se - Allt om Google Android - 15 Dec 16 kl. 15:00

Populära anteckningsappen Evernote, med upp till 50 miljoner nedladdningar i Google Play, har ändrat sitt användaravtal. Utvecklarens anställda får rätten att manuellt granska dina anteckningar när avtalet går igenom 23 januari 2017. Evernote kan inte bara kika på dina anteckningar när de tror att du brutit mot användaravtalet.

Evernote gör en kovändning, personal får bara läsa dina anteckningar efter tillåtelse

Swedroid.se - Allt om Google Android - 16 Dec 16 kl. 13:33

Evernote har gjort en kovändning efter fadäsen med nya användaravtalet, vilken fick många att lämna tjänsten. Avtalet skulle träda i kraft 23 januari nästa år och ge anställda rätten att läsa dina anteckningar utan din tillåtelse. Det gick endast att tacka nej till maskininlärningen men personal skulle fortfarande ha rätten att titta på vad du skrivit.

Flanören har blivit skrivbordskrigare

Nyhetspressen - 12 Nov 16 kl. 07:00

KRÖNIKA: Kristian Ekenberg om de håglösa kvinnorna i litteraturen och de manliga flanörerna som har ersatts av näthatare..

Bugg i Google Keep gör att alla etiketter försvinner

Swedroid.se - Allt om Google Android - 24 Oct 16 kl. 13:26

Googles anteckningstjänst Keep låter användare sortera anteckningar med hjälp av etiketter. Dessa etiketter kan antingen anges via menyval eller genom att lägga till en hashtag i själva anteckningen (”#etikett”). På så vis går det att gruppera anteckningar och få upp alla inlägg med en viss etikett.


Fler inlägg från Bokbloggar

Pennor

Bokbloggar - 3 timmar sedan