Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Den högkänsliga föräldern – Elaine N Aron

Bokbloggar - 21 Nov 20 kl. 10:31

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Stan Lee snackar om svordomar i animerad kortfilm

Feber.se - 27 Nov 20 kl. 14:20

Fuckin' fantastic Den tidigare ljudteknikern Aron Fromm fick tillbringa lite kvalitetstid med Stan Lee innan serietidningslegenden lämnade oss. En av inspelningarna från deras sessioner har nu kommit till liv tack vare animatören Kosperry och i den korta kortfilmen får vi höra Stan Lee prata om det engelska språkets mest användbara ord. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Komikern Aron Flam fälls inte för upphovsrättsbrott

Feber.se - 09 Oct 20 kl. 15:10

Hans bokomslag anses vara en parodi Patent- och marknadsdomstolen friade idag komikern Aron Flam från att ha begått upphovsrättsbrott. Detta var något han åtalats efter att ha gjort om den klassiska illustrationen "En svensk tiger" och satt denna som bokomslag till sin bok Det här är en svensk tiger. Det var stiftelsen Beredskapsmuseet, som äger upphovsrätten till symbolen "En svensk tiger", som polisanmälde Aron Flam när Det här är en svensk tiger släpptes.

Här buas reportern ut – efter känsliga frågan till McGregor

MMAnytt - 16 Jan 20 kl. 18:30

Under natten hölls en presskonferens med Conor McGregor och Donald “Cowboy” Cerrone, inför helgens stormatch på UFC 246 i Las Vegas. Presskonferensen var betydligt lugnare än vanligt, då bägge fighters visade stor respekt för varandra – en stor omväxling från allt “trash talk” som vi vanligen får höra från McGregors håll. Vid en punkt hettade dock till en aning inne Pearl Theater, när en reporter ställde en känslig fråga som fick publiken att bua enstämmigt.

bronsåldern

Bokbloggar - 04 Jan 20 kl. 09:06


Fler inlägg från Bokbloggar

Tunn is

Bokbloggar - i förrgår: 20:15

Villebråd

Bokbloggar - i förrgår: 18:12