Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Den första snön – Ezra Jack Keats

Bokbloggar - 14 Feb 20 kl. 09:41

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Jack Quaid släpper Spotify-spellista

Feber.se - Igår: 15:00

Inspirerad av The Boys-karaktären Hughie Campbell Skådespelaren Jack Quaid är väl just nu sannolikt mest känd för sin roll som Hughie Campbell i The Boys. Han har ni slängt ihop en spellista på Spotify med låtar som inspirerade honom att känna sig som Hughie under inspelningarna. Så om du också vill känna dig som Hughie Campbell från The Boys så hittar du spellistan via länken nedan.

Alan Ritchson är Jack Reacher

Feber.se - 05 Sep 20 kl. 12:00

Ska spela huvudrollen i Amazons Jack Reacher-serie Amazon har som bekant en serie baserad på Lee Childs böcker om Jack Reacher på gång. Seriens första säsong kommer vara baserad på boken Dollar (The Killing Floor på engelska) vilket passande nog också är första Jack Reacher-boken. Huvudrollen har nu spikats och den har gått till Alan Ritchson som folk kanske har sett som Hawk i Titans, Aquaman i Smallville eller Thad Castle i Blue Mountain State.

Jack Hermansson möter Darren Till!

MMAnytt - 22 Aug 20 kl. 01:45

Den Norgebaserade svensken Jack Hermansson har bokats för sin största UFC-match hittills. Den femte december ska han nämligen möta Liverpoolstjärnan Darren Till, enligt ESPN. Hermansson är världsfyra i mellanviktsdivisionen (83,9 kilo), medan Till är rankad på sjätte plats.

Bilden på svenske UFC-stjärnan kommer ge dig kalla kårar!

MMAnytt - 11 Aug 20 kl. 20:05

UFC-stjärnan Jack Hermansson, , har efter flera fina vinster lyckats placera sig som världsfyra i mellanviktsdivisionen. Bortom MMA-karriären har den Norgebaserade svensken också ett intresse för friluftsliv. Och de senaste dagarna har han varit ute på en roadtrip bland de norska bergen.

Samurai Jack: Battle Through Time släpps 21 augusti

Feber.se - 23 Jul 20 kl. 09:40

Dags för slagsmål! Vi har fått se en del Samurai Jack: Battle Through Time tidigare, men snart är det dags för oss att faktiskt spela spelet. En ny trailer för Samurai Jack-spelet har släppts och i det får vi reda på att spelet kommer släppas 21 augusti till PC, PS4, Xbox One och Nintendo Switch.

UFC-bossens besked – efter Jack Hermanssons succévinst

MMAnytt - 20 Jul 20 kl. 14:30

Under helgen fick vi se när den svenske MMA-stjärnan Jack Hermansson tog hem sin största UFC-seger hittills. Detta när han besegrade den tidigare titelutmanaren Kelvin Gastelum i huvudmatchen på UFC Fight Island 2. LÄS MER: HAN GÖR DET!

HAN GÖR DET! Jack Hermansson besegrar Kelvin Gastelum!

MMAnytt - 19 Jul 20 kl. 03:50

Under lördagsnatten höll UFC sin tredje gala på “Fight Island” i Abu Dhabi. Där fick vi se när svenskstjärnan Jack Hermansson, världssexa i mellanvikt, gjorde upp med den sjunderankade amerikanen Kelvin Gastelum i galans delade huvudmatch. LÄS MER: WOW!

UFC Fight Night med Jack Hermansson & Amir Albazi – se invägningen!

MMAnytt - 17 Jul 20 kl. 14:45

Klockan 15.00 är det dags för den officiella invägningen inför lördagsnattens UFC Fight Night: Figueiredo vs. Benavidez, som blir den tredje UFC-galan på så kallade “Fight Island” utanför Abu Dhabi.


Fler inlägg från Bokbloggar

Helgen som gick

Bokbloggar - 1 timme sedan

En smakbit vecka 38

Bokbloggar - 12 timmar sedan