Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

E-handelsjätten och Postnord överens – så ska de lösa avgiftsstrulet

Nyhetspressen - 14 Jun 18 kl. 18:00

Från med 18.00 i kväll, torsdag, blir det möjligt att beställa varor från Kina billigt igen. Den omtalade hanteringsavgiften till Postnord ska hanteras automatiskt direkt vid köpet. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

AliExpress väljer inte samma väg som Wish

Feber.se - 16 Jun 18 kl. 09:09

Har inte gjort någon deal med PostNord I förrgår berättade vi att PostNord och Wish hade kommit fram till en lösning där moms läggs på direkt på priserna på wish.com. När paketen sedan anländer till Sverige har de en specialmärkning och åker snabbare igenom hanteringen här och till kunderna.

Avtal klart mellan Wish och Postnord

Nyhetspressen - 14 Jun 18 kl. 21:04

Avtalet mellan Postnord och kinesiska Wish är klart och påskrivet.Momsavgiften på 75 kronor ska nu bort.– Vi är jätteglada, säger Postnords Thomas Backteman till Breakit..

Lösning mellan Wish och PostNord klar

Feber.se - 14 Jun 18 kl. 19:03

Wish fixar alla kostnader Vi har berättat om det tidigare men nu är det klart. Wish och PostNord har gjort en överenskommelse där Wish täcker momsen och eventuella avgifter som uppstår vid importen. För kunden betyder detta att priserna på Wish.

Hotade med polisanmälan – då levererade Postnord

Nyhetspressen - 12 Jun 18 kl. 19:10

Paketet värderades till 12 000 kronor.Men försvann.Först efter det att Nicolina Holk och hennes sambo hotat med polisanmälan levererade Postnord deras skåp.

Makedonien och Grekland överens om namnbyte

Nyhetspressen - 12 Jun 18 kl. 19:00

Makedonien och Grekland har kommit överens i den långvariga konflikten om att grannlandet ska kalla sig något annat än just Makedonien, säger Greklands premiärminister Alexis Tsipras..

Byggjätten vill anställa 500-600 i Göteborgsområdet

Nyhetspressen - 12 Jun 18 kl. 08:57

Runt tio miljarder. Så stor är orderstocken för NCC i Västsverige de närmsta åren och nu behöver byggjätten rekrytera.– Vi har ett anställningsbehov om 500-600 personer de närmsta 3-5 åren, säger koncernchefen Tomas Carlsson..

Uppgift: Överens om en återkomst

Nyhetspressen - 02 Jun 18 kl. 06:23

Bäst i hela allsvenskan i fjol.Nu skriver Aftonbladet att Anders Christiansen är överens med Malmö FF om en återkomst..

Postnord på charmturné – glömde bort Norrbotten

Nyhetspressen - 01 Jun 18 kl. 14:28

Postnord är på charmturné genom Sverige. Men satsningen baktände – eftersom de glömt Norrbotten. – Det är många som tyckt att det blev tokigt och vill att vi ska komma, säger Maria Ibsén, pressansvarig hos Postnord.

Hovrättens dom mot motdemonstranterna

Nyhetspressen - 01 Jun 18 kl. 16:12

Tingsrätten dömde elva motdemonstranter för bland annat våldsamt upplopp efter NMR-demonstrationerna i Göteborg september.Tre män, däribland Abdiwale Abdulle och Fala Fahed, överklagade domen. Nu har hovrätten kommit med sin dom.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Henkes teori: Därför är Zlatan inte med i VM

Nyhetspressen - 30 minuter sedan

Zlatan Ibrahimovic är som bekant inte med i VM.Självförvållat, menar landslagsikonen Henrik Larsson, som ger sin syn på saken i brittiska ITV.– Zlatan ringde aldrig upp Janne Andersson, säger han..

SD:s nya succé – medan M backar

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Sverigedemokraterna utmanar Moderaterna om platsen som näst största parti, i senaste DN/Ipsos-mätningen. Moderaterna får det lägsta stödet sedan Ulf Kristoffersson blev partiledare med 19 procent mot Sverigedemokraternas 20.– Moderaterna har en svår situation att hantera, säger David Ahlin på Ipsos, till DN.

Zlatans och Helenas beslut – om barnen

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Zlatan Ibrahimovic är en av fotbollsvärldens rikaste.Nu berättar han om sitt och Helena Segers strävan i uppfostringen av sönerna – och slår hål på en del myter om familjen.– Så är det absolut inte.

SD utmanar M om andraplatsen

Nyhetspressen - 1 timme sedan

SD utmanar återigen M om platsen som näst största parti, visar DN/Ipsos junimätning. För M noteras det lägsta stödet sedan Ulf Kristersson blev partiledare. Väljare har under våren gått från M till både SD och C.

Nu stoppar Trump separationerna – och pressar fram ny lagstiftning

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Kritiken har varit massiv. 2 000 minderåriga mellan 10 och 17 år gamla separerades från sina familjer som en följd av Trumps nolltolerans mot illegal invandring. Efter kritiken säger sig nu Trump vara redo att skriva en presidentorder för att stoppa separationerna – samtidigt pressar han kongressen för att rösta fram nya invandringslagar..

Adam är galen i katten Gustaf – nu öppnar han ett museum

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Adam Lindrooz har alltid varit förtjust i katten Gustaf.Nu öppnar han en utställning i Kalmar med Gustafprylar som han har samlat på sig genom åren.– Jag har alltid haft en dröm om att skapa ett Gustafmuseum, säger Adam Lindrooz..

Stort raseri över saltade vägar

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Under tisdagen mottog regionen en skrivelse från Trafikverket om att börja salta delar av vägarna på Gotland..

Hundratusentals elever flyr från Ekströms skola

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Ledare. Striden om vinst i välfärden har bara börjat. .

Dags att stoppa friskoleskojarna

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Det är dags att sätta åt oseriösa skolkoncerner som Thoréngruppen. Skolan är ingen vanlig marknad..

Macchiarini-visselblåsare: Skandal att ingen reagerade på cancerlarmen

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Ingen reagerade då visselblåsarna larmade om Macchiarinis misslyckade luftstrupsoperationer på Karolinska universitetssjukhuset, då patienter avled. Sjukhusledningen reagerade inte heller då anställda upprepat larmade om växande cancerköer som ledde till att patienter avled, som DN avslöjat. Visselblåsarna ser nu tydliga paralleller.

Här möttes framtidens författare

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Tre dagar av skrivarverkstad, författarbesök och nya kompisar..

Slappa straff gjorde att skurkarna kunde mörda i Malmö

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Grupper som tillsammans är dömda för 2 000 brott kan ändå skjuta omkring sig på Malmös gator. Det behövs verkligen straffskärpningar och en snabb översyn av straffrabatten för att se till att skurkar sitter på kåken i stället för på internetcaféer, att de genomgår rehabilitering i stället för att mörda rivaler. Vi vill inte ha deras uppgörelser mitt bland barnfamiljer och hederligt folk..

Anders Bagge akut till sjukhus – efter olycka

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Anders Bagge har drabbats av VM-feber.Så pass mycket att han fick uppsöka akuten efter Sveriges seger mot Sydkorea.”Skulle leka Zlatan och bröt benet, men vad gör det när det går bra för Sverige?

Ungern inför nya lagar som straffar hjälp för flyktingar

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Ungerns parlament röstade under onsdagen igenom ett lagpaket som bland annat kriminaliserar individer eller organisationer som hjälper migranter och asylsökande i landet..