Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Gossips.se

Dessies dubbelmoral

Gossips.se - 01 Apr 17 kl. 10:47

Att Dessies blogg går upp och ner med uppdateringen är något som hennes läsare har fått blivtit vana med. Men nu har Dessie börjat med dubbelmoral kring hur mycket jobb hennes blogg är, ena dagen så är hennes jobb ett riktigt jobb och den andra dagen så vill hon skaffa sig ett riktigt jobb då hon inte tror att hon vill blogga så länge till. Men trots sin dåliga uppdatering så stod hon på en föreläsning för en vecka sedan och berättade om hur mycket jobb det är med bloggen och andra sociala medier. Hon berättade också om hur mycket tid bloggen/instagram/snapchat osv tar men trots sin stora föreläsning i Finland så har hon sedan förra fredagen fått upp 3 inlägg på bloggen. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nu får rasisterna ta och bestämma sig

Nyhetspressen - 06 Dec 16 kl. 10:55

Det är en skrattretande dubbelmoral när samma personer som slår fast att invandrare ska ta seden dit de kommer nu är rosenrasande över att ett svart barn fått stå modell för en luciareklam, skriver bloggaren Paula Dahlberg..

Dessies svar till att hon använder sin mobil när hon kör

Gossips.se - 03 Dec 16 kl. 19:26

Nu har Dessie gett ett svar till en läsare angående att hon tog kort med mobilen när hon körde bil. Hon skriver att hon körde i 70 km/h på en 120 väg och undrar då varför läsaren oroar sig..   Anser ni att Dessies svar är en anledning til att det är ok att använda mobilen vid körning?

Är inte Dessies instagram hennes jobb?

Gossips.se - 14 Nov 16 kl. 14:21

Dessie skriver i sitt senaste inlägg att hennes instagram inte är hennes jobb utan att hon uppdaterar där för att hennes familj och vänner ska se vad hon har för sig. Dock använder Dessie sin instagram för att göra reklam både för företag, frisörer och sin egen blogg. En stor del av hennes bilder på instagram handlar om saker som man ska läsa mer om på hennes blogg vilket gör hennes instagram till en plats för att marknadsföra hennes blogg vilket gör även hennes instagram till en del av hennes jobb.

Läsarna tror att Dessie bor med sin mamma

Gossips.se - 08 Nov 16 kl. 15:20

Av någon anledning så har nu Dessies läsare börjat fråga Dessie om hennes mamma bor där nu när Simon flyttat ut. Att Dessies mamma står på adressen är inget nytt utan det är hennes mamma som äger lägenheten och den som hennes mamma bor i är Dessies gamla lägenhet. Dom två anledningarna som jag kan komma på som gör att läsarna frågar om detta är för att hennes mamma står på adressen och att hennes hund Coco är där nu och hunden brukar bara vara hos hennes mamma.

Det går inte att kommentera Dessies blogg

Gossips.se - 20 Oct 16 kl. 13:30

Flera har reagerat på att det inte går att kommentera vissa av Dessies inlägg som tex där hon skrivit om att hon kan jobba samtidigt som hon har sonen och vad hennes typ av kille är. Men Dessie har inte stängt av vissa inlägg utan hon har tagit bort kommentarsfunktionen på hela bloggen och inga inlägg går just nu att kommentera. Som det är just nu kan man inte ens läsa gamla kommentarer på hennes blogg utan allt är helt bort, om det är gjort med flit eller om det är tekniska problem återstår att se.

Har Dessies blogg blivit sämre än Paows?

Gossips.se - 27 Sep 16 kl. 09:14

Igårkväll slängde Dessie upp ett inlägg för första gången på nästan 4 dagar och hon försvarar sig som hon alltid gör. Hon skriver att hon kanske borde sagt att hon skulle ta en paus över helgen men hon visste inte hur hon skulle lägga fram det då det handlade om hennes privatliv. Dock verkar Dessie inte ha så bra koll på dagarna nu under sin bloggpaus då hon avslutar med att vi skulle få uppdatering i morgon Måndag (hon menade idag tisdag).

Ska inte bloggarna välja själva hur dom uppdaterar?

Gossips.se - 10 Sep 16 kl. 18:41

Dessie har ännu inte uppdaterat bloggen och nu börjar allt fler av hennes läsare reagera och dom tycker att det är dåligt att hon inte uppdaterar när hon sagt att bloggen fått en nystart. Dock har en läsare gått så långt att hon/han mailat till UI och berättat hur dåligt Dessie uppdaterar sin blogg, hon uppmanar även Dessies andra läsare till att maila in till dom så det kanske blir en förbättring på Dessies uppdatering.   Är det upp till Dessie själv att välja när hon ska uppdatera eller är det upp till bloggportalen att se till att hon uppdaterar varje dag?

Har Annica Englund dubbelmoral?

Gossips.se - 22 Aug 16 kl. 10:43

I ett av sina senaste inlägg så har Annica lagt upp bilder från sin resa och på ena bilden så ser man en häst med vagn och hon skriver att det är djurplågeri. Några bilder under så har hon lagt upp bilder där hon visar att hon åt musslor vilket några läsare har reagerat på. Dom undrar hur hon kan tycka att det är djurplågeri att hästen drar en vagn men att det är helt ok för henne att äta ett dött djur.

Kissie erkänner att hon har dubbelmoral

Gossips.se - 18 Aug 16 kl. 08:03

För några dagar sedan skrev Kissie att hon inte längre köper något med äkta päls/skinn men igår gjorde hon det ändå och nu erkänner hon att hon har dubbelmoral. Hennes försvar är att hon inte tänkte sig för och att den materiella lyckan hon kände för jackan tog över och ber nu sina läsare att inte hata henne.   Trots Kissies förklaring så är det flera bland kommentarerna som är besvikna på henne och en del anser att det är så enkelt att lämna tillbaka jackan nu när hon insett felet hon gjorde.

Pikar läsaren Dessie?

Gossips.se - 04 Aug 16 kl. 12:04

Nu har Dessie inte uppdaterat sin blogg på 2 dagar vilket inte är ovanligt den sista tiden. Men en läsare har lämnat en kommentar om att hon älskar Dessies uppdatering nuförtiden vilket verkar mer som en pik mot Dessie än en snäll kommentar då Dessies blogg aldrig haft så dålig uppdatering förut som nu.   Vad tror ni är det en pik från läsaren eller tror ni hon verkligen tycker att Dessies uppdatering är bättre nu än förut?


Fler inlägg från Gossips.se

Det är näsan som Kissie har opererat

Gossips.se - 07 Dec 17 kl. 22:44

Kissie berättade för ett par dagar sedan att hon skulle operera sig och igår var dagen inne. Dock har hon varit väldigt tyst på bloggen om vad det är för operation som hon gjort men på instastory så kan man se att hon har opererat näsan. Varför hon drar ut på att berätta detta är oklart men det verkar som att det är ett samarbete som hon inlett ihop med operationen.

Blondinbella skapar starka diskussioner på sin blogg

Gossips.se - 07 Dec 17 kl. 10:26

Förut var Kissie drottningen av att provocera men Blondinbella verkar nu ha tagit över titeln med råga. Blondinbella vet exakt vad som får igång hennes läsare och hur hon får dom till att reagera vilket många även vet men trots detta så reagerar många när hon skriver saker som provocerar. Nu har hon skrivit om hur hon jobbar samtidigt som hon nattar sina barn och Blondinbella har fått försvara sig rejält bland sina kommentarer.

Paow vägrar delta i #metoo kampanjen

Gossips.se - 07 Dec 17 kl. 10:14

Kampanjen #metoo har nog ingen missat och dom flesta kända personerna har valt att stödja kampanjen men Paow väljer att inte göra det. Hon förstår inte varför hon ska söka empati för något som hände henne flera år sedan när hon inte fick någon sympati alls när hon skrev om vad hon varit med om. Hon berättar också att hon inte vill lägga sig i saker som hon inte vet någonting om då hon lär sig att inte tro på källkritik samt att hon vägrar göra reklam för något som tar hälften av pengarna själva.

Blondinbella är inte så hård som man kunde tro

Gossips.se - 06 Dec 17 kl. 11:22

För några dagar sedan så skrev Blondibella om hur hon slängt ut allt med onödigt socker ut ur huset efter att hon blev singel. Hon anser att barnen får tillräckligt med socker hos Odd och på förskolan  och man kunde tolka hennes inlägg som att detta var en ganska hård regel hos henne. Hon har ersatt godis med mörk choklad som barnen enligt henne tycker om men nu kommer det fram att hon inte är så hård med det ändå.

Handla julklappar med rabatt

Gossips.se - 05 Dec 17 kl. 21:18

Sponsrat inlägg i samarbete med sudiosweden.se         Jag har tidigare skrivit om företaget sudiosweden.se som säljer hörlurar av bra kvalite och grymt ljud.

Sindy och Micke har hittat en bra balans

Gossips.se - 05 Dec 17 kl. 21:09

Sindy har varit väldigt tyst om att hon och Micke har sepererat medans Micke har lagt ut ganska många inlägg på sin instagram om det. Han berättar om hur Sindy kastat ut honom och hur han har förlorat allt då hon inte litar på honom utan istället valde att tro på rykten. Men nu verkar paret ha blivit vänner och hittat en bra balans och Sindy vill inte att man spekulerar i deras relation.

Så ser nya designen ut för LCC

Gossips.se - 05 Dec 17 kl. 12:24

För en tid sedan så skrev Blondinbella om att hon skulle förnya designen för hela LCC kollektionen  och nu är det gjort. Men det är inte bara designen som byts ut utan istället för Löwengrip Care & Color så kommer kollektionen bara att  heta Löwengrip. Här ser ni den nya designen vad tycker ni?

Jonna kommer bli ännu mer öppen om hennes och Jockes liv

Gossips.se - 05 Dec 17 kl. 10:09

Det är nog många som blir förvirrade av Jocke och Jonna som ena stunden lägger av med youtube och ska sluta vara personliga då det gått för långt med deras fans. Sen startar Jonna en blogg för att sedan starta ännu en ny där hon nu avslöjar att hon kommer gå in djupare än någonsin kring hennes och Jockes liv. Utöver detta så väljer dom även att efter ett par månader att starta igång sin youtubekanal igen och det verkar heller inte ha varit slut mellan dom och nu väntar dom på att få flytta in i sitt nya hus.

Kissie berättar om dom sexuella övergrepp som hon varit med om

Gossips.se - 04 Dec 17 kl. 21:02

Kampanjen #metoo är fortfarande i full gång och flera bloggare har lagt in taggen då dom blivit sexuellt utnyttjade på något sätt. Nu har Kissie lagt upp en storytime video på sin youtube där hon nu berättar om dom sexuella övergrepp som hon varit med om. Hon börjar med att berätta att hon varit med om sexuella trakasserier många gånger men i den här videon så pratar hon om den värsta händelsen.

Vad tycker ni?

Gossips.se - 04 Dec 17 kl. 16:24

Nu kommer här ett inlägg som inte handlar om bloggarna men fick se en sak som gjorde mig nyfiken. Jag vet att när Marabou tog bort trippelnöten från Aladdin asken 2014 så var det många som blev väldigt besvikna. Nu såga jag på instagram att Hemmakväll från och med den 7 december kommer att sälja trippelnöten på lösvikt.

Varför får inte alla bloggarna lika hård kritik?

Gossips.se - 04 Dec 17 kl. 14:54

Blondinbella har sista året fått riktigt hård kritik för att hon flyger så mycket både utomlands men även i Sverige. Hennes läsare anser att det inte är bra för miljön och att detta är något som hon verkligen borde tänka på. Förut fick även Kenza en del kritik för detta men resten av bloggarna verkar klara sig bra från kritiken.

Blondinbella och Odd försöker skaffa en bättre relation

Gossips.se - 03 Dec 17 kl. 20:55

Efter att Blondinbella gick ut med att hon skulle skilja sig så ville Odd dra sig undan och hålla sig borta från sociala medier totalt. Men många har tolkat Blondinbellas inlägg om Odd (och även dom som inte handlar om Odd) som pikar mot honom och hon har påpekat många saker som hon varit missnöjd över hemma från tiden då dom bodde ihop. Men nu verkar dom vara på rätt spår och dom har kommit fram till att dom ska försöka skaffa en bättre relation för barnens skull och detta började i fredags.

Fortfarande stor rea

Gossips.se - 03 Dec 17 kl. 20:49

Sponsrat inlägg i samarbete med gomdajuveler.se         Vill bara berätta för er att gomdajuveler.se fortfarande har superstor rea på nästan allt på deras hemsida.

Nya trenden i bloggvärlden

Gossips.se - 03 Dec 17 kl. 20:45

Nu har en ny trend kommit till bloggvärlden och det är den blå (finns även i rosa)  fjäderjackan från H&M. Den är dock slutsåld på hemsidan så kan inte länka den till er men här nedan ser ni bland annat Kissie, Kenza och Lisa Olsson som valt att följa trenden med den blå jackan.

Zalando går in med 20 miljoner i Ivyrevel

Gossips.se - 03 Dec 17 kl. 09:39

I början av 2016 så var det många som trodde att kenza skulle lägga ner sitt företag Ivyrevel men istället gick H&M in som invisterare i företaget. Det blev hård kritik mot Kenza och hennes företag då många inte kunde förstå varför hon valde att göra ett samarbete med ett företag som använder sig av massproduktioner där människor jobbar för slavlöner. Men det är inte bara H&M som tror på Kenzas företag utan nu har även di.