Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Jägareförbundets blogg

Du som hånar de drabbade, sover du verkligen gott?

Jägareförbundets blogg - 01 Nov 16 kl. 17:18

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ken Sema tränar med landslaget

Nyhetspressen - 04 Jun 18 kl. 21:49

Ken Sema tränar med det svenska herrlandslaget. Anledningen är att fotskadade John Guidetti fortfarande är ett osäkert kort..

Polisens tes: Mördaren slår till när folk sover

Nyhetspressen - 23 Mar 18 kl. 11:02

Polisen vädjar nu om allmänhetens hjälp i jakten på en mördare som man misstänker tar sig in i folks hem i Högsbo när de ligger och sover. – Vi har en arbetshypotes om att den vi söker är en man som rört sig i det här området och som har känt på entrédörrar för att ta sig in i trapphus, säger polisens presstalesman Thomas Fuxborg..

Bussolyckan utanför Sveg: Chauffören misstänkt för brott

apg29 - 05 Apr 17 kl. 10:04

Busschauffören misstänks för brott i samband med den tragiska bussolyckan då högstadieelever miste livet. Samtidigt varnar polisen för falska insamlingar på sociala medier för drabbade.Människor behöver Jesus!

Bussolyckan utanför Sveg: Busshauffören misstänkt för brott

apg29 - 05 Apr 17 kl. 10:00

Busschauffören misstänks för brott i samband med den tragiska bussolyckan då högstadieelever miste livet. Samtidigt varnar polisen för falska insamlingar på sociala medier för drabbade.Människor behöver Jesus!

De blev drabbade efter nattens stöldvåg: "Riktigt tråkigt"

Nyhetspressen - 20 Feb 17 kl. 14:33

En av de drabbade efter nattens förstörelser i Orsa är Susanne Ekebris som jobbar på Orsa kaffestuga.– Det är tråkigt. Riktigt tråkigt, berättar Susanne morgonen efter inbrottet..

Personbil voltade – tre personer drabbade

UNDERBARACLARA - 19 Feb 17 kl. 12:45

SOS har fått larm om en singelolycka mellan Bodbysund och Burträsk. Enligt polisens preliminära uppgifter är tre personer drabbade. Samtliga ska vara ute ur bilen.

Fyra drabbade i trafikolycka

Nyhetspressen - 18 Feb 17 kl. 19:00

Det har inträffat en trafikolycka utanför Jönköping..

Läsarstormen: "Jag gråter av frustration"

Nyhetspressen - 16 Feb 17 kl. 19:55

Missnöjet med Försäkringskassan är enormt bland läsarna – och hundratals drabbade hör av sig till redaktionen..


Fler inlägg från Jägareförbundets blogg

Journalister med egen vargagenda?

Jägareförbundets blogg - 16 Apr 18 kl. 21:20

Att vara objektiv. Att inte försöka påverka åt det ena eller andra hållet. Objektivitet, ett ledord för varje journalist kan man tycka.

Bli trolljägare du också!

Jägareförbundets blogg - 26 Mar 18 kl. 14:03

Trollen bor inte i skogen längre, de bor i medieplattformarna.  Och de kan vinkla information om vad jakt och allt annat är till oigenkännlighet. Är det ok?

Döda djur är inga leksaker

Jägareförbundets blogg - 13 Mar 18 kl. 15:54

På en Facebook-sida visar ett jaktföretag bilder på fällda djur, klövvilt, rovdjur om vartannat. Där finns också ett foto från ett dagis där barnen ser ut att leka med två döda lodjur. Ett barn håller upp ett bakben, ett annat barn grejar med ett framben.

Så misslyckas du med kråkjakten

Jägareförbundets blogg - 08 Mar 18 kl. 12:40

Kråkjakten funkar för det mesta men det är en hel del att tänka på innan man ger sig iväg. Jag har varit på en kråkjakt där allt gick fel. Läs och tag lärdom!

Allt ljus på norra Sverige

Jägareförbundets blogg - 19 Feb 18 kl. 15:35

-Hu, hur kan man bo däruppe i norr. Mörkt på dagarna och med människor som knappt pratar, utom möjligen när de suger in luften och säger joo. Så reagerade en stockholmskompis med skeptiskt blick, när jag berättade att jag skulle åka upp till Hemavan några dagar.

Sluta ljuga om jakten!

Jägareförbundets blogg - 05 Feb 18 kl. 18:16

Jag står upp för jakten. Den är en grundbult som gör att vi fortfarande lyckats stå med en fot kvar i verkligheten och inte har svepts med i dagens hårt polariserade glömska om hur vi människor fungerar i  naturen. Nej, vi är inte blodtörstiga, har inte små snoppar, pussar inte på våra patroner.

Vi slutar aldrig jaga med våra hundar!

Jägareförbundets blogg - 05 Dec 17 kl. 13:09

Varje gång jag går ut, jagar eller jakttränar med mina hundar kollar jag Rovobs numera. Jag vet, det inger en falsk trygghet. Men det är det enda jag kan göra.