Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 En första teaser för Joe vs. Carole - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

En första teaser för Joe vs. Carole

Feber.se - 22 Jan 22 kl. 13:00

Serie baserad på Tiger King-grejen När Tiger King-hajpen var som störst rusade film- och tv-bolagen att sätta igång produktioner som skulle filmatisera de dramatiska händelserna från Netflix-serien. En av dessa tolkningar har nu fått en trailer och det är Joe vs. Carole. Denna serie kommer från Peacock handlar då om Carole Baskin, spelad av Kate McKinnon, som får reda på att Joe Exotic, spelas av John Cameron Mitchell, föder upp tigrar för att tjäna pengar. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

En ny teaser för The Terminal List

Feber.se - Igår: 13:00

Med Chris Pratt Här kommer en första ny teaser för Amazon Prime Videos kommande action-serie The Terminal List. I tv-serien spelar Chris Pratt rollen som NAVY Seal-veteranen James Reece som börjar undersöka varför alla i hans gamla pluton dött under ett uppdrag. Det verkar även som om anhöriga till Reece råkar illa ut och spåren pekar mot en konspiration på hög nivå.

Teaser för Prey

Feber.se - 17 May 22 kl. 14:30

Odjuret blir den jagade Här kommer en första teaser för den kommande filmen Prey, en film där vi får återskapa kontakten med utomjordingarna från Predator-filmerna. Prey utspelar sig för 300 år sedan och fokuserar på en stam av den amerikanska urbefolkningen i allmänhet och krigarkvinnan Naru i synnerhet. Naru verkar ha som huvuduppgift att försvara sin by mot en av de första Predator-utomjordingarna som anlänt till jorden.

Teaser för Moonhaven

Feber.se - 16 May 22 kl. 15:30

Ny scifi-serie som utspelar sig på i månparadis Här kommer en första teaser för AMC:s komman scifi-serie Moonhaven som kickar igång i sommar. Moonhaven utspelar sig på en månkoloni cirka hundra år in i framtiden. I serien kommer vi att få följa den smugglande fraktpiloten Bella (Emma McDonald) som på något sätt ska förhindra att händelser på månen orsakar jordens förstörelse.

Teaser för Billy the Kid

Feber.se - 16 May 22 kl. 10:45

Kommer på VIaplay 12 juni har serien om Billy the Kid, som passande nog heter Billy the Kid, premiär på Viaplay. Här får vi se teasern och inte oväntat innehåller den hästar, riktiga boots, whiskey och puffror. Billy spelas av Tom Blyth och serien är skapad av Michael Hirst som även har gjort Vikings och Tudors.

En teaser för Luck

Feber.se - 14 May 22 kl. 10:00

Animerad långfilm för Apple TV+ Här har vi en liten teaser för den animerade långfilmen Luck som kommer från Apple Original Films och Skydance Animation. Filmen handlar om Sam Greenfield som är en person med väldans mycket otur. En dag hamnar hon dock i det hemliga landet Land of Luck där det bor en massa magiska varelser som ger tur.

En teaser för Netflix Resident Evil-serie

Feber.se - 12 May 22 kl. 16:55

Wesker!! Netflix bjuder här på en teaser med lite mer substans för deras kommande Resident Evil-serie. Seriens showrunner är Andrew Dabb som tidigare bland annat tidigare gjort Supernatural.

En teaser för S04 av Westworld

Feber.se - 10 May 22 kl. 08:00

Premiär 26 juni Om man fortfarande känner att det här med Westworld är något man vill titta på så har HBO släppt en liten teaser-trailer för seriens fjärde säsong. Denna säsong kommer dyka upp på HBO Max den 26 juni. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Teaser för Ms. Marvel

Feber.se - 09 May 22 kl. 20:00

Kommande Marvelserie på Disney+ Här kommer en ny teaser på Disney+ kommande marvelserie Ms. Marvel. I serien kommer vi att få följa den unga Kamala Khan som på än så länge oklart sätt kommit över ett par armband som ger henne superkrafter.

Teaser för Avatar: The way of water

Feber.se - 09 May 22 kl. 16:43

Dyk! Att nya Avatar-rullen skulle ha med vatten att göra blev klart när dess namn presenterades, The way of water säger ju en del. Nu är teasern här och det blir blött.

Teaser för WEIRD: The Al Yankovic Story

Feber.se - 04 May 22 kl. 08:30

Daniel Radcliffe spelar Weird Al I videon ovan har vi en liten teaser för den kommande filmen WEIRD: The Al Yankovic Story där vi får följa varje aspekt av Yankovics liv, från hans meteoriska uppgång med tidiga hits som "Eat It" och "Like a Surgeon" till hans kändisförälskelser och livsstil. I rollen som Weird Al Yankovic ser vi Daniel Radcliffe. När filmen har premiär är ännu oklart, men det ser inte ut att bli någon biorelease.


Fler inlägg från Feber.se

Hur Finland och Sverige skulle förändra NATO

Feber.se - 5 timmar sedan

Wall Street Journal reder ut det Nu har både Sverige och Finland ansökt till NATO och förr eller senare blir vi antagligen medlemmar där. Förutom att förändra det svenska och finska försvaret skulle det även innebära förändringar för NATO. I inslaget ovan snackar Wall Street Journal vad det skulle innebära för NATO den dagen Sverige och Finland väl blir upptagna som medlemmar i organisationen.

Teaser för Moonage Daydream

Feber.se - 6 timmar sedan

En David Bowie-dokumentär Ovan har vi den första trailern för David Bowie-dokumentären Moonage Daydream som har premiär i Cannes på måndagskvällen. Dokumentären, regisserad av Brett Morgen, innehåller material som aldrig tidigare delats och kommer att synas tillsammans med Bowies eget berättande. Det är det första filmprojektet som officiellt sanktionerats av Bowies dödsbo efter hans död 2016.

Lamborghini V12 Vision Gran Turismo i trä

Feber.se - 6 timmar sedan

En lite mer avancerad "lådbil" Där en annan kanske bara hade smackat på ett Lambo-märke på lådbilen man byggt av virke som hittats i ett dike gick ND Woodworking Art all in när hans son skulle få ett nytt åk. Det blev en kopia av sonens favorit Lamborghini V12 Vision Gran Turismo och även om ramen är i stål är resten i trä. Imponerande bygge!

Första generationens Google Nest Hub får applåda

Feber.se - 7 timmar sedan

Google släpper uppdatering av Fuchsia Google uppdaterar nu den första generationens Nest Hub med en applåda och möjligheten att komma åt Bluetooth-inställningar direkt på enheten. Uppdateringen ska just nu rullas ut för de som får förhandsversioner av Fuchsia OS, operativsystemet som Nest Hub använder. Den nya applådan inkluderar dessa appar: Assistant, Broadcast, Kalender, Kontakter, Duo, Spel, Netflix, Nyheter, Pandora, Podcast, Påminnelser, Shopping, Spotify, Stories, Timer, Väder, YT Music, YT TV och YouTube.

Xiaomi och Leica annonserar samarbete

Feber.se - 7 timmar sedan

Första telefonen kommer i juli Idag har världens tredje största smartphonetillverkare Xiaomi berättar att de ingår ett strategiskt samarbete för att utveckla mobilkameror med Leica Camera. Den första flaggskeppstelefonen som utvecklats i samarbete mellan de två företagen kommer att lanseras officiellt under juli månad. Xiaomi grundades så sent som 2010, Leica har varit igång bra mycket längre än så och har tillverkat kameror i över 100 år.

Tyskland börjar bötfälla rattsurfare med nya kameror

Feber.se - 8 timmar sedan

Ett land till börjar använda tekniken I slutet av 2019 skrev vi att polisen i den australiensiska delstaten New South Wales börjat använda kameror med artificiell intelligens som kunde upptäcka om förare använde mobiltelefonen när de körde. Nu ska samma teknik börja användas av polisen i Tyskland. De nya kamerorna kan se in i bilen genom vindrutan och upptäcka om den som kör fipplar med telefonen istället för att ägna sig åt bilkörningen.

En titt på gamla iPods med röntgenkamera

Feber.se - 8 timmar sedan

Med Tony Fadell Lumafield har en lite rolig tradition där de kör "scan of the month" varje månad, där vi får se inuti olika prylar med hjälp av en röntgenkamera. Denna månad var det iPoden de kikade på och i videon ovan har de även med sig Tony Fadell för att prata lite om hur Apple gick tillväga när de gjorde olika val med hårdvarudesignen för den klassiska musikspelaren. Här går det att kika på andra "scan fo the month", som exempelvis legofigurer, AirPods, Game Boy, matförpackningar och Polaroid-kameror.

Ares och HPS presenterar diskret elcykel

Feber.se - 9 timmar sedan

Vattenflaskan är batteriet Vi har tidigare skrivit om företaget Ares Modena och deras fräsiga bilar. Nu har de återigen slagit ihop sina påsar med cykeltillverkaren HPS och tagit fram en elcykel som de kallar för Aero. Men det ser inte ut som en elcykel utan som en vanlig snabb racer bara.

Trailer för Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Feber.se - 9 timmar sedan

Ny Mission Impossible-film kommer nästa år Här kommer en första trailer för nästa Mission Impossible-film, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, vilket kommer att bli den sjunde filmen i serien. Den sjunde Mission Impossible-filmen är även den första delen av två men exakt vad Ethan Hunt (Tom Cruise), Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) och deras kollegor ska pyssla med den här gången är oklart. Av trailern att döma så verkar det handla om något storslaget och som vanligt lär det bli en hel del action.

Klarna säger upp 700 personer

Feber.se - 9 timmar sedan

10 procent av personalen uppges få gå Under ett stormöte på det svenska fintech-företaget Klarna meddelade företagets vd och grundare Sebastian Siemiatkowski att man skulle tvingas säga upp personal. DI skriver att det rör sig om cirka 10 procent av Klarnas personalstyrka som kommer att sägas upp, något som innebär att runt 700 personer på Klarna kommer att få lämna sina jobb. Under sitt förinspelade tal till Klarnas anställda sa Siemiatkowski bland annat: "Det gör mig ledsen att meddela att baserat på det här så kommer ett antal av våra kollegor, av våra vänner, över alla domäner att påverkas.

Arbetet med Stalker 2 ska ha återupptagits

Feber.se - 9 timmar sedan

Utvecklingen fick pausas när Ukraina invaderades Det verkar som om utvecklingen av Stalker 2 har dragit igång igen rapporterar flera källor. De ukraina-baserade utvecklarna GSC Game World meddelade i mars att man var tvungen att pausa utvecklingen av spelet efter det att Ryssland invaderat Ukraina. Sedan dess uppges en del av GSC Game Worlds utvecklare ha omlokaliserat till Prag i Tjeckien och där återupptagit utvecklingen.

Snart kanske vi kan skriva ut satellitantenner i rymden

Feber.se - 10 timmar sedan

Mitsubishi har utvecklat ny 3D-skrivarteknik Mitsubishi Electric Corporation har utvecklat teknik som man säger ska göra det möjligt att skriva ut grejer med 3D-skrivare i rymden, något som man föreslår skulle kunna användas för att skriva ut parabolantenner till satelliter. Processen Mitsubishi har utvecklat innefattar 3D-skrivarmaterial som stelnar med hjälp av ultraviolett strålning från solen. Mitsubishi skriver i ett pressmeddelande om metoden: "The novel technology makes use of a newly developed liquid resin that was custom formulated for stability in vacuum.

I oktober lanseras Polestar 3

Feber.se - 10 timmar sedan

Kommer tillverkas i USA och Kina Nu bekräftar Polestar att nästa modell som heter 3 kommer att lanseras i oktober i år. Det handlar om en SUV och enligt vdn Thomas Ingenlath kommer den att sticka ut från mängden. Den helt eldrivna bilen delar plattform med nästa Volvo XC90 och kommer erbjudas både med framhjulsdrift och fyrhjulsdrift.

AMD visar Ryzen Mendocino

Feber.se - 10 timmar sedan

Ska möjliggöra billigare laptops med bättre batteritid AMD vill göra billigare laptops lite bättre med sin nya "Mendocino", som ska innebära bättre prestanda och "10 timmars batteritid". De nya chippen ska kombinera fyra senaste generationens Zen 2 CPU-kärnor med den senaste RDNA 2-grafiken tillverkad med TSMC:s 6nm-process. Priserna för laptops med chippet säger AMD ska hamna på mellan 399 och 699 dollar.

Kina bygger obemannat drönarskepp

Feber.se - 11 timmar sedan

För forskning och försvar Kina har visat upp ett nytt fartyg som man säger ska vara världens första obemannade fartyg som ska fungera som en bas för andra obemannde farkoster. Det nya fartyget heter Zhu Hai Yun och är tänkt att fungera som ett slags hangarfartyg för drönare och andra obemannade farkoster. South China Morning Post skriver att det obemannade drönarskeppet och farkosterna ombord på fartyget fjärrstyrs från en kommandocentral.