Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

David Lagercrantz: Mannen Som Sökte Sin Skugga

Bokbloggar - 13 Mar 18 kl. 19:04

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Slakten i natt: ”Grinig diva”

Nyhetspressen - 14 Mar 18 kl. 00:18

Manchester United mäktade bara med fyra skott totalt i 1-2-förlusten mot Sevilla. Och nu får prestigeköpet Alexis Sanchez extremt hård kritik. – Han ser ut som en skugga av sitt forna jag, säger Rio Ferdinand.

David Lindgrens kollaps – i tårar bakom scenen

Nyhetspressen - 10 Mar 18 kl. 15:56

David Lindgren har fått utstå hård kritik – något som fick honom att bryta ihop. Efter den fjärde delfinalen kände sig David Lindgren så ledsen att han grät ut hos regissören Sunil Munshi. – Jag tyckte själv att vi hade gjort asbra sändningar, och så fick vi ganska mycket kritik.

Försökte våldta kvinna

Nyhetspressen - 08 Mar 18 kl. 12:20

Mannen var tänd på en kvinna som han mött ytligt i olika sammanhang. En natt tog han sig in i hennes bostad där han attackerade henne genom att försöka våldta henne..

Zlatans bok blir film

Nyhetspressen - 01 Dec 17 kl. 07:45

Zlatan Ibrahimovics självbiografi ska bli film. Författaren David Lagercrantz skriver manus till filmen och den världskände fotbollsstjärnan är själv involverad i projektet, skriver Aftonbladet..

Planen: Zlatans liv ska bli till film

Nyhetspressen - 01 Dec 17 kl. 08:07

Zlatan Ibrahimovics bok "Jag är Zlatan" ska nu ta steget in på filmduken.Författaren David Lagercrantz, som skrev boken tillsammans med fotbollsstjärnan, bekräftar för Aftonbladet att arbetet med den kommande filmen är i gång.– Jag kan bekräfta att vi håller på med ett manus och jag tror att det kan bli väldigt bra, säger Lagercrantz till tidningen..

Grattis Otto, årets David!

Nyhetspressen - 22 Nov 17 kl. 09:15

 Inspiration  Det är avgjort. 2017 års David mot Goliat-pris går till en liten företagare som kämpar för – de allra minsta! Läs vidare, kommentera eller dela.

David Cassidy är död

Nyhetspressen - 22 Nov 17 kl. 06:12

Den amerikanske sångaren, låtskrivaren och skådespelaren David Cassidy är död. Han avled på sjukhus omgiven av sin familj, 67 år gammal..

ANALYS: Dådet kastar en skugga över kongressen

Nyhetspressen - 08 Apr 17 kl. 22:39

Terrordådet i Stockholm kastade en mörk skugga över inledningen av Socialdemokraternas kongress. Temat Trygghet i en ny tid känns mer aktuellt än någonsin inför söndagens debatt om säkerhetspolitik och migration..

”David fick lysa med sitt medley”

UNDERBARACLARA - 08 Apr 17 kl. 07:30

Helena Nilsson har varit ett västerbottniskt inslag i Melodifestivalen. David Lindgren, som vuxit upp i Ersmark utanför Skellefteå, är ett annat. Efter årets Melodifestival får David Lindgren stora applåder och hyllningar från Helena Nilsson.


Fler inlägg från Bokbloggar

En ny bekantskap

Bokbloggar - 2 timmar sedan

A Town Like Alice

Bokbloggar - 11 timmar sedan