Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Cyberpunk 2077 har nått Very Positive på Steam - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Cyberpunk 2077 har nått Very Positive på Steam

Feber.se - 29 Nov 21 kl. 08:30

Nu vänder det! Det verkar som att Cyberpunk 2077 kommer få en liknande upprättelse-berättelse som No Man's Sky. Nästan i alla fall. Spelet släpptes för ett år sedan i ett rätt risigt skick och på grund av den rådande situationen i kombination med att CD Projekt RED inte velat utsätta sina anställda för överjävliga övertider har det tagit rätt lång tid att lösa situationen. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

OnePlus 6 och 6T har nått slutstationen för uppdateringar

Swedroid.se - Allt om Google Android - 17 Jan 22 kl. 11:58

OnePlus 6 och 6T kommer inte få fler uppdateringar. Ifall någon allvarlig bugg skulle upptäckas är det möjligt att OnePlus skickar ut en sista åtgärd, men det officiella mjukvarustödet har upphört. Uppgiften meddelades i företagets forum.

Baby Shark Dance når 10 miljarder tittningar på Youtube

Feber.se - 14 Jan 22 kl. 09:30

Minst ett dussin barn har underhållits Har du hört Baby Shark Dance? Det är sannerligen en anti-banger, men det stoppar inte alla världens barn från att lyssna på låten 40 tusen miljarder gånger om dagen. Nu har videon till låten nått en rackabajsare till milstolpe då den nått tio miljarder tittningar på Youtube.

En miljon exemplar av Inscryption har sålts

Feber.se - 13 Jan 22 kl. 13:30

Förra årets stora snackis Inscryption släpptes i oktober och har blivit en rackarns stor snackis som hyllas av mer eller mindre alla som spelar det. Spridningen verkar funka rätt bra då spelet nu nått en miljon sålda exemplar. I Inscryption får vi ta kontroll över vloggaren Luke Carder som hittar en diskett som huserar kortspelet Inscryption.

Resident Evil Village blir årets spel på Steam

Feber.se - 04 Jan 22 kl. 12:00

Årets Steam Awards-vinnare har presenterats I samband med Steams stora rea gjorde Valve det möjligt att rösta på diverse spel i diverse kategorier. Nu har rösterna sammanställts och vi har fått reda på vad folket säger om de spel som spelades frekvent förra året. Storvinnare på Steam Awards blev Resident Evil Village som kammade hem anrika Årets spel-utnämningen.

Steam slår nytt användarrekord

Feber.se - 03 Jan 22 kl. 19:00

Nästan 28 miljoner var inloggade samtidigt Det finns en halv miljard olika spellaunchers till PC nu för tiden, men trots det verkar Steam vara rätt populärt. Så pass att mjukvaran nådde ett nytt användarrekord under gårdagen med nästan 28 miljoner användare som var inloggade samtidigt. Mer specifikt 27.

Valve listar de mest populära titlarna på Steam

Feber.se - 28 Dec 21 kl. 14:00

Battlefield 2042, Amazons New World och Valheim har gått rätt bra Året lider mot sitt slut och Valve har nu berättat vilka titlar som rullat bäst på Steam under årets gång. I vanlig ordning fortsätter PC-spel som varit populära tidigare vara populära, som bland annat Couter-Strike: Global Offensive och GTA 5, men i toppen hittar vi några nya titlar. På Steam listas spel i en rad olika kategorier, men den viktigaste är Best Selling Games.

Stora vinterrean på Steam har dragit igång

Feber.se - 23 Dec 21 kl. 12:00

Bara att börja spendera kosing! Jul- och vinterreorna börjar dra igång och nu har den största för PC-spelare kickat igång. På Steam går det nu att lägga vantarna på massvis med olika spel till ett reducerat pris.

Cyberpunk 2077-moddare får igång tunnelbanan

Feber.se - 20 Dec 21 kl. 13:00

Ta en rundtur i Night City CD Projekt RED planerade en gång i tiden att Cyberpunk 2077 skulle få ett fungerande tunnelbanenätverk där spelare kunde resa runt Night City på ett smidigt sätt. Detta slopades innan releasen, men tunnelbanestationerna och rälserna fick vara kvar i releaseversionen. Som tur är finns det moddare som kan färdigställa funktioner och nu har möjligheten att faktisk använda tunnelbanenätverket lagts till i spelet.

Instagram sägs ha nått två miljarder användare

Feber.se - 15 Dec 21 kl. 15:45

Men verkar inte vilja berätta om det Instagram ska nu ha nått 2 miljarder användare, enligt CNBC. Detta är dock ingenting företaget verkar vilja erkänna, senaste gången man berättade om en sådan målstolpe var 2018 när man nådde en miljard användare. De anställda som läckt informationen till CNBC säger att plattformen ska ha nått milstolpen redan runt en vecka innan Facebook annonserade sitt namnbyte till Meta.

Keanu Reeves reagerar på att folk har sex med honom

Feber.se - 12 Dec 21 kl. 12:00

I Cyberpunk 2077 Här har vi en längre intervju som The Verge genomförde med Keanu Reeves och Carrie-Anne Moss för den där interaktiva Matrix-grejen The Matrix Awakens. Sista frågan som ställs är om vad Keanu tycker om att folk moddar Cyberpunk 2077 för att kunna ha sex med hans karaktär i spelet. Som alltid när Keanu får en intressant fråga levererar han ett stabilt svar.


Fler inlägg från Feber.se

Fabriksny Saab från 1979 skapar auktionshysteri

Feber.se - 1 timme sedan

Saab-entusiaster jublar Den här artikeln har något inbäddat i sig, troligen ett videoklipp. Se klippet. 1979 levererades en sprillans ny Saab 96 GL V4 Super till en glad ägare i Nossebro.

Släpptrailer för Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Feber.se - 2 timmar sedan

Ser bra ut! Nu är det inte allt för långt kvar tills Sony släpper sin senaste Uncharted-samling, Uncharted: Legacy of Thieves. Denna samling innehåller som bekant upphottade versioner av Uncharted 4: A Thief’s End och Uncharted: The Lost Legacy.

Jeff Goldblum recenserar Jeff Goldblum-imitationer

Feber.se - 18 timmar sedan

Finns gott om dem Skådespelaren Jeff Goldblum tittar här på några imitationer av honom och avgör om de är bra eller ej. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Snubbe avslöjar hasardspelindustrins hemligheter

Feber.se - 19 timmar sedan

Inte direkt rent mjöl i påsen En före detta anställd från en av världens största spelbolag avslöjar här i en intervju med VICE att det finns enorma bristerna i branschen. Snubben berättar bland annat hur spelbolagens system är utformade så att att förlorare ska förlora mer och vinnare ska sluta spela samt att bolagen hur de inte bryr sig ett skvatt om att någon förlorar allt en äger. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Swedbank- och Comviq-appen tros ha fått virus

Feber.se - 20 timmar sedan

I alla fall om man kör Huawei Under eftermiddagen i dag började det komma in rapporterar om Swedbanks bank-app och Comviq-appen har fått virus. Folk har nämligen börjat få meddelande från Android-systemets virusvarnare om att dessa appar kan vara smittad med något skit och att de bör avinstalleras omedelbart. Swedbank var snabba med att meddela att de tror det är bara är en bugg en rekommenderar ändå sina användare att göra sina bankärenden via hemsidan tillsvidare.

En första teaser för Joe vs. Carole

Feber.se - 20 timmar sedan

Serie baserad på Tiger King-grejen När Tiger King-hajpen var som störst rusade film- och tv-bolagen att sätta igång produktioner som skulle filmatisera de dramatiska händelserna från Netflix-serien. En av dessa tolkningar har nu fått en trailer och det är Joe vs. Carole.

Bitcoin rasar i värde

Feber.se - 21 timmar sedan

Handlas nu för under 35.000 dollar Världens börser har fallit den senaste veckan och kryptovalutorna verkar ha hakat på den nedgången. En bitcoin har bara sedan igår tappat runt 10 procent i värde och handlas nu för lite under 35.

Googles Pixel-klocka dyker upp under våren

Feber.se - 22 timmar sedan

Sannolikt i samband med I/O Det ryktas om att Google kommande Pixel-klocka kommer att dyka upp den 26 maj vilket då antagligen skulle sammanfalla med Googles I/O-utvecklarkonferens. Informationen kommer från läckaren Jon Prosser som meddelade detta via Twitter-inlägget nedan. Google själva har, uppenbarligen, inte sagt officiellt om detta ännu så man får ta det hela med en nypa salt fram tills dess.

Skapa en opera med Blob Opera

Feber.se - Igår: 09:00

Slajmfigurer sjunger via maskininlärning Onödiga grejer som kan vara underhållande i någon minut finns det gott om på internet. Googles nya AI-experiment Blob Opera är ett typiskt exempel på detta. Med Blob Opera kan du styra fyra stycken AI-röster som då kan sjunga någon form av opera åt dig.

Stockholm är nu mer detaljerad i Google Maps

Feber.se - Igår: 08:00

Nu kan du se var du kan gå över gatan Under 2020 började Google uppdatera sina Maps-kartor för att de skulle få ett mer detaljerat utseende. Det innebar bland annat att kartorna skulle visa hur breda vissa gator eller vägar var samt om det fanns trottoarer eller övergångsställen att gå på. Google rullade ut dessa kartor först till storstäder som San Fransisco och New York men nu har har även Stockholm fått mer detaljerad kartinformation i Google Maps.

Stockholm är nu mer detaljerat i Google Maps

Feber.se - Igår: 08:00

Nu kan du se var du kan gå över gatan Under 2020 började Google uppdatera sina Maps-kartor för att de skulle få ett mer detaljerat utseende. Det innebar bland annat att kartorna skulle visa hur breda vissa gator eller vägar var samt om det fanns trottoarer eller övergångsställen att gå på. Google rullade ut dessa kartor först till storstäder som San Fransisco och New York men nu har har även Stockholm fått mer detaljerad kartinformation i Google Maps.

En ny trailer för S02 av Picard

Feber.se - Igår: 07:00

Resistance is futile I går släpptes det en ny trailer för den andra säsongen av Jean-Luc Picard-serien Picard. I denna säsong återvänder som bekant John de Lancie som Q vilket ju bara det ju borde göra denna säsong värd att se. Denna andra säsong har premiär på Amazon Prime den Läs vidare och kommentera: https://feber.

Nu finns Ingen bor i skogen på SVT Play

Feber.se - Igår: 20:00

Klungans klassiska tv-serie går nu att streama SVT har nu lagt upp tv-serien Ingen bor i skogen för streaming på SVT Play. Tv-serien är inspelad av humogruppen Klungan och sändes ursprungligen i SVT2 2010. Serien handlar om åtta personer som bor grannar med varandra och beskrivs av SVT som en "egensinnig föreställning om åtta tragikomiska karaktärer".

Video visar Microsoft skrotade Andromeda OS

Feber.se - Igår: 19:30

Skulle köras på bland annat Surface Duo I videon ovan går Windows Central igenom Microsofts nedlagda Andromeda OS, som på sätt och vis skulle varit efterträdaren för Windows Phone. Som vi ser i videon så testade Microsoft operativsystemet med telefonen Lumia 950, både som en skärm och dubbelskärm. Mycket fokus i Andromeda verkar läggas på att kunna skriva med en penna lite var som helst, och att telefonen (eller Surface Duo) ska fungera som ett sorts digitalt anteckningsblock.

Tonåring har flugit jorden runt på egen hand

Feber.se - Igår: 19:00

Zara Rutherford är den yngsta kvinnan i världen som gjort det Den 19-åriga Zara Rutherford har nu klarat av att flyga jorden runt på egen hand vilket gör henne till den yngsta kvinnan som gjort det. Rutherfords resa tog henne till 31 länder på fem kontinenter. Sammanlagt flög hon 52.