Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Utlandsstudiebloggen

Du är inbjuden till en sagolik studietid på International College of Management

Utlandsstudiebloggen - 13 Jan 21 kl. 16:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Vill du studera till kock eller arbeta med människor?

Utlandsstudiebloggen - 28 Aug 20 kl. 13:15

Då är utlandsstudier på William Blue College of Hospitality Management något för dig! William Blue College of Hospitality Management beläget i soliga Sydney, Australien är en ledande skola för utbildningar inom Hospitality Management, Culinary Management och Tourism. Hit kommer studenter som vill få det bästa av en utbildning inom Hospitality och Tourism och bli väl förberedda inför arbetslivet!

Det blir inget New York International Auto Show i år

Feber.se - 23 May 20 kl. 14:00

Bobby gråter New York International Auto Show meddelade nyligen att årets upplaga av bilmässan inte kommer bli av. Det var tidigare tänkt att vårens mässa bara skulle flyttas till senare i år men nu har organisatörerna bestämt sig för att lägga ner 2020-ambitionerna helt och hållet. Detta är så klart på grund av hela coronagrejen och mässhallen där mässan vanligtvis brukar hållas används just nu som ett fältsjukhus.


Fler inlägg från Utlandsstudiebloggen

Ta del av storslagna naturupplevelser under din tid på Vancouver Island University

Utlandsstudiebloggen - i förrgår: 15:35

Vancouver Island University (VIU) ligger i den fina kuststaden Nanaimo på östra sidan av Vancouver Island i Kanada. Naimo är den största staden på Vancouver Island och en riktigt fin studentstad  som bjuder på ett rikt publiv och närhet till havet! Härifrån kan du enkelt ta dig till Vancouver med färja (1,5 timme) där du kan du bland annat kan ta del av shoppning, myllrande folkliv, restauranger och klubbar.

Skyddad: Vägen till jobb på mediekoncernen Schibsted

Utlandsstudiebloggen - 21 Jan 21 kl. 09:39

Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan: Lösenord: The post Skyddad: Vägen till jobb på mediekoncernen Schibsted appeared first on Blueberry College & Universitet.

Studera i Australienska Newcastle – du kommer inte bli besviken!

Utlandsstudiebloggen - 21 Dec 20 kl. 09:11

En pärla på Australiens kust Newcastle är beläget 11 mil norr om Sydney och här hittar du fantastiska stränder, mängder av historiska platser, spännande sevärdheter och mycket mer! Det är en av Australiens största och äldsta städer och här finns det mesta du kan önska under studietiden, något Blueberrys studenter också intygar. Läs mer om hur du kan få en studietid utöver det vanliga här!

Vad gör en managementkonsult?

Utlandsstudiebloggen - 03 Dec 20 kl. 11:34

Vill du arbeta i ett högt tempo med projekt inom flera olika branscher? I så fall kan managementkonsult vara något för dig! Vi har intervjuat Daniel Ohlsson som är ansvarig för rekrytering på Arthur D.

Skyddad: Studera på Engelska Arts University Bournemouth med start februari 2021

Utlandsstudiebloggen - 18 Nov 20 kl. 16:14

Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan: Lösenord: The post Skyddad: Studera på Engelska Arts University Bournemouth med start februari 2021 appeared first on Blueberry College & Universitet.