Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Edna O’Brien ”Flicka”

Bokbloggar - 14 Jan 21 kl. 00:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Brun flicka drömmer

Bokbloggar - 02 Jan 21 kl. 22:31

Conan O'Brien tipsar om resmål för amerikanare

Feber.se - 23 Jul 20 kl. 14:40

Yemen är rätt fint så här års Nu i coronatider är det inte precis bra läge att resa runt i världen, men är man amerikan så spelar det förstås ingen roll. Från och med 1 juli har amerikanare inte fått besöka EU-länder, men Conan O'Brien hjälper amerikanarna med sin resfeber genom att tipsa om några alternativa resmål. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Conan Barbaren med Conan O’Brien

Feber.se - 10 May 20 kl. 13:00

Söndagstrams YouTube-användaren Vinnie The Kielbasa King lekte lite med maskinlärning och fick till det här klippet där han slängde in Conan O’Brien i Conan Barbaren istället för Arnold Schwarzenegger. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Conan O'Brien levererar karantäntips

Feber.se - 09 Apr 20 kl. 13:40

Lite eftermiddagstrams Sitter du hemma med ungar och försöker komma på saker att fördriva tiden med? Då kan ni kika på klippet ovan där Conan O'Brien levererar rätt bra tips om hur du kan underhålla familjen och i samma veva tjäna lite kosing. Bonusvideo nedan.

Vilken bibel ska man välja?

apg29 - 03 Jan 20 kl. 08:15

Reformationsbibeln eller King James bibel på svenska?Vilken bibelöversättning man än väljer att läsa (man kan läsa flera) så är det viktigt att man känner Jesus och har tagit emot honom som Herren.


Fler inlägg från Bokbloggar

Veckoplanering v. 3

Bokbloggar - 30 minuter sedan

Karavan

Bokbloggar - 1 timme sedan