Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Senaste Blogginlägg

Tjejdag

Blondinbella - 15 minuter sedan

Jag klev upp halv sex imorse, det är mitt bästa Life hack. Det var så skönt att ha 1,5 timma för mig själv. Jag duschade, sminkade mig och drack kaffe.

Sally 6 år!

Blondinbella - 23 timmar sedan

Idag har det varit Sallys dag! Hurra! Hon har blivit firad ordentligt på sin sexårsdag.

Söndagsintervjun live

Blondinbella - Igår: 20:34

Hallå på er! Här kommer en uppdatering från mitt senaste dygn. Jag och min baby (han HATAR när jag kallar honom det) åkte iväg till Operakällaren för att äta middag med min golftränare Daniel och hans flickvän Julia.

Mina triggers

Blondinbella - 17 Apr 21 kl. 07:25

Jag var en tickande bomb igår. Jag kände det redan på morgonen, illamående och svårt att fokusera. Lite irritation.

Allt som är kul

Blondinbella - 15 Apr 21 kl. 21:45

Idag har jag haft en riktig bra dag. Jag började morgonen med att spela in podd med Sheila. Vi nämner en stor sak som kommer ut på söndag.

PMS-tights

Blondinbella - 14 Apr 21 kl. 18:40

Jag har gått i träningskläder hela dagen idag, jag skulle nämligen träna efter att jag hade skrivit med Rebecka och ätit lunch med Sheila. Jag har hittat fantastiska träningstights som man spänner på sidan hur hårt man vill ha dom.

Två favoriter

Blondinbella - 13 Apr 21 kl. 09:27

Jag ska strax iväg till frisören och sedan golfa. Efter det väntar en hel eftermiddag till boken så det är skönt att få komma ut innan. Men innan jag ska iväg så vill jag tipsa om två skönhetsfavoriter.

Walk in hall

Blondinbella - 12 Apr 21 kl. 11:00

Det fanns verkligen ingenting att blogga om igår. Vi satt i bilen sex timmar, lunchstopp på Max, två kisspauser på Circle K och en varsin glass till alla senare var vi hemma. Imorse lämnade jag Gillis på skolan och Sally ville bli lämnad av Paul.

Barnvänliga Idre

Blondinbella - 10 Apr 21 kl. 17:09

Näst sista dagen i backen. Vi ska ju hem imorgon men vi passar på att åka på förmiddagen. Vi är så nöjda av denna vecka i Idre.

Ännu en dag

Blondinbella - 09 Apr 21 kl. 20:25

Vi har haft ännu en härlig dag i backen. Många timmar ute, barnen ville äta lunch som picknick ute så vi tog med smörgåsar och kexchoklad och satt ute i solen innan de skulle iväg till skidskolan. När de var borta så åt Paul och jag lunch uppe på toppen.

En dag på fjället

Blondinbella - 08 Apr 21 kl. 21:02

Vi har haft en fantastisk dag ute på fjället. Vi har åkt skoter, pimplat fisk, ätit lunch över eld, hälsat på renar och ätit fondue till middag. Barnen har varit helt lyriska och det värmer mammahjärtat så mycket.

Dag två i Idre!

Blondinbella - 07 Apr 21 kl. 20:59

Det gick fort idag! Barnen började åka sittlift och svischa ner från backar från toppen redan dag två. Så otroligt roligt.

Dom åkte!

Blondinbella - 06 Apr 21 kl. 18:22

Ni som har bra minne kommer kanske ihåg att jag var här i Idre med Odd och barnen två månader innan vi skiljdes. Det var tyvärr mycket bråk så jag är glad att kunna komma tillbaka fyra år senare och skapa nya fina minnen.

Idre Fjäll

Blondinbella - 05 Apr 21 kl. 21:33

Äntligen är vi framme! Resan hit gick dock fort för både jag och barnen sov två timmar i bilen. Kul för Paul som alltid får underhålla sig själv i bilen.

Bloody Marys och Djurgårdsvarv

Blondinbella - 04 Apr 21 kl. 20:38

Vi har haft en mysig söndag. Jag klev upp 06 för att skriva på boken (vaknade av mig själv), jag väckte Paul vid tio och då hade jag gjort en enklare frukost till oss. Sedan gjorde vi oss ordning för att åka iväg och bruncha med Pauls vänner Björn och Lovisa.

Felköp…

Blondinbella - 03 Apr 21 kl. 08:16

Igår hade vi en ärende dag. Ikea, köpa en ny laddsladd till min bil, byta Pauls däck och så …. Sälja iväg denna enorma sak: Paul köpte denna Grand California precis när vi hade blivit tillsammans.

Min favoritapp

Blondinbella - 02 Apr 21 kl. 10:26

I samarbete med Readly Jag tänkte tipsa er om min favoritapp – Nämligen Readly. Det är en app som innehåller tusentals tidningar, både svenska och internationella. Hos Readly finns även barntidningar vilket Gillis och Sally uppskattar.

En påminnelse

Blondinbella - 01 Apr 21 kl. 21:45

Jag hittade den här tavlan hemma, det var en målbild i mitt ”tidigare liv” – Att få ha ett enormt hus och lugn och ro kring mig. Idag ser jag bilden på ett helt annat sätt, bilden signalerar ensamhet och i mitt fall påminner huset om ett fängelse. Tänk vilken skillnad av uppfattning.

Ekstedt

Blondinbella - 31 Mar 21 kl. 21:15

Onsdag! Jag började med en skrivförmiddag med Rebecka, min medförfattare. Tiden flög iväg och sedan var det dags för två möten innan jag träffade upp min PT och körde ett pass.

Barre och middag

Blondinbella - 30 Mar 21 kl. 21:48

Jag har haft en jättemysig tisdag. Såhär såg jag ut: Stickad från J.Lindeberg, den är egentligen Pauls men den krympte i tvätten.

Hyra takbox

Blondinbella - 29 Mar 21 kl. 20:22

Denna måndag börjar med världens tråkigaste blogginlägg för jag glömde att fota min dag. Dagen startade med ett möte med en stor bank angående ett ambassadörskap. Efter det väntade bokskrivning innan det var dags för lunch med en gammal killkompis.

Tre skönhetstips!

Blondinbella - 28 Mar 21 kl. 16:26

Nu ska ni få tre skönhetstips av mig. Jag har varit besatt av skönhetsprodukter sedan mamma köpte nagellack från Dior när jag var liten. Trots liten plånbok unnande hon sig alltid det och vi satt länge och målade tillsammans på helgerna.

Lördag ute

Blondinbella - 27 Mar 21 kl. 20:37

Idag åkte vi ut till Pauls mammas lantställe ute i skärgården. Vi åt våfflor och målade ägg. Supermysigt.

Golf utomhus!

Blondinbella - 26 Mar 21 kl. 20:18

Jag har haft en bra dag idag. Jag började med att kliva upp 05.30 för att hinna skriva på min bok innan barnens skulle väckas.

Badkläder med omsorg

Blondinbella - 25 Mar 21 kl. 19:54

Idag besökte jag Birger Jarl Under igen för att kika på baddräkter. Jag behövde uppdatera inför säsongen. Det är så märkligt hur man noggrant provar underkläder men badkläder slänger man bara på sig, provar knappt och hoppas att det sitter bra.

Skrivdag

Blondinbella - 24 Mar 21 kl. 18:59

Idag har jag suttit såhär större delen av dagen: Nämligen med Rebecka, min medförfattare av boken som kommer. Vi stängde in oss med lunch redo och skrev mellan 09.00-14.

Välja sina strider

Blondinbella - 23 Mar 21 kl. 21:22

Idag var en rolig dag, jag poddade på morgonen med Sheila. Vi pratade om att jag har ett bra självförtroende men en dålig självinsikt.  Jag hade faktiskt inte koll på det … Men det är väl det som är dålig självinsikt.

Handla med barn

Blondinbella - 22 Mar 21 kl. 21:26

Idag har jag haft möten på rullande band via teams. Bland annat med mitt bokförlag samt pr-firma som ska sköta lanseringen av boken. Boken Isabella släpps egentligen inte förens i höst men det är alltid mycket att göra innan.

Spontankväll och man på golvet

Blondinbella - 21 Mar 21 kl. 07:12

Vi har fortsatt att mysa, långfrukost (de serverar världens godaste gröt med kokos, måste göras hemma) och kaffe vid brasan. Varberg Kusthotell är verkligen ett hotell som jag rekommenderar! Förutom att skriva på boken och läsa hann jag också med ett träningspass..

Fredag i Varberg

Blondinbella - 19 Mar 21 kl. 21:08

Här kommer en skörd av dagens bilder: Vi har haft en fantastisk fredag i Varberg! Vi har promenerat, kikat runt i stan, Paul har fotat tusen bilder (samt en på mig under vattnet). Jag har träffat följare, vi har badat, läst och ätit ute på restaurang Johns Place.

Varberg över helgen

Blondinbella - 18 Mar 21 kl. 20:53

Efter mitt träningspass idag så bilade vi ner till Varberg kusthotell: Paul tycker jag är som finast när jag ser ut såhär, lite smink och så tofs. Själv tycker jag att jag är som finast när jag är fixad av make up artisterna som jag jobbar med. Stort fönat håret och en vacker sminkning.

Nya glasögon!

Blondinbella - 17 Mar 21 kl. 18:39

Idag har varit en riktig träningsdag! Så roligt! Eller först kom Rebecka hit och så skrev vi boken hela förmiddagen.

Lugna huden


Blondinbella - 17 Mar 21 kl. 08:52

I samarbete med Löwengrip Jag vet att många av er med känslig hud upplever extra mycket besvär nu när vintern övergår i vår. Väder- och temperaturomställningar kan verkligen irritera en redan känslig hud. Jag själv har alltid haft väldigt känslig, svidande hud och problem med mycket rodnader, oavsett årstid.

Nya rutiner

Blondinbella - 16 Mar 21 kl. 17:22

Mina veckor börjar se likadana ut, nya rutiner. Bokskrivning, något investment-möte, poddinspelning och någon form av träning. Idag var det golf.

Dagens looks

Blondinbella - 15 Mar 21 kl. 21:21

Idag har jag sprungit runt på möten, skrivit på boken, lunchat med en tidigare anställd (så kul att träffa mitt gamla team), tränat ett hårt pass mitt på dagen och hunnit hem och gjort ordning mig för en arbetsmiddag. Lång dag men kul.

Äntligen tekniska!

Blondinbella - 14 Mar 21 kl. 19:23

Igår var vi på Trattorian och åt middag på kvällen, den restaurangen är så trevlig och det är lätt att ha med barnen. Vi åt pasta och pizza, supergott. Vi kom hem lagom till Mello men när vi tittade somnade alla barn redan efter fem sånger.

Livet går i cirklar

Blondinbella - 13 Mar 21 kl. 16:17

Det blev en mysig tacosmiddag igår. Sedan somnade vi alla förutom Paul i soffan redan vid nio. Supertrötta.

Omslagsplåtning

Blondinbella - 12 Mar 21 kl. 15:09

Idag hade jag en viktig dag, jag plåtade nämligen omslag till min bok ISABELLA. Den kommer inte ut förrän i höst men allt måste vara klart senast i april. Plåtningen gick väldigt bra, det precis som jag hade tänkt mig.

Håret då och nu

Blondinbella - 11 Mar 21 kl. 15:41

Idag blev det ingen damig stil utan denna: Ett skinn-sett med båda kavaj och byxor. Först kände jag mig rätt obekväm när jag köpte kläderna men sen imorse när jag skulle ta på mig allt så kändes det helt rätt. Fint att allt är brunt också.

Aktiv dag (fysiskt)

Blondinbella - 10 Mar 21 kl. 19:04

Jag har haft en aktiv dag idag, men inte med jobb utan med träning. Först skrev jag dock på boken hela förmiddagen med Rebecka, vi kom väldigt långt. Efter det väntade golf, Daniel och jag spelade på Ruff Stockholm.