Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Bokpost – vinst och fantasy

Bokbloggar - 25 Feb 21 kl. 14:06

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Betatesta Final Fantasy XIV till PS5 idag

Feber.se - 13 Apr 21 kl. 12:00

Njut av Eorzea i 4K Lirar du Final Fantasy XIV och har privilegiet att äga Playstation 5? Då har vi goda nyheter. Från och med idag är det möjligt att spela Square Enix MMO på Sonys nya konsol och dra nytta av konsolens styrka för att uppleva en lite flådigare version av spelet.

En ordentlig titt på Midgar i Final Fantasy VII Remake

Feber.se - 12 Apr 21 kl. 20:00

Lite kvällsnörderi Midgar i Final Fantasy VII är en av spelvärldens mest ikoniska städer och med releasen av remaken av spelet fick staden ordentligt med kärlek. I en ny video från Polygon får vi en guidad tur genom Midgar och stadens olika sektioner. Final Fantasy VII Remake finns tillgängligt nu till PS4 och en PS5-version vid namn Final Fantasy VII Remake Intergrade kommer släppas 10 juni.

Final Fantasy VII: Advent Children släpps på nytt i sommar

Feber.se - 09 Apr 21 kl. 17:20

Se filmen med 4K-upplösning Final Fantasy VII: Advent Children hade premiär 2005, men om man är sugen på att se den 3D-animerade filmen i högre upplösning så kommer det vara möjligt från och med i sommar. Mer specifikt kommer filmen släppas på blu-ray med 4K-upplösning 8 juni. Utöver att erbjuda filmen i högre upplösning kommer den nya versionen leverera samma upplevelse som tidigare.

Final Fantasy VIII Remastered ute nu till mobiler

Feber.se - 25 Mar 21 kl. 18:00

Passa på att bränna igenom i väntan på Intergrade Har du bestämt dig för att lira igenom Final Fantasy VII Remake Intergrade när det släpps 10 juni och behöver något matigt rollspel att lira tills dess? Då har vi goda nyheter då remastern av det åttonde Final Fantasy-spelet nu har släppts till mobiltelefoner, vilket gör det möjligt för oss att ta oss an ett episkt äventyr var vi än befinner oss. Spelet finns tillgängligt i respektive appbutik för 199 kronor och direktlänkar har ni här: Final Fantasy VIII Remastered på Play Store.

Final Fantasy XI-reboot till mobiler nedlagd

Feber.se - 24 Mar 21 kl. 16:00

Det blir inget nytt mobilt MMO 2015 meddelade Square Enix att en reboot Final Fantasy XI till mobiltelefoner var på ingång. Initialt var planen att spelet skulle släppas redan året efter, men sedan dess har det inte erbjudits någon ny information om spelet. I december började det ryktas om att projektet lagts ner.

Förlängd trailer för Final Fantasy VII Remake Intergrade

Feber.se - 22 Mar 21 kl. 09:00

Ger oss en bättre titt på förbättringarna För några veckor sedan fick vi reda på att Final Fantasy VII Remake kommer få en uppfräschad version till PS5 med lite bättre grafik, fler bilder per sekund och andra förbättringar. Nu har en matigare trailer släppts för Intergrade-versionen som ger oss en betydligt bättre titt på vad som kommer vara nytt i den nya versionen. Final Fantasy VII Remake Intergrade kommer släppas 10 juni till PS5 och ägare av spelet på PS4 kommer kunna uppgradera till den nya versionen gratis.

En trailer för Final Fantasy VII Ever Crisis

Feber.se - 27 Feb 21 kl. 14:00

Episodisk återberättelse av Final Fantasy VIII-sagan Final Fantasy VII Ever Crisis är ett kommande mobilspel för alla som tycker att Final Fantasy VII Remake innehåller alldeles för många nymodigheter. Spelet är nämligen en något mer traditionell nyversion av Final Fantasy VII med turodningsbaserade strider samt grafik mer likt originalet. Spelet kommer släppas kapitelvis och det är inte enbart handlingen från Final Fantasy VII som kommer vara med.

Musiken för Final Fantasy VII Remake finns nu på Spotify

Feber.se - 26 Feb 21 kl. 19:00

Och Apple Music Det fenomenala soundtracket till Final Fantasy VII Remake finns från och med i dag officiellt på Spotify, Apple Music samt ett gäng andra liknande tjänster. Soundtracket lyckades verkligen skapa trevliga alternativa versioner av originalspelets musik, väl värda att lyssna på igen helt enkelt. Soundtracker innehåller hela 156 spår och kan som sagt hittas på de flesta musikstreamingtjänsterna.

Square Enix visar upp Final Fantasy VII: The First Soldier

Feber.se - 26 Feb 21 kl. 15:00

Battle Royale-spel för mobilen Final Fantasy VII: The First Soldier är ett kommande mobilspel från Square Enix. Spelet är av Battle Royale-typ där då en viss mängd spelare slåss om att vara de sista kvar på slagfältet. Spelet utspelar sig 30 år före händelserna i Final Fantasy VII Remake och man spelar som diverse Shinra-soldater.


Fler inlägg från Bokbloggar