Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Jägareförbundets blogg

Det brukar vara lättare att säga adjö

Jägareförbundets blogg - 09 Sep 16 kl. 16:35

Det brukar vara lättare. Oftast blir de bara äldre och tröttare och en dag är det ändå ganska självklart att det är slut. Våra hundar brukar bli ungefär 14 år. Eller också händer något akut. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Har redan tagit adjö av vännerna i Real Madrid

Nyhetspressen - 03 Jun 18 kl. 20:47

När Cristiano Ronaldo öppnade för att lämna Real Madrid chockade han hela fotbollsvärlden.Men inte lagkamraterna i Real Madrid.Enligt Marca berättade Ronaldo för sina lagkamrater att han tänker lämnar Real Madrid redan inför Champions League-finalen.

Är din telefon ett verktyg eller instrument?

Feber.se - 30 May 18 kl. 19:30

Lite mobilfilosofi från The Verge Vanligtvis brukar vi se våra telefoner som verktyg som gör vår vardag lite lättare, men bör vi ändra denna tankegång? I en ny video från The Verge resonerar Dieter Bohn om att vi borde se våra lurar som musikaliska instrument i stället. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Jimmie Åkesson: ”Jag tror att det kanske blir lättare för nästa generation Sverigedemokrater”

Nyhetspressen - 15 Mar 18 kl. 21:00

I helgen ska Sverigedemokraterna fastställa en riksdagslista med många nya namn. I den absoluta partitoppen styr Jimmie Åkesson och hans män sedan 13 år tillbaka.  Men han tror att det kan bli lättare för en annan partiledare att bryta isoleringen i svensk politik.

Stora förändringen i Meghan Markles liv

Nyhetspressen - 08 Apr 17 kl. 15:20

Nu tar Meghan Markle nästa steg in i riktningen mot att bli en del av den kungliga familjen. Enligt The Mirror har skådespelerskan och Prins Harrys flickvän beslutat sig för att stänga ner sin blogg. "Efter tre fina år av detta äventyret med tillsammans med er är det dags för mig att säga adjö", meddelar Markle sina fans på hemsidan..

”Om det smakar så brukar det kosta”

UNDERBARACLARA - 25 Jan 17 kl. 20:00

“There ain’t no such thing as a free lunch”. Så skrev Milton Freedman, en nyliberalismens viktigaste figurer, i en av sina böcker. Otaliga antal gånger har jag hört moderater säga just detta.

Därför stod de vid flygplatsen och tog farväl av gästerna: "Inget man förväntar sig"

Nyhetspressen - 13 Jan 17 kl. 13:58

– Det här är nog inget man förväntar sig i en flygplats på väg till säkerhetskontrollen.Det säger Eva-Lena Frick, Vasaloppets vd, som var en av dem som sade adjö till alla de politiker som nyligen besökt Folk och försvar..

Dags för den sista turen med Risliamatörerna

UNDERBARACLARA - 04 Jan 17 kl. 16:47

Efter 35 år är det dags att säga adjö. På trettondagen går startskottet för Risliamatörernas sista revyvinter. Sedan 1982 har Risliamatörernas årsrevy varit ett stående inslag i Norsjös kulturliv.

Adjö med jul för 50 år sedan

Nyhetspressen - 24 Dec 16 kl. 09:33

När jag nu sätter punkt för Göran Nells och mitt skrivande om Jönköping förr och nu ser jag tillbaka på en fantastisk tid. Men allting har en ände och korven den har två. I vårt fall tryter uppslagen och därför slutar vi i och med detta kåseri..

Guif krossade Alingsås

Nyhetspressen - 13 Nov 16 kl. 20:18

Guif:s statistik mot Alingsås de senaste åren gör det lätt att kalla det senare för ett mardrömsmotstånd för Eskilstunalaget. Lagen brukar mötas i slutspelet - och Alingsås brukar slå ut Guif.(TT).


Fler inlägg från Jägareförbundets blogg

Journalister med egen vargagenda?

Jägareförbundets blogg - 16 Apr 18 kl. 21:20

Att vara objektiv. Att inte försöka påverka åt det ena eller andra hållet. Objektivitet, ett ledord för varje journalist kan man tycka.

Bli trolljägare du också!

Jägareförbundets blogg - 26 Mar 18 kl. 14:03

Trollen bor inte i skogen längre, de bor i medieplattformarna.  Och de kan vinkla information om vad jakt och allt annat är till oigenkännlighet. Är det ok?

Döda djur är inga leksaker

Jägareförbundets blogg - 13 Mar 18 kl. 15:54

På en Facebook-sida visar ett jaktföretag bilder på fällda djur, klövvilt, rovdjur om vartannat. Där finns också ett foto från ett dagis där barnen ser ut att leka med två döda lodjur. Ett barn håller upp ett bakben, ett annat barn grejar med ett framben.

Så misslyckas du med kråkjakten

Jägareförbundets blogg - 08 Mar 18 kl. 12:40

Kråkjakten funkar för det mesta men det är en hel del att tänka på innan man ger sig iväg. Jag har varit på en kråkjakt där allt gick fel. Läs och tag lärdom!

Allt ljus på norra Sverige

Jägareförbundets blogg - 19 Feb 18 kl. 15:35

-Hu, hur kan man bo däruppe i norr. Mörkt på dagarna och med människor som knappt pratar, utom möjligen när de suger in luften och säger joo. Så reagerade en stockholmskompis med skeptiskt blick, när jag berättade att jag skulle åka upp till Hemavan några dagar.

Sluta ljuga om jakten!

Jägareförbundets blogg - 05 Feb 18 kl. 18:16

Jag står upp för jakten. Den är en grundbult som gör att vi fortfarande lyckats stå med en fot kvar i verkligheten och inte har svepts med i dagens hårt polariserade glömska om hur vi människor fungerar i  naturen. Nej, vi är inte blodtörstiga, har inte små snoppar, pussar inte på våra patroner.

Vi slutar aldrig jaga med våra hundar!

Jägareförbundets blogg - 05 Dec 17 kl. 13:09

Varje gång jag går ut, jagar eller jakttränar med mina hundar kollar jag Rovobs numera. Jag vet, det inger en falsk trygghet. Men det är det enda jag kan göra.