Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Det fria ordet

Bokbloggar - 07 Apr 21 kl. 19:24

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hyundai Ioniq 5 ute i det fria

Feber.se - 12 Mar 21 kl. 07:40

Vad tycker ni? För några veckor sedan rullade Hyundai ut den eldrivna modellen Ioniq 5. Det är en liten bil med stora utrymmen och en del roliga lösningar - som exempelvis en förarstol som går att fälla rejält för när du vill ta en vilostund.

I begynnelsen var ordet

Bokbloggar - 17 Feb 21 kl. 15:52

Publikfavoriten Mike Perrys löfte: sluta använda N-ordet

MMAnytt - 04 Feb 21 kl. 16:56

UFC-welterviktaren “Platinum” Mike Perry har stått för en hel del kontroverser under de senaste åren, inte minst för sin användning av n-ordet. Under en längre tid har Perry använt ordet i offentliga sammanhang, på sociala medier och i videor han laddat upp på nätet. I ett särskilt kontroversiell bråk använde Perry ordet mot den afroamerikanska skådespelaren Michael Jai White i ett öppet bråk på Twitter.

Då du tar emot Jesus blir du född av Gud

apg29 - 29 Jan 21 kl. 12:38

Christer Åberg predikar i Jönköpings fria församlingChrister Åberg gästade i Jönköpings fria församling i Huskvarna. Han predikade om vad som händer när man tar emot Jesus och blir född av Gud.Lördagen 30 januari gästade jag i Jönköpings fria församling i Huskvarna.

Christer Åberg gästar Jönköpings fria församling

apg29 - 29 Jan 21 kl. 12:38

Lördagen 30 januari  klockan 18.00 - Sänds live på Youtube och Facebook!Lördagen 30 januari klockan 18.

Ordet och vinet

Bokbloggar - 14 Oct 20 kl. 05:45

UFC-fighterns utspel – kallar filmstjärnan för N-ordet

MMAnytt - 08 Jan 20 kl. 22:00

UFC-fightern Mike Perry skapade stora rubriker förra året, då han efter ett DNA-test hävdade att han har rätt att använda N-ordet – då testerna visade på att han hade 2 % afrikanskt ursprung. Läs mer: Mike Perry anklagas (på nytt) för rasism efter senaste utspelet mot “Cowboy” Nu har Perry hamnat i blåsväder igen. “Platinum” har varit inblandad i ett twitter-bråk med skådespelaren Michael Jai White, och i ett nyligt inlägg valt att kalla filmstjärnan för “bitch ass nigga”.


Fler inlägg från Bokbloggar