Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Dubbla slag av Malin Persson Giolito

Bokbloggar - 12 Jul 18 kl. 05:50

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nya vändningen – bevisen mot Gunilla Persson

Nyhetspressen - Igår: 17:04

Gunilla Persson får mer tid på sig att förereda sitt försvar.Samtidigt har en lista på bevisen mot realitystjärnan offentligtgjorts. Åklagaren i Florida har bilder, övervakningsvideo och vittnesuppgifter som bevis för stölden som Gunilla Persson anklagas för.

Bonden Malin, 27, vädjar: Köp svenskt kött

Nyhetspressen - 09 Jul 18 kl. 11:59

Sverige söker krispengar från EU för att råda bukt på den svåra torkan på många ställen i Sverige.Nu vädjar landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S) om att man ska köpa svenskt kött – och får medhåll av lantbrukaren Malin, 27:– Jag tycker att man alltid ska köpa svenskt kött och speciellt nu..

Malin, 13, blev biten av jättefisken: "Gjorde ont"

Nyhetspressen - 06 Jul 18 kl. 11:02

Malin Samuelsson, 13, var och badade i Strömsvattnet i Strömstad när hon var med om en minst sagt oväntad upplevelse. En gädda gav henne ett rejält bett.– Jag tror inte jag kommer gå dit och bada igen, säger Malin..

Lill-Babs arv till döttrarna – Malin Berghagen berättar

Nyhetspressen - 01 Jul 18 kl. 15:21

Barbro ”Lill-Babs” Svenssons älskade hus i Järvsö har gått i arv till hennes döttrar. Nu berättar Malin Berghagen om de tunga känslorna när hon besöker huset – och hur sorgen tar en lycklig vändning. – Då blev det så otroligt mäktigt, det blev ett paradis som inte var fyllt av skuld.

Gunilla Persson jagas – av ”stämningsman”

Nyhetspressen - 29 Jun 18 kl. 17:34

Tajmingen kunde inte ha varit sämre för Gunilla Persson, 59. "Hollywoodfrun" är åtalad för en glasögonstöld i Florida – och söks nu av en amerikansk "stämningsman" sedan Försäkringskassan stämt henne för misstänkt bidragsfusk.  – Nu har det skickats översättningar så att hon ska kunna delges i USA, säger Klara Axling, handläggare vid tingsrätten.


Fler inlägg från Bokbloggar

Top Ten Tuesday

Bokbloggar - 10 timmar sedan