Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Dream On

Bokbloggar - 13 Mar 18 kl. 14:16

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Dream a Little Dream

Bokbloggar - 08 Mar 18 kl. 11:13

Sierra Nevada har testflugit rymdplanet Dream Chaser

Feber.se - 14 Nov 17 kl. 21:00

Ska frakta grejer till ISS i framtiden Det privata rymdföretaget Sierra Nevada Corporation lät i helgen sitt rymdflygplan Dream Chaser segelflyga från cirka 3800 meters höjd för att sedan landa på Edwards Air Force Base i södra Kalifornien. Flygturen tog cirka en minut och under flygningen uppnådde Dream Chaser en maxhastighet på cirka 530 km/h. Dream Chaser är en återanvändningsbar rymdfarkost och är tänkt att återvända och landa på en vanlig landningsbana efter ett besök i rymden.

We Have a Dream på Fotografiska museet

Freedomtravel - 07 Feb 17 kl. 06:00

Igår besökte jag utställningen ”We Have a Dream” på Fotografiska museet i Stockholm tillsammans med mina nya kollegor. Utställningen öppnades i december och visas fram till och med den 19 februari. Om du inte redan har sett den så passa gärna på att göra det medan den finns kvar!

Satin dream

Paow - 21 Dec 16 kl. 14:36

Inlägget innehåller affiliatelänkar 1. HÄR / 2. HÄR / 3.

Almond Dream Cookies

Passion 4 baking - 08 Aug 16 kl. 19:07

Batman Bat Dream T-Shirt

GeekAlerts - 14 Mar 16 kl. 12:30

Let your dreams be inspired by the Batman Bat Dream T-Shirt and fill your nights with the colorful characters of Gotham City. Artist Nathan Szerdy (AKA Nszerdy) created this mesmerizing image filled with many of the iconic characters in Gotham City.

Kolla in Googles neurala nätverk i VR

Feber.se - 28 Feb 16 kl. 15:00

Trippat som vanligt med Deep Dream Google Research fortsätter att experimentera med sitt neurala nätverk Deep Dream och nu har man tagit fram en film som är inspelad i 360 grader och låtit Depp Dream göra sin "magi" på den. Det hela är en del av något som Google kallar för AMI (Artist and Machine Intelligence) [länk] där man låter konstnärer och utvecklare ta fram konstprojekt tillsammans. Filmen är inspelad med Googles GoPro-baserade VR-kameralösning Jump [länk] som man presenterade under förra årets utvecklarkonferens Google I/O.

Topplistorna: Bieber etta igen

UNDERBARACLARA - 05 Feb 16 kl. 16:50

Justin Biebers ”Purpose” hoppar tillbaka upp till förstaplatsen på den svenska albumlistan. Tillsammans med Miriam Bryant och Dream Theater puttar Bieber ned förra veckans etta, David Bowies ”Blackstar”, till en fjärdeplats. Album: 1.

31 Things You Only Understand if You’re from Los Angeles

No More Mr.Nice Guy - 02 Feb 16 kl. 07:04

1. A whole year might go by without us venturing to the beach.2.


Fler inlägg från Bokbloggar

Plågsam kärlek

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Helgfrågan v.12

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Paris passion

Bokbloggar - 5 timmar sedan