Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Candela presenterar ännu en ny elbåt - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig. Toppfarten ligger på 30 knop och räckvidden anges till 50 nautiska mil (92 kilometer) vid marschfart. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Audi presenterar nya Performance-versioner

Feber.se - 2 timmar sedan

RS 6 Avant och RS 7 Sportback blir ännu vassare Audi RS 6 Avant och RS 7 Sportback är allt annat än slöa men mycket vill alltid ha mer. Nu presenteras nya Performance-versioner av modellerna och dessa får ännu mer prestanda och är proppade med mer lyx än tidigare. Den dubbelturbomatade V8:an på 4,0 liter ger här 630 hästar (upp 30 hästar) och 850 newtonmeter (upp 50 newtonmeter) i vrid.

Silent Yachts presenterar eldriven tenderbåt

Feber.se - 25 Nov 22 kl. 16:30

Ta dig in till hamnen utan massa oväsen Tenderbåt kallas en liten båt som finns ombord på ett större fartyg och som används för att frakta passagerare och varor mellan fartyg och hamn. Nu presenterar Silent Yachts sin lilla eldrivna Tender 400 och den kan man ladda ombord på de större solcellsdrivna båtarna när den inte används. Man kan välja mellan dubbla eldrivna utombordare eller ett eldrivet jetsystem till den lilla båten men oavsett val ska den göra över 20 knop.

Candela C-8 får nu lite skydd från solen

Feber.se - 29 Oct 22 kl. 08:30

Ny version av C-8 med lite tak Candelas C-8 kommer nu med en variant som de kallar för T-TOP och tanken är att kunder som bor i varmare länder inte ska behöva bränna hjässan. C-8 kommer enligt Candela 50 nautiska mil, alltså mer än 90 kilometer. Detta i en fart av 22 knop.

Mullen presenterar liten elbil för Europa

Feber.se - 25 Oct 22 kl. 18:00

Börjar säljas nu i december Det amerikanska företaget Mullen Automotive som vi skrivit om tidigare presenterar nu I-Go. Det är en liten eldriven bil framtagen för den europeiska marknaden. Från och med december i år kommer den att börja säljas i Tyskland och därefter i Storbritannien, Spanien, Frankrike och Irland.

I helgen är det elbåtsmässan Hamnen Electric Boat Show

Feber.se - 20 Oct 22 kl. 11:15

Provkör och kolla live på distans Båtar är trevligt och elbåtar är ännu trevligare. I helgen håller Hamnen.se elbåtsmässa på sitt högkvarter på Lidingö i Stockholm.

UFC London får ännu en toppmatch – Paddy Pimblett återvänder till buren!

MMAnytt - 27 May 22 kl. 15:17

UFC har bekräftat att det brittiska stjärnskottet Paddy Pimblett går match på London-galan den 23 juli. “The Baddy” Pimblett har lyckats dra till sig stor uppmärksamhet sedan debuten i september förra året när han mötte Luigi Vendramini. Efter en svår start på matchen där Vendramini skadade honom kunde Pimblett avsluta det hela med flera brutala krokar.

UFC London får ännu en toppmatch – Paddy Pimblett återvänder till buren!

MMAnytt - 27 May 22 kl. 15:17

UFC har bekräftat att det brittiska stjärnskottet Paddy Pimblett går match på UFC London-galan den 23 juli. “The Baddy” Pimblett har lyckats dra till sig stor uppmärksamhet sedan debuten i september förra året när han mötte Luigi Vendramini. Efter en svår start på matchen där Vendramini skadade honom kunde Pimblett avsluta det hela med flera brutala krokar.

Elbåtstillverkaren X Shore tar in en halv miljard kronor

Feber.se - 06 Apr 22 kl. 09:00

Ska expandera ännu snabbare Nu tar den svenska elbåtstillverkaren X Shore in ytterligare en halv miljard kronor. Pengarna ska gå till att fortsätta expandera i en allt snabbare takt. Befintliga ägare, styrelse och ledning är med och investerar men även nya personer som Peter Carlsson (grundare och VD på Northvolt), Hélène Barnekow (tidigare vd på Microsoft Sverige), artisten Silvana Imam och Siduri Poli (tech-entreprenör).

iFixit och Samsung presenterar reparationsprogram

Feber.se - 01 Apr 22 kl. 14:30

Så användare kan laga sina egna prylar Apple är inte det enda smartphoneföretaget som är på gång att starta ett program som ska göra det lättare för vanliga användare att reparera sina prylar. Nu berättar nämligen Samsung och iFixit att de samarbetar för att lansera ett självreparationsprogram för Galaxy-enheter i USA någon gång i sommar. Ännu finns det inte jättemånga detaljer, men användare ska få tillgång till officiella delar och reparationsverktyg samt steg-för-steg reparationsguider.

Forna UFC-fightern Paige VanZant får huvudmatch i Europa!

MMAnytt - 25 Mar 22 kl. 16:50

Den forna UFC-fightern Paige VanZant återvänder för ännu en bareknuckle-boxningsmatch i sommar. BKFC-chefen David Feldman avslöjade på torsdag att VanZant kommer att få uppträda i huvudmatchen till organisationens första Europa-gala, som kommer att gå av stapeln den 9 juli i London. Matchen kommer att äga rum på Alexandra Palace, men motståndaren har ännu inte bekräftats.


Fler inlägg från Feber.se

Apple Music Replay får ny design

Feber.se - 1 timme sedan

Tjänstens motsvarighet av Spotify Wrapped Nu är snart den bästa tiden av året här, när vi får se allas Spotify Wrapped. Vi får dock inte glömma att även Apple Music har sin egna lilla återblick de kallar Apple Music Replay, och den har precis nyss fått en ny design med mer information än tidigare. Det går nu även att se om man är en artists topp 100 lyssnare, vilka spellistor man lyssnat mest på och vilka genrer som definierat ens år.

Audi presenterar nya Performance-versioner

Feber.se - 2 timmar sedan

RS 6 Avant och RS 7 Sportback blir ännu vassare Audi RS 6 Avant och RS 7 Sportback är allt annat än slöa men mycket vill alltid ha mer. Nu presenteras nya Performance-versioner av modellerna och dessa får ännu mer prestanda och är proppade med mer lyx än tidigare. Den dubbelturbomatade V8:an på 4,0 liter ger här 630 hästar (upp 30 hästar) och 850 newtonmeter (upp 50 newtonmeter) i vrid.

Radioprogramledare ljög om att de använt Pixel 4 i reklam

Feber.se - 2 timmar sedan

Google och iHeartMedia får betala 9 miljoner dollar i böter Google och iHeartMedia har i en överenskommelse med amerikanska FTC gått med på att betala 9,4 miljoner dollar, efter att Google bett radioprogramledare att prata om Pixel 4, som att de använt den – trots att de inte gjort det. Google ska ha betalat iHeartRadio 2,6 miljoner dollar och ytterligare två miljoner till mindre nätverk Google ska åtminstone till slut skickat ut fem telefoner, när reklamen gick 2019, men det verkar inte ha varit tillräckligt. Nästan 29 000 gånger gick reklamen under 2019 och 2020, hävdar FTC.

Är Apple på väg att sparka ut Twitter?

Feber.se - 3 timmar sedan

Elon påstår saker Inte nog med allt annat som händer på Twitter med Elon Musk, nu har han börjat bråka med Apple. Anledningen är de där 30 procenten som Apple tar när folk köper saker via deras plattform, något som Elon nu inte alls verkar gilla. Eller det har han kanske ogillat förut, men nu har han börjat vara högljudd i frågan.

Nu finns appen Oceanic+ till Apple Watch Ultra

Feber.se - 3 timmar sedan

Apple Watch Ultra är nu en dykdator En av de stora förbättringarna hos Apple Watch Ultra jämfört med tidigare klockor från Apple är dess vattentålighet, som gör att klockan kan användas som en dykdator med appen Oceanic+. Den har dock inte varit tillgänglig tills nu, men nu är den till sist tillgänglig i App Store. Oceanic+ designades av Huish Outdoors i samarbete med Apple och det ger användare tillgång till massor av relevant information för dykare.

BeReal är Apples iPhone App of the Year

Feber.se - 4 timmar sedan

För iPad är det GoodNotes 5 Apple har nu berättat vilka appar som vunnit App Store Awards för 2022, och det är appen BeReal som kammar hem det största priset med ”iPhone App of the Year”. BeReal är, för de som inte vet, en app där användare får en notis en gång per dag, där de ska fånga ögonblicket med både främre och bakre kameran – på samma gång. Tanken är att det ska ge en mer verklig bild över personers liv.

Sjukdomen apkoppor har för rasistiskt namn

Feber.se - 4 timmar sedan

Monkeypox blir nu mpox I maj fick Sverige sitt första fall av den ovanliga sjukdomen apkoppor där kroppen får massa tråkiga blåsor. Sjukdomen som heter monkeypox i andra länder fick sitt namn 1958 då den upptäcktes hos apor. På 70-talet fick människor den för första gången.

Tesla Model 3 ska få ännu mer minimalistisk interiör

Feber.se - 5 timmar sedan

Facelift på gång När man hoppar in i en Tesla Model 3 för första gången slås man av hur lite prylar det finns. En stor skärm i mitten bara och inte så mycket annat. Man inser dock ganska snabbt att man inte behöver så mycket och efter någon minuts körning saknar man inget direkt.

Världens största aktiva vulkan har fått ett utbrott

Feber.se - 5 timmar sedan

Första gången sedan 1984 Vulkanen Mauna Loa på Hawaii är världens största aktiva vulkan och nu har lavan börjat flöda ur den igen. Det är första gången på nästan 40 år, senast var 1984, och det sker efter en tid med jordbävningar så forskarna verkar inte förvånade. Just nu flödar lavan inte mot ett hål där det bor människor, så just nu fortsätter livet som vanligt på Hawaii.

Ny podcast om Amazon Prime Video

Feber.se - 6 timmar sedan

Med Alex och Sigge Imorgon den 30 november släpper Amazon Prime Video en podcast tillsammans med Alex och Sigge där de ska djupdyka i nya och etablerade serier på tjänsten, samt filmer och annan populärkultur. Hanna Widell på produktionsbolaget Perfect Day Media säger: – Tv-serier och film är samtalsämnen som engagerar och för samman människor. Därför är diskussionen runt om minst lika viktig som själva tittandet.

Vi har kollat in fodralet till JBL Tour Pro 2

Feber.se - 16 timmar sedan

Det som har en egen skärm I slutet av augusti släppte JBL lurarna Tour Pro 2. Själva lurarna var inte någon revolution kanske, men fodralet de ligger i är klart annorlunda. Det har nämligen en egen skärm.

Häng med en lokförare under en söndag på jobbet

Feber.se - 17 timmar sedan

Avslappnande! När man kör tåg så måste man ju inte bara köra tåget från A till B utan också ta sig till punkt A och från punkt B. Här får vi följa med Thomas under en arbetsdag när han tar sig hela vägen och "bara" kör 171 meter tåg som väger 376 ton.

Helikoptern som skulle bärga raketer i luften

Feber.se - 17 timmar sedan

Spana in en animerad version av Hiller Air Tug 1962 lyfte den udda skapelsen Sikorsky S-64 Skycrane för första gången. En helikopter som fungerade som en slags kran. Ungefär samma period pågick rymdrejset där amerikanerna kämpade för att slå ryssarna som först till månen.

Var ska man lägga en straff?

Feber.se - 18 timmar sedan

Det finns statistik över vilket hörn som är bäst Just nu pågår, som de flesta säkert märkt, fotbolls-VM. Det är därför inte helt osannolikt att vi kommer att få se ett gäng straffar, eller kanske till och med att någon match avgörs med straffar. Vissa tycker kanske detta är som att dra lotter, men om vi kikar på lite statiskt visar det sig att det inte riktigt är så.

En trailer för White Noise

Feber.se - 18 timmar sedan

Dramakomedin med Adam Driver Här kommer den första trailern för filmen White Noise med Adam Driver i huvudrollen. Filmen är baserad på Don DeLillo roman med samma namn vilken släpptes 1985. I filmen får vi följa hur en familj hanterar det faktum att det har börjat spridas något slags giftig moln över världen och situationer som detta leder till.