Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Den onde samariten av Mason Cross

Bokbloggar - 23 Jun 18 kl. 07:54

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Framtiden oklart för Elder Scrolls: Legends på PS4

Feber.se - 14 Aug 18 kl. 16:30

Sonys anti-crossplattform-tänk strular till det Sony har som känt varit en rejäl bromskloss när det kommer till cross-plattform. Fortnite-spelare på olika plattformar vill ha möjlighet att spela med varandra, men Sony har satt ner foten ordentligt trots att resten av spelbranschen är game. Fortnite kommer dock leva vidare och frodas, men samma kanske inte kommer gälla för Bethesdas kommande kortspel Elder Scrolls: Legends.

The story behind the strange northern Swedish way to say 'yes'

Nyhetspressen - 12 Jul 18 kl. 07:21

The unusual way some northern Swedes say 'yes' often surprises those unfamiliar with the dialect: a cross between a gasp and a slurp, it's a curious linguistic phenomenon. The Local explores where it comes from and what exactly it means..

I höst har Volkswagens kompaktsuv T-Cross premiär

Feber.se - 03 Jul 18 kl. 12:45

Här är en första teaser Volkswagen har ännu fler suvar på gång och nästa att ta plats i ligan är T-Cross. Det är en SUV i småbilsklassen som är snäppet mindre än redan lilla T-Roc. I höst har bilen premiär och nu får vi en skiss och en video om bilen.

Inget cross-play i Fallout 76 på grund av Sony

Feber.se - 02 Jul 18 kl. 09:00

"Sony is not as helpful as everyone would like" Den tyska spelsidan GameStar.de pratade nyligen med Bethesdas Todd Howard om det nyligen presenterade Fallout 76. Frågan cross-play togs upp och Howard berättade att Bethesda skulle vilja styra upp det i Fallout 76, men det är inte möjligt på grund av Sony.

Nintendo hyllar cross-play i ny reklamfilm

Feber.se - 22 Jun 18 kl. 13:00

Det är roligare att göra saker tillsammans! Nintendo har släppt en ny reklamfilm för Nintendo Switch där gänget lyfter fram möjligheten att spela Minecraft med vänner som sitter på Xbox One. Reklamfilmen lär sticka Playstation 4-spelare lite i ögonen då Sony bestämt sig för att exkludera sig själva från cross-play-möjligheten, vilket enligt rykte är ett ekonomiskt beslut.

Mason Cash- Give Away

Passion 4 baking - 13 Oct 17 kl. 20:14

Nästa månads PlayStation Plus-erbjudande

Feber.se - 29 Mar 17 kl. 20:06

Lite gott och blandat Sony meddelade i dag vilka spel PlayStation Plus-prenumeranter kommer få tillgång till under nästa månad. Spelen som släpps på tjänsten den 7 mars är Drawn to Death (PS4), Lovers in a Dangerous Spacetime (PS4), 10 Second Ninja X (PS Vita, Cross Buy med PS4), Curses ‘n Chaos (PS Vita, Cross Buy med PS4), Invizimals: The Lost Kingdom (PS3) och Alien Rage (PS3). blog.

Ambulansföretaget: ”Sannolikt inget fel”

Nyhetspressen - 18 Feb 17 kl. 05:00

ESLÖV – Vi kan inte köra någon till akuten som inte själv vill! Det säger ambulansöverläkare Maria Janson som arbetar vid företaget Samariten som kör ambulanserna i Eslöv och var inblandade i ärendet med den 72-årige halvförlamade man som dog kort efter att han legat i flera dygn bredvid sin döda fru. ERWP.


Fler inlägg från Bokbloggar

Augustienkät

Bokbloggar - 1 timme sedan