Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Magdalena Graaf Blogg

Cypern here we come

Magdalena Graaf Blogg - 30 Jun 18 kl. 02:34

Planet var lite försenat, men NU är vi framme… Professorn fick välja vad han ville på Arlanda, och han valde en bok om Cypern. ”Titta på alla fina ställen jag vill se” ÄLSKA på den Vi hade mackor i kylen så vi frossade och njöt av utsikten Vi har ställt alarmet så vi inte missar frukosten och introduktionsmötet på hotellet Känner på mig att det här kommer bli fantastiskt. Alla har det bra! Filip får jobba och de stora killarna får ha en efterlängtad semester med sin pappa Magnus JAG är redan fullständigt uppäten av mygg. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Cypern har fått nog – stoppar turister av "låg kvalitet"

Nyhetspressen - 12 Mar 18 kl. 10:54

Nu trappas kriget upp mot ungdomsgäng som åker till semestermålen runt Medelhavet för att festa och supa.Populära turistorten Aiya Napa på Cypern förklarar nu all "lågkvalitetsungdom" ovälkommen..

Antonov som en skugga i Saab-målet

Nyhetspressen - 14 Feb 17 kl. 06:01

Mitt i Saab Automobiles kris 2011 skrevs ett avtal med ett bolag på Cypern om försäljning av bilar i Ukraina. Det gav Saab 30 miljoner kronor. Men avtalet misstänks vara falskt.

FN: Fredsavtal för Cypern "inte omöjligt"

Nyhetspressen - 09 Jan 17 kl. 14:57

Ett fredsavtal för Cypern är svårt, men inte omöjligt, säger FN-sändebudet Espen Barth Eide, som deltar i samtal i Genève om framtiden för den delade ön..

Ny charter ska ersätta Turkiet

Nyhetspressen - 03 Nov 16 kl. 09:04

Turkiet försvinner.Cypern kommer till.Nu är det klart att det blir förändringar i chartertrafiken från Jönköping jämfört med förra året..

Dzeko i målform bakom Romas seger

Nyhetspressen - 15 Oct 16 kl. 21:51

Edin Dzeko gjorde mål mot Inter före landslagsuppehållet, satte båda bollarna när Bosnien-Hercegovina slog Cypern i VM-kvalet - och han fortsatte med två fullträffar i serie A-omstarten mot Napoli..

Dzekos i målform bakom Romas seger

Nyhetspressen - 15 Oct 16 kl. 20:59

Edin Dzeko gjorde mål mot Inter före landslagsuppehållet, satte båda bollarna när Bosnien-Hercegovina slog Cypern i VM-kvalet - och han fortsatte med två fullträffar i serie A-omstarten mot Napoli..

Prostituerade på Cypern

apg29 - 04 Oct 16 kl. 10:11

Café Bibeln tar upp ett ämne som berörs rätt sällan. Cafévärden Leif Nummela samtalar med Pia Rendic som arbetar bland prostituerade på Cypern.Café BibelnPornografin – ett problem de kristna talar tyst omMed Pia Rendic.

Passagerarplan kapat

Nyhetspressen - 29 Mar 16 kl. 08:21

Ett kapat egyptiskt passagerarplan har landat på Cypern, uppger Reuters..

Egyptiskt passagerarplan kapat

Nyhetspressen - 29 Mar 16 kl. 08:21

Ett kapat passagerarplan har landat på Larnacas flygplats i Cypern, uppger den cypriotiska statstelevisionen..

Stor EU-tvekan om Turkiet-plan

UNDERBARACLARA - 16 Mar 16 kl. 10:56

En rad hinder, bland dem Cypern, återstår fortfarande i EU-ledningens jakt på en uppgörelse med Turkiet om flyktingkrisen. Flera länder tvekar öppet inför veckans viktiga toppmöte i Bryssel. EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk är tillbaka i Bryssel efter en snabbutflykt till Cypern och Turkiet i går.


Fler inlägg från Magdalena Graaf Blogg

Avsitt 5

Magdalena Graaf Blogg - Igår: 10:43

avsnitt 5 är här!!

Avsitt 6

Magdalena Graaf Blogg - Igår: 10:41

Här mina vänner kommer avsitt 6, Inte ett av de roligaste avsnitten att se som mamma. Jag lämnade faktiskt kvar Lance i Marbella. Jag var SKITSUR!

Bio en måndag

Magdalena Graaf Blogg - Igår: 10:37

Nu vänner kommer jag se till att ni får en RIKTIG julklapp av mig. Kommer nog ta mig 3 hela dagar att fixa allt inför black friday på fredag.. Hoppas att ni kommer bli glada!!

Fest, soffmys, pizza och barn

Magdalena Graaf Blogg - i förrgår: 07:59

Vilken fin helg det blev, 40-dagsfest i lördags. Tema: Studio 54 Oerhört fin fest! Så mycket glädje, bra musik, partysugna människor och god mat.

Syfilis, jävulsongar och nervösa anfall

Magdalena Graaf Blogg - 10 Nov 18 kl. 10:33

Louie kan nog var en utav de jobbigaste människobarnen man kan spendera en lördagmorgon med. Fullständigt galen. Klättrar i gardiner, balansgång på soffryggar, sänggavlar.

Tom tits och kalkonhals

Magdalena Graaf Blogg - 09 Nov 18 kl. 12:30

Stan och möten! Tänkte gå upp till Sophie och kolla om de har en lucka för en ansiktsbehandling efter mina möten. Min hud är torr och det känns som om ansiktet fallit ner till axlarna.

Hjort med kantareller och messmör

Magdalena Graaf Blogg - 08 Nov 18 kl. 22:02

Nyklippt Sten! I sin nya korg med sele-hund-säkerhetsbälte på sig såklart! (för den som tänkte gnälla) Sigtuna och en promenad med Madde och hennes lånekompishund Haga parken och en titta på de nya gymmet och en lunch på hotellet.

Frukost i sängen

Magdalena Graaf Blogg - 08 Nov 18 kl. 08:42

Varför gör ni så här tjejer? Ni läskar mig något oerhört! Haha Så många helt ljuvligt goda cravingstips jag fick under gårdagens inlägg.

Indien, hundar och skräpmat

Magdalena Graaf Blogg - 07 Nov 18 kl. 20:43

Körde Hannah och mamma till Arlanda ikväll. SNYFT! Kommer sakna dom så!

Avsnitt 3

Magdalena Graaf Blogg - 06 Nov 18 kl. 19:02

Avsnitt 4

Magdalena Graaf Blogg - 06 Nov 18 kl. 16:00

Roxette och kalas

Magdalena Graaf Blogg - 06 Nov 18 kl. 09:59

Vilken fin dag det blev! Charlie present blev den mest uppskattade. Middag på resturang med födelsedags grisarna!

Inte vilken dag som helst!!!

Magdalena Graaf Blogg - 05 Nov 18 kl. 11:28

Mina underbara killar fyller år! Charlie 7 och Tristan 14 plus att kusin Mio blir 15. Tre små sockerflugor i en smäll Frukost på sängen.

Julbord med vänninor

Magdalena Graaf Blogg - 04 Nov 18 kl. 23:44

Hela november och december är ju nästan alltid uppbokade med julbord, aktiviteter, skolgrejer och fix. Så syrrans kompisgäng bestämde i år, att de skulle köra ”julbord” i god tid. En väldigt kul idé!

Sovmorgon och engelsk frukost…

Magdalena Graaf Blogg - 03 Nov 18 kl. 14:49

Sovmorgon till 11.30 Lyxfrukost!!! Måste va en av de bästa födelsedagspresenterna man kan få som mamma Engelsk frukost och kaffi Sten och de andra myser på soffan.