Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Bröderna Tjej

Bokbloggar - 14 Feb 20 kl. 08:51

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Russo-bröderna gör svindyr film åt Netflix

Feber.se - 20 Jul 20 kl. 15:40

Gör film av bokserien The Gray Man Streamingkriget pågår för fullt och Netflix har bestämt sig för att göra sin dyraste film någonsin. Gänget kommer spendera 200 miljoner för att göra film av Mark Greaneys bokserie The Gray Man. I filmen kommer Ryan Gosling och Chris Evans medverka som konkurrerande lönnmördare och nu har Netflix meddelat att Joe och Anthony Russo kommer regissera filmen.

Svenska MMA-bröderna positiva för corona – missar sommarens gala

MMAnytt - 12 Jun 20 kl. 12:40

I sommar kommer Västerås-baserade Fight Club Rush att hålla en gala – trots det rådande läget kring coronapandemin. LÄS MER: Svensk kampsport tillbaka – klart med ny MMA-gala i sommar! Några av de som skulle fightas på galan var bröderna David och Ola Jacobsson.

Winklevoss-tvillingarna ska göra en film om sig själva

Feber.se - 10 Jun 20 kl. 16:40

Bitcoin-miljardärerna som hävdade att de uppfann Facebook Deadline rapporterar att de båda tvillingbröderna Cameron och Tyler Winklevoss planerar att göra en film om sig själva tillsammans med filmbolaget Stampede Ventures. Winklevoss-bröderna är antagligen mest kända för att de en gång i tiden anklagade Mark Zuckerberg för att ha stulit idén till Facebook från dem. Exakt hur det låg till med det har aldrig prövats i domstol men då båda bröderna ska ha fått 65 miljoner dollar av Facebook efter en överenskommelse mellan de båda parterna.

Tåg anländer i 4K, 60 bilder per sekund

Feber.se - 04 Feb 20 kl. 17:00

Film från 1895 har fixats till Filmen Tåg anländer till La Ciotat är en klassisk filmsnutt av bröderna Auguste och Louis Lumière, inspelad 1895. Nu har filmen fått nytt liv med hjälp av AI. Det är en herre vid namn Denis Shiryaev som har använt Gigapixel AI från Topaz Labs för uppskalningen och sedan Dain för att lägga till bildrutor som saknades.

Skön tjej lirar lite trummor

Feber.se - 15 Nov 19 kl. 08:20

Go Yoyoka! Den här tjejen heter Yoyoka, är tio år och gillar att spela trummor. Tydligen har hon aldrig tagit en lektion!

Landsbygden helt beroende av städerna

Svensson - 28 Oct 19 kl. 08:41

Storstäderna levererar mat, maskiner, bränsle med mera till landsbygden. Storstäderna utbildar landsbygdens befolkning. Ändå påstår en gäng debattörer i ETC att städerna är beroende av landsbygden.

Det blir en fjärde säsong av Stranger Things

Feber.se - 01 Oct 19 kl. 08:40

Var kanske inte helt oväntat Igår meddelade Netflix att det kommer att bli en fjärde säsong av deras populära scifi/fantasy-serie Stranger Things som även den kommer att utspelas i den fiktiva staden Hawkins. Den fjärde säsongen av Stranger Things blir det första de båda bröderna Matt och Ross Duffer kommer att göra på sitt nya kontrakt för Netflix, en deal som även den blev känd igår. Netflix och Duffer-bröderna uppger att de tecknat ett flerårigt kontrakt som inkluderar fler grejer, okänt vad, som de båda kommer att göra Netflix.


Fler inlägg från Bokbloggar

Helgen som gick

Bokbloggar - 1 timme sedan