Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Date night med Jessica på Rival!

Pernilla Wahlgrens värld - 05 Dec 17 kl. 23:59

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Höna av en fjäder? Se McGregor-bilderna som fått fansen att gå i taket

MMAnytt - 06 Dec 17 kl. 07:13

Att Conor McGregor är en av världens största sportprofiler är det nog ingen som längre ifrågasätter men om du skulle vara osäker så kan du bara ta del utav den senaste tidens kalabalik som uppstått i samband med två bilder. För några timmar sedan postade den brittiska popstjärnan Rita Ora två bilder på sin Twitter där hon syntes ihop med den irländska lättviktsmästaren. Det var dock hennes rubriksättning som fick fansen att reagera: Date night @TheNotoriousMMA pic.

Nytt superlopp av Kalla

Nyhetspressen - 03 Dec 17 kl. 10:43

Charlotte Kalla gjorde det igen. I en tuff stigning hängde hon av sin norska rival – och vann överlägset Lillehammers skiathlon..

Förhållandet blev en mardröm för Jessica

Nyhetspressen - 01 Dec 17 kl. 18:52

En sen kväll i februari springer Jessica Larsson sönderslagen ner för trapporna och räddas in i sina grannars lägenhet.Mannen hon haft ett förhållande med har nästan slagit ihjäl henne och under sex dagar vårdas hon på sjukhus. – Misshandeln pågick i 30 minuter, jag bara tänkte på att överleva, berättar Jessica..

Jessica Schedvin: M-toppen sände nakenbilder till mig

Nyhetspressen - 20 Nov 17 kl. 06:35

Den etablerade M-kollegan kontaktade henne i Almedalen och ville diskutera politik. Men mötet slutade med ett sexuellt övergrepp och under flera dagar fortsatte mannen – i dag en av Moderaternas högst uppsatta politiker – att skicka nakenbilder på sig själv och länkar till porrsajter. Det berättar Jessica Schedvin – i spåren av #metoo.

UFC Fight Night 121: Werdum vs. Tybura – Fullständiga resultat

MMAnytt - 19 Nov 17 kl. 15:00

Under natten gick UFC Fight Night 121: Werdum vs. Tybura av stapeln i Sydney, Australien. Galan slog rekord som UFC:s längsta event någonsin och bjöd på en mix av spännande krig, imponerande avslut samt några mindre intressanta matcher.

UFC Fight Night 121: Werdum vs. Tybura – Matchkortet, Tiderna och Oddsen

MMAnytt - 13 Nov 17 kl. 15:00

Nu i helgen återvänder UFC till Australien, då UFC Fight Night 121: Werdum vs. Tybura äger rum i Sydney under lördagsnatten. I galans huvudmatch ställs den forne tungviktsmästaren Fabricio Werdum mot topp 10-rankade Marcin Tybura.

Big freeze brings Sweden's coldest night of the season

Nyhetspressen - 13 Nov 17 kl. 12:37

Sweden has had its coldest night of the season, but it's a far cry from the all-time record..

Jessica från Höglunda har hästens hovar som jobb

Nyhetspressen - 09 Apr 17 kl. 20:42

Olika hästar och olika hovar, hovslagaren Jessica Lindström från Höglunda sätter skor på fötterna hos många av länets hästar. LT följde med henne en dag på jobbet..

Jessica fick ovälkommet besök – djur blev slagna

Nyhetspressen - 30 Mar 17 kl. 21:01

Jessica Wendel, 42, fick plötsligt ett oväntat besök på gården.Besökarna slog hennes get och minigris och sparkade i väg tuppen. – Jag kände ett väldigt obehag, säger Jessica, som polisanmält händelsen..


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld