Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Det här är privat!

Bokbloggar - 24 Aug 18 kl. 10:14

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ett finländskt centralsjukhus helt i privat regi - snart är det verklighet i Lappland: "Det är väl så här det är idag"

Nyhetspressen - 25 Mar 18 kl. 06:00

Det har aldrig hänt förut att ett helt centralsjukhus i vårt land drivs i privat regi. Men från och med juni är det tänkt att vårdbolaget Mehiläinen fullt ut tar över verksamheten på Kemi centralsjukhus. I bakgrunden spökar missnöjet med regeringens vårdreform..

Filip Hammar rörd efter fotbollslandslagets hyllning

Nyhetspressen - 21 Mar 18 kl. 13:52

Blågult fick privat visning av Tårtgeneralen – gav stående ovationer..

Privat sjukvårdsförsäkring beskattas

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 18:57

Har du en privat sjukvårdsförsäkring som jobbet betalar? Då kan du räkna med högre skatt från och med nästa år Regeringen och Vänsterpartiet har kommit överens om att förmånsbeskatta privata sjukvårdsförsäkringar som betalas av arbetsgivaren, rapporterar SVT Nyheter.(TT).

Privat gynklinik blåste landstinget på pengar

Nyhetspressen - 30 Mar 17 kl. 09:53

En privat gynklinik i Stockholm har slarvat med journalföringen samt debiterat landstinget för ingrepp som inte utförts. Stockholms läns landsting har inlett en granskning. Det är tidningen Expressen som berättar om hur kliniken, betydligt oftare än and.

Knappast fler som åker buss för att den är privat

UNDERBARACLARA - 19 Jan 17 kl. 20:00

Svar till insändaren ”Busstrafiken bättre i privat drift” i Folkbladet den 9 januari. Anders Ågren (M) skriver att bussåkandet har ökat och att det beror på att det numer bedrivs i privat regi. Jag har svårt att förstå varför vi skulle åka mer buss för att det drivs privat.

Exklusiv visning – privat samling av bilar på Malta

Freedomtravel - 18 Oct 16 kl. 06:00

Under vår resa till Malta fick vi chansen att se en privat samling av bilar. Vi hade inte några speciella förväntningar i förväg men … waow! Vi har nog aldrig sett så många speciella och välskötta bilar på en gång.

Migrationsverket-chef har privat flyktingbolag

Nyhetspressen - 09 Feb 16 kl. 16:00

En hög chef på Migrationsverket driver ett privat flyktingbolag som förmedlar hem till ensamkommande flyktingbarn, skriver Aftonbladet. Men när Aftonbladet konfronterar henne med uppgifterna vill hon inte kommentera..

David Bowie har begravts i hemlighet

Nyhetspressen - 14 Jan 16 kl. 09:44

David Bowie har kremerats i hemlighet, uppger nu flera brittiska tidningar. Enligt The Mirror ska varken vänner eller familj ha varit närvarande – och det blir inte heller någon officiell eller privat begravning eller minnesstund för stjärnan. – Det blir varken en offentlig eller privat begravning eller minnesceremoni.

LEDARE: Uppmuntrande siffror om hög kvalitet när Falun nu får mer privat äldreomsorg

Nyhetspressen - 21 Nov 15 kl. 06:00

Privat äldreomsorg. Blotta orden får många politiker att värja sig; motståndet är instinktivt, känslomässigt. Det finns en mental bild av att skattepengarna automatiskt går rätt ned i fickan på en stormagnat i något skatteparadis, trots att 93 procent av alla privata omsorgsgivare är småföretag med mindre än 20 anställda..


Fler inlägg från Bokbloggar

Kritgubben

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Rita lätt

Bokbloggar - 5 timmar sedan