Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

En duktig hund av Meg Rosoff

Bokbloggar - 11 Jul 18 kl. 19:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kim Kardashian köper lyxtestiklar – till sin hund

Nyhetspressen - 16 timmar sedan

Kim Kardashian har hittat ett nytt sätt att spendera en del av sin förmögenhet på - realitystjärnan har köpt fejk-testiklar till sin hund för över 80 000 kronor. Kardashian ska ha köpt testikelimplantaten till sin kastrerade hund Rocky för att ge honom mer självförtroende, rapporterar Daily Mail.– Han är väldigt cool och lugn och tar allt som det kommer, har Kim Kardashian tidigare sagt om sin hund Rocky.

Ögonblicket då USA blev Rysslands knähund

Nyhetspressen - Igår: 20:16

USA är betydligt starkare än Ryssland ekonomiskt och militärt. Ändå var det Vladimir Putin som hade befälet under presskonferensen med Donald Trump.  Utrikespolitiska experter i USA beskriver mötet som ett historiskt ögonblick, då USA blev Rysslands knähund.

Susannes hund fick avlivas efter attacken

Nyhetspressen - 14 Jul 18 kl. 20:25

Chihuahuan Hulken, 3 blev attackerad av en annan hund och skadades så illa att han till slut fick avlivas.Nu vill matte Susanne Olsson, 36, att lagstiftningen skärps.– Mitt liv fördärvades samtidigt som de kan fortsätta ha kvar sin hund som vanligt, som att inget hade hänt, säger hon..

Barn läser för en hund - lyckad satsning som dyker på fler ställen

Nyhetspressen - 11 Jul 18 kl. 09:00

Läshunden Alwin lyssnar på vad människor säger och hjälper barn och unga att läsa. I ett projekt tillsammans med kommunens bibliotek reser han runt med matte Åsa Ramsell så att barn och ungdomar kan få öva på sin läsning inför en hund..

Hund fick avlivas efter spark av okänd man

Nyhetspressen - 10 Jul 18 kl. 17:01

En okänd man tog sig in i kvinnans trädgård i Ljungby kommun – och sparkade hennes hund.Hunden fick senare avlivas till följd av skadorna..

Ingelas hund dödades – på hundpensionatet

Nyhetspressen - 05 Jul 18 kl. 06:00

Mattias och Ingela Lundberg åkte på semester och lämnade sin hund Diesel på ett hundpensionat. Det var sista gången de såg honom.Fyra dagar senare fick de ett telefonsamtal om att Diesel blivit ihjälbiten av en annan hund.

En lagom stor hund

Bokbloggar - 29 Jun 18 kl. 21:00


Fler inlägg från Bokbloggar

Top Ten Tuesday

Bokbloggar - 10 timmar sedan