Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

En första titt på HTC Vives nya tracker

Feber.se - 24 Mar 23 kl. 13:00

VR-utvecklare verkar gilla den Häromdagen visade HTC Vive upp en ny tracker för VR-upplevelser och nu har man låtit några VR-utvecklare kolla in den lite närmare. På den stora spelutvecklingsmässan GDC 2023 som pågått den här veckan fick några utvalda VR-utvecklare kolla in och testa HTC Vives nya, än så länge namnlösa, tracker. Trackern kommer att gå att använda tillsammans med både HTC Vives egna VR-headset såväl som andra VR-produkter som har stöd för VR-standarden OpenXR. När HTC Vive planerar att släppa sin nya tracker finns det än så länge inga uppgifter om. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

HTC introducerar U23 Pro med 120Hz och 108MP-kamera

Swedroid.se - Allt om Google Android - 18 May 23 kl. 08:56

HTC har gjort en halvhjärtad comeback genom telefonen U23 Pro som introducerats nu under morgonen. U23 Pro erbjuder en 6,7-tums OLED med FHD+, 120Hz uppdateringsfrekvens och Gorilla Glass Victus. Den taiwanesiska tillverkaren har satsat på 4nm-chippet Snapdragon 7 Gen 1, tillsammans med 8GB/12GB RAM och 256GB lagring.

Renderad bild visar HTC:s nya telefon U23 Pro

Swedroid.se - Allt om Google Android - 15 May 23 kl. 22:19

HTC kommer presentera en ny telefon nu på torsdag, 18 maj. Mobilen heter sannolikt U23 Pro. Evan Blass har publicerat en bild som visar designen.

HTC U23 Pro lanseras 18 maj

Swedroid.se - Allt om Google Android - 12 May 23 kl. 17:39

HTC, tillverkaren av världens första kommersiella Androidtelefon, kommer presentera en ny smartphone 18 maj (torsdag nästa vecka). Av allt att döma rör det sig om en mobil kallad HTC U23 Pro. Vi har egentligen inte sett ett globalt flaggskepp från HTC sedan 2018 när U12 Plus introducerades.

Fotografier på HTC U23 Pro

Swedroid.se - Allt om Google Android - 07 May 23 kl. 11:16

Häromdagen anspelade HTC på en ny mobil och en comeback. Nu kan mobilen ha avslöjats genom fotografier och uppgifter om hårdvaran. Telefonen kallas HTC U23 Pro i ryktet.

Vilket märke hade din första Androidtelefon?

Swedroid.se - Allt om Google Android - 18 Apr 23 kl. 11:53

Samsung har kontinuerligt varit den största tillverkaren i Swedroids community. I en undersökning från senhösten svarade exempelvis 33 procent att deras primära Androidtelefon kommer från Samsung. OnePlus hamnade tvåa med en andel på 17 procent.

HTC Vive visar upp ny VR-tracker

Feber.se - 22 Mar 23 kl. 18:00

Som själv håller koll på var den är HTC Vive har visat upp lite av en ny VR-tracker vilken ska gå att använda för att följa en användares, eller andra objekts, rörelser i VR-upplevelser utan några andra tillbehör. Vives nya VR-tracker har än så länga inte fått något namn och visas primärt upp för att ge VR-utvecklare en möjlighet att börja fundera på hur den självföljande trackern skulle kunna användas i VR-upplevelser. Det ska vara möjligt att använda upp till fem stycken enheter av den nya trackern samtidigt.

En närmare titt på Hello Tomorrow!

Feber.se - 08 Feb 23 kl. 18:00

Snart dags för premiär för Apples nya dramakomedi Snart har Apples retrofuturistiska dramakomedi Hello Tomorrow! premiär och i det här klippet får vi ta oss en lite närmare titt på den. I Hello Tomorrow!

En första titt på Gran Turismo-filmen

Feber.se - 05 Jan 23 kl. 01:41

Film baserad på populärt bilspel Under Sonys presskonferens på CES visade man upp en liten titt på deras kommande film Gran Turismo som då är baserad på den populära bilspelserien med samma namn. Filmens handling handlar om den sanna historien om Jann Mardenborough som var så pass duktig på att spela Gran Turismo att han fick chansen att köra en riktig racerbil och bli proffsförare. Läs vidare och kommentera: https://feber.

En närmare titt på Toyota Prius

Feber.se - 20 Nov 22 kl. 07:30

Är den lika fin på insidan? Toyota visade upp en ny Prius i veckan som var snygg! Alla blev helt förvånade av detta faktum.

En titt på säsong 3 för Battlefield 2042

Feber.se - 17 Nov 22 kl. 17:02

Där man kommer få springa runt i den svenska vildmarken DICE släppte i dag en ny titt på säsong 3 för Battlefield 2042. Det som kanske är mest spännande här är den nya banan Spearhead där man kommer få springa runt i den svenska vildmarken. Battlefield 2042 Season 3: Escalation drar igång den 22 november.


Fler inlägg från Feber.se

Faraday Future ska tydligen ha börjat leverera bilar

Feber.se - Igår: 11:30

Dyraste versionen kostar 309.000 dollar Efter hur många turer som helst ska Faraday Future nu har börjat leverera de första exemplaren av den eldrivna modellen FF 91. Det finns tre olika versioner att välja mellan - 2.

Polestar 2 får uppgraderat Apple CarPlay

Feber.se - Igår: 11:00

Och YouTube Polestar uppdaterar nu mjukvaran i sin bil Polestar 2 med stöd för YouTube, en ny räckviddsassistent och uppgraderat Apple CarPlay. Den första nyheten är alltså att den inbyggda mjukvaran, som baseras på Android Automotive, nu får stöd för YouTube, vilket är perfekt när du exempelvis väntar på att bilen ska laddas. Den andra nyheten är en ny app som ska hjälpa till med räckvidden.

Robotar kommer inte att få gifta sig i kyrkan

Feber.se - Igår: 10:30

"Vi håller oss till människor som medlemmar i Svenska kyrkan" SVT har intervjuat Susanne Rappmann, biskop i Göteborg stift, för att se vad Svenska kyrkan har för syn på artificiell intelligens. Hon säger bland annat att det finns många fördelar med AI och nämner bland annat att AI kan användas för att "energioptimera saker och den kan hantera fantastiska mängder data". Rappman tror inte heller att utvecklingen av AI är något som går att förhindra men efterlyser någon typ av reglering av artificiella intelligenser på politisk nivå.

Urbanears presenterar Juno

Feber.se - Igår: 10:15

Inear-lurar med ANC Idag presenterade svenska Urbanears ett par true wireless-hörlurar som man kallar för Juno. Hörlurarna är försedda med aktiv brusreducering (ANC) och via Urbanears nya app går det även att ställa in hörlurarna efter eget tycke och smak. Det finns även möjlighet att koppla lurarna till två enheter samtidigt, till exempel en dator och en mobiltelefon.

Tibber och Polarium lanserar hembatteri

Feber.se - Igår: 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Tibber och Polarium lanserar hembatterit Homevolt

Feber.se - Igår: 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api

Feber.se - Igår: 09:30

Appen Apollos dagar kan vara räknade Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Reddit-appen Apollos dagar kan vara räknade

Feber.se - Igår: 09:30

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Fyra av fem vet inte varför Sveriges nationaldag firas

Feber.se - Igår: 09:00

Vet du? På tisdag nästa vecka är det den 6 juni och Sveriges nationaldag. Det är en röd dag och då är det många som är lediga - vilket de flesta har koll på.

En trailer för sista säsongen av Jack Ryan

Feber.se - Igår: 08:45

Jack is back! Nu är det mindre än en månad kvar till den fjärde och sista säsongen av Jack Ryan som har premiär på Amazon Prime. Streamingtjänsten kommer att sända två avsnitt i veckan så man har lite att titta på innan det sista avsnittet släpps den 14 juli.

Socialdemokraterna starkt framåt

Feber.se - Igår: 08:30

L och KD under riksdagsspärren Nu har SCBs senaste mätning för partisympatier kommit och det finns en otroligt tydlig vinnare i den. Jämfört med den senaste mätningen i november 2022 så går nämligen Socialdemokraterna starkt framåt och ökar med 4,0 procentenheter till 38,6 procent. Partiet är nu mer än dubbelt så stort som tvåan Moderaterna som får 19,1 procent.

RARBG tackar för sig

Feber.se - Igår: 08:00

Populär torrentsida stänger ner Personerna som driver den populära torrenttjänsten RARBG skriver i ett meddelade att de nu kommer att lägga ner tjänsten rapporterar TorrentFreak. Anledningen till nedstängningen av RARBG uppges vara flera. I sitt meddelande skriver en av administratörerna av sidan att det handlar om såväl pandemin som krig och ekonomi.

Trailer för I'm a Virgo

Feber.se - Igår: 21:00

Cootie har jätteproblem i Oakland I'm a Virgo är en ny tv-serie från Boots Riley, musikern och regissören som tidigare gjort filmen Sorry to Bother You. Det handlar om en fantasyserie där vi får följa den fyra meter långa tonårs-jätten Cooties (Jharrel Jerome) vardag i ett nutida Oakland. Initialt lever han gömd hemma hos sin faster tills han en dag upptäcks av ett gäng unga politiska aktivister som tar med honom ut på äventyr i världen utanför hans hem.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed är inear-lurar för gamers

Feber.se - Igår: 20:30

Inkluderar dongel som förkortar fördröjning av ljudet Razer har släppt en ny version av sina Hammerhead Pro-hörlurar vilka specifikt riktar sig till dem som vill använda inear-lurarna för att lira spel på datorn. Den nya versionen kallas för Hammerhead Pro Hyperspeed och levereras med en USB-C-dongel som skickar ljudet trådlöst på 2,4GHz-bandet mellan datorn och hörlurarna. Detta ska göra att latensen sjunker från 60ms till 40ms jämfört med om man hade kopplat hörlurarna via Bluetooth till datorn.

Bugatti Chiron-ägare fick testa på 400 km/h

Feber.se - Igår: 20:00

Med sina egna bilar 18 Chiron-ägare bjöds in av Bugatti för att få testa det här med att åka fort. Alla vet att dessa bilar är sjukt snabba, men det är väldigt sällan man kan utnyttja effekten och att köra 400 km/h på allmänna vägar är inte att rekommendera. Men på en flygraka går det utmärkt.