Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Brukar du läsa om böcker? | Bokiga frågor

Bokbloggar - 12 Nov 18 kl. 17:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Vill ta bort böcker på utländska språk

Nyhetspressen - 12 timmar sedan

ESLÖV Ett SD-förslag om förbud mot böcker ”på utländska språk” på Eslövs bibliotek väckte livlig debatt på kommunfullmäktigemötet.Nyvalde SD-ledamoten Ted Bondesson krävde att Eslövs bibliotek skulle avskaffa alla böcker som inte är på svenska eller engelska. Han vill istället att böckerna på andra språk ska ersättas av litteratur på ”lättare svenska”.

Postnords Sverigechef: ”Jag tror inte man är lika negativ längre”

Nyhetspressen - 9 timmar sedan

Hårt kritiserade Postnord har blivit bättre bara det senaste året, det säger företagets Sverigechef Annemarie Gardshol, som menar att kunderna nu har en bättre bild av företaget. På onsdagsmorgonen svarade hon på tittarnas frågor i SVT:s Morgonstudion..

Böcker till julen

Blondinbella - 09 Dec 18 kl. 17:00

I samarbete med Adlibris Så roligt att äntligen ha med en ny och efterlängtad samarbetspartner här i bloggen. Nämligen Adlibris! Om jag inte handlar online så är det mysigt att gå in på deras butik på Kungsgatan och kika bland alla hyllor.

It-utlokaliseringen drevs igenom trots varning om livsfara för hemliga agenter

Nyhetspressen - 07 Dec 18 kl. 14:27

Redan innan it-utlokaliseringen på Transportstyrelsen drevs igenom visste generaldirektören Maria Ågren att säkerheten för hemliga agenter vid tre myndigheter hotades. Det framgår av dokument som fram tills nu har varit hemligstämplade. Säpo fick redan sommaren 2015 kännedom om denna larmrapport, vilket väcker nya frågor om varför it-skandalen inte stoppades i tid..


Fler inlägg från Bokbloggar

Julminnen

Bokbloggar - 7 timmar sedan