Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Dream On

Bokbloggar - 13 Mar 18 kl. 14:16

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Dream Big - ny IMAX-film på Cosmonova

Feber.se - 28 Mar 18 kl. 09:09

Om kvinnor som vill förändra världen I veckan hade en IMAX-filmen Dream Big premiär på Naturhistoriska Museets IMAX-biograf Cosmonova. Det är en dokumentärfilm som handlar om människor som har drömmar om att göra skillnad och vigt sina liv för att förhoppningsvis göra världen bättre för andra. Bahar Pars, känd från bland annat filmen En man som heter Ove, gör den svenska berättarrösten i Dream Big och hon säger i ett pressmeddelande: "Att drömma är en av de största drivkrafterna, säger Bahar Pars som gör den svenska berättarrösten i Dream Big.

Dream a Little Dream

Bokbloggar - 08 Mar 18 kl. 11:13

Sierra Nevada har testflugit rymdplanet Dream Chaser

Feber.se - 14 Nov 17 kl. 21:00

Ska frakta grejer till ISS i framtiden Det privata rymdföretaget Sierra Nevada Corporation lät i helgen sitt rymdflygplan Dream Chaser segelflyga från cirka 3800 meters höjd för att sedan landa på Edwards Air Force Base i södra Kalifornien. Flygturen tog cirka en minut och under flygningen uppnådde Dream Chaser en maxhastighet på cirka 530 km/h. Dream Chaser är en återanvändningsbar rymdfarkost och är tänkt att återvända och landa på en vanlig landningsbana efter ett besök i rymden.

We Have a Dream på Fotografiska museet

Freedomtravel - 07 Feb 17 kl. 06:00

Igår besökte jag utställningen ”We Have a Dream” på Fotografiska museet i Stockholm tillsammans med mina nya kollegor. Utställningen öppnades i december och visas fram till och med den 19 februari. Om du inte redan har sett den så passa gärna på att göra det medan den finns kvar!

Satin dream

Paow - 21 Dec 16 kl. 14:36

Inlägget innehåller affiliatelänkar 1. HÄR / 2. HÄR / 3.

Almond Dream Cookies

Passion 4 baking - 08 Aug 16 kl. 19:07

Batman Bat Dream T-Shirt

GeekAlerts - 14 Mar 16 kl. 12:30

Let your dreams be inspired by the Batman Bat Dream T-Shirt and fill your nights with the colorful characters of Gotham City. Artist Nathan Szerdy (AKA Nszerdy) created this mesmerizing image filled with many of the iconic characters in Gotham City.

Kolla in Googles neurala nätverk i VR

Feber.se - 28 Feb 16 kl. 15:00

Trippat som vanligt med Deep Dream Google Research fortsätter att experimentera med sitt neurala nätverk Deep Dream och nu har man tagit fram en film som är inspelad i 360 grader och låtit Depp Dream göra sin "magi" på den. Det hela är en del av något som Google kallar för AMI (Artist and Machine Intelligence) [länk] där man låter konstnärer och utvecklare ta fram konstprojekt tillsammans. Filmen är inspelad med Googles GoPro-baserade VR-kameralösning Jump [länk] som man presenterade under förra årets utvecklarkonferens Google I/O.

Topplistorna: Bieber etta igen

UNDERBARACLARA - 05 Feb 16 kl. 16:50

Justin Biebers ”Purpose” hoppar tillbaka upp till förstaplatsen på den svenska albumlistan. Tillsammans med Miriam Bryant och Dream Theater puttar Bieber ned förra veckans etta, David Bowies ”Blackstar”, till en fjärdeplats. Album: 1.


Fler inlägg från Bokbloggar

Min bokbukett

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Själen

Bokbloggar - 10 timmar sedan