Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Dagens bokpost: Uppbrott från Jorden och På okänd planet

Bokbloggar - 11 Dec 20 kl. 15:17

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Stadia-utvecklare kan inte fixa Journey to the Savage Planet

Feber.se - 23 Feb 21 kl. 16:00

Spelare får leva med buggig version Google har som känt lagt ner all intern utveckling av spel till Stadia. Detta är förstås tråkigt då vi inte kommer få några nya spel som utvecklats för Stadia, men det har även satt lite käppar i hjulet för Stadia-spel som inte längre kommer få något stöd. Journey to the Savage Planet är en av dessa titlar.

Kolla in 19 minuter från Dinosaur Planet

Feber.se - 21 Feb 21 kl. 12:00

Nintendo 64-spelet som till slut blev Star Fox Adventures I veckan dök en spelbar version av Nintendo 64-spelet Dinosaur Planet upp på nätet. Detta spel utvecklades av Rare till Nintendo 64 men de lade ner utvecklingen och skiftade istället över det till GameCube där spelet till slut blev Star Fox Adventures. Eftersom det aldrig släpptes är spelet knappt spelbart och kräver också lite pill för att det ska bli det.

Jorden runt

Bokbloggar - 20 Feb 21 kl. 05:46

Dagens bokpost: Fallet

Bokbloggar - 17 Feb 21 kl. 16:29

Planet 9 finns antagligen inte

Feber.se - 16 Feb 21 kl. 15:40

Ny forskning publicerad om mytomspunnen planet I en ny forskningsavhandling med titeln "No Evidence for Orbital Clustering in the Extreme Trans-Neptunian Objects" uppger forskare att den så kallade "Planet 9", även kallad "Planet X", antagligen inte existerar. Det var för fem år sedan forskare lanserade en teori om att det skulle kunna finnas en nionde, tidigare okänd, planet i vårt solsystem, något som fick rätt stor uppmärksamhet och som vi skrev några artiklar om då som ni kan läsa här nedanför. Teorin från 2016 om en nionde planet baserades på att omloppbanorna av några så kallade "extreme trans-Neptunian objects" (eTNOs) indikerade att det skulle finnas en dold planet som påverkade hur dessa eTNOs omloppsbanor såg ut.

Bokpost – 1 %-metoden

Bokbloggar - 10 Feb 21 kl. 17:22


Fler inlägg från Bokbloggar

Nyfiken på

Bokbloggar - 15 minuter sedan

Djur och äventyr

Bokbloggar - 6 timmar sedan

Att läsa i Mars

Bokbloggar - 7 timmar sedan