Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

EN HALV VÄRLD BORT – Mike Gayle

Bokbloggar - 24 Jan 21 kl. 16:21

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Mike Perry avslöjar våldsamma planen: “Köra hans huvud genom buren!”

MMAnytt - 23 Feb 21 kl. 20:19

UFCs welterviktare Mike Perry avslöjade nyligen att han har våldsamma planer inför det uppkommande mötet mot Daniel “D-Rod” Rodriguez. Matchen mellan “Platinum” Perry och Rodriguez är inplanerad på samma kort som det spännande mellanviktsmötet där Darren Till tar sig an Marvin Vettori den 10 april. Perry tog till Twitter och kommenterade på Rodriguez uppseendeväckande tatuering han har på sin överkropp och runt nacken.

Mike Perry letar motståndare – utmanar flera fighters!

MMAnytt - 08 Feb 21 kl. 05:56

UFCs welterviktare Mike “Platinum” Perry har gått loss på Twitter och utmanat ett stort antal fighters till att dela bur med honom. Bland namnen har vi allt ifrån de allra största stjärnorna inom sporten, till före detta mästare och icke-rankade fighters. I samband med den senaste UFC-galan gick Perry ut på sociala medier och skickade ut ett flertal riktade utmaningar.

Mike Myers och Dana Carvey återförenas i Super Bowl-reklam

Feber.se - 02 Feb 21 kl. 14:20

We're not worthy! Det börjar vankas Super Bowl igen, nu på söndag för att vara exakt, och i samband med detta dyker det upp ett gäng finurliga reklamfilmer som gjorts inför detta. Här har vi en från Uber Eats där man återförenat Mike Myers och Dana Carvey som spelade Wayne och Garth i Wayne's World.

Mike Tyson i förhandling om ny boxningsmatch – mot ärkerivalen

MMAnytt - 12 Jan 21 kl. 20:20

Efter succécomebacken förra året är nu “Iron” Mike Tyson i förhandling om en ny match – mot ingen mindre än rivalen Evander “The Real Deal” Holyfield – den enda fightern som besegrat Tyson två gånger. Det var Holyfield som meddelade att han blev inspirerad efter att ha sett Tysons återkomst förra året mot Roy Jones Jr. Matchen slutade i oavgjort, något kontroversiellt, då många ansåg att Tyson åstadkom betydligt mer i matchen än sin motståndare.

I skolans värld

Bokbloggar - 22 Dec 20 kl. 17:19

Succé eller fiasko? Försäljningssiffrorna av Mike Tyson-galan är offentliga!

MMAnytt - 08 Dec 20 kl. 19:09

Boxningslegendaren Mike Tyson gjorde nyligen efterlängtad comeback då han tog sig an ex-mästaren Roy Jones Jr. Förväntningarna var skyhöga och kom även att leverera stort! 54-åriga “Iron” Mike såg ut att vara i toppform under uppvisningsmatchen och dominerade merparten av mötet.

Mike Tyson attackerad av fanatiker – efter boxningsmatchen!

MMAnytt - 03 Dec 20 kl. 06:24

Mike Tyson blev nästan inblandad i ett slagsmål efter helgens uppmärksammade uppvisningsmatch mot Roy Jones Jr. Enligt TMZ Sport så blev “Iron” Mike nämligen attackerad av en ivrig beundrare som försökte slå honom. Det hela hände när Tyson höll på att lämna Staples Center och var i färd med att skriva autografer åt sina fans.


Fler inlägg från Bokbloggar

Nyfiken på

Bokbloggar - 45 timmar sedan

Djur och äventyr

Bokbloggar - 7 timmar sedan

Att läsa i Mars

Bokbloggar - 7 timmar sedan