Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Bortom Portalen

Bokbloggar - 15 Jul 18 kl. 19:22

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Bortom Portalen II

Bokbloggar - 21 Jul 18 kl. 19:10

Dåliga raketer kan inte föra oss hem till Jesus

apg29 - 02 Jul 18 kl. 17:11

Den 30 juni skulle en japansk raket skickas upp i rymden men redan vid start kraschar den i en öronbedövande explosion. Jag vet inte vad raketen skulle där uppe och göra, men ett vet jag säkert att vi som tror på Jesus skall fara bortom månen, vi skall fara bortom mars, vi skall fara bortom Vintergatans stjärnevärld med hast, vi skall fara hem till Jesus, han som är vår bäste vän! Och då är det i Guds Andes kraft som för oss hem och inte några Människorbyggda raketer som exploderar och som inte kan lyfta.

Bortom lyxhotellen

Bokbloggar - 15 Mar 18 kl. 00:56

Se bortom vem som bestämmer

Nyhetspressen - 03 Apr 17 kl. 06:15

Problem inom skola, polis och sjukvård bemöts med politiska diskussioner om att i stora drag ändra ansvarsfördelningen. Det framställer situationerna som väl enkla..

Nu är Nicole Falcianis bloggportal uppe

Gossips.se - 31 Jan 17 kl. 23:51

Idag så fick sig Nicoles blogg en helt ny design då hon flyttat över bloggen till sin helt egna bloggportal/blogazine som heter smckmag.com På den nya portalen så kommer det finnas bloggare och artiklar som inriktar sig på mode, resor, skönhet och mycket annat. Ännu går det inte att se någon bloggare på portalen med Nicole skriver att det är hon själv som kommer att välja ut vilka som får blogga på hennes portal.

Nystart

Bloggkommentatorerna - 02 Jan 17 kl. 17:07

Som många av er säkert har sett så läggs Stureplan.se ner. Det betyder ju att vi inte kommer finnas kvar på den här portalen i framtiden, men vi fortsätter i alla fall här tills allt är klart med vårt nästa hem.


Fler inlägg från Bokbloggar

Det som göms i snö

Bokbloggar - 10 Oct 18 kl. 10:04

The Cookie Books Tag

Bokbloggar - 10 Oct 18 kl. 08:34